LOTUS ca» lekkere salades hij elke feestelijke gelegenheid" CA met 2e feestieren 2 Kerstmenu 2003 %erstmenu 2003 TUMI Speciaal KERSTDINER-SCHAAL Waldorfsalade Zalmsalade Huzarensalade Fruitsalade Bor DoOt UU Eetkafé De West Restaurant Chinees Indisch Restaurant Aperitief met amuse €m Salade van wildzwijn "WiCdbouitton met truffeC V^avioCi van (treeft met dragon Stulge versgebaffen tar6ot jfruitsoep met mint en mango verfrissing SCertenbiefstidfmet portsaus Santa's Cgrstdessert aanvang vanaf 18.00 uur, 65.00 p.p de Boerewagen zjf ieide fêe/iddaf&t feopml <HHoofdgerechten Voor Oud en nieuw Voor eerste en tweede kerstdag De fiele maand december te bestellen. Menu voor thuis Ïa Menu A voor 2 personen 40,50 'pee&teiófée uociyenecfaett 'Zfoofóy&iecfaeK 'TIPAN KALKOEN' 'LOTUS HAA' 'SIU YONG PAK' 'KALKOENSATÉ' 'CHONG NGAU YUK' Kinder-Kerstmenu per persoon 13,50 0?ee4teCófée vo<viy&iec6te*t 'Zfoofdyenecfaen Menu B voor 2 personen 30,50 'pee&tettyHe voosKjenecdten 'Zfoofctyenecfaen 'TIPAN KALKOEN' 'BABI PANGANG' 'KOE LOY YUK' 'TO SI KAI' 'KALKOENSATÉ' Keuze uit nasi, bami of rijst KERSTDINER min. 2 pers. p.p. 36,00 "peeoteicfée vooty&iec/tteH Ttoyenecfaett re'ha>'>es Alle salades vanaf 4 personen Afhalen le kerstdag Beide Kerstdagen GESLOTEN Het team van de Eethoek I wenst u prettige feestdagen Wij van de eethoek frituren van nu af alles in vloeibaar gezond en verantwoord vet Wij hebben voor u samengesteld een uitgebreide partyservice kaart. En een speciaal tkuismenu voor de maand december. Italiaanse Carpaccio, dun gesneden ossenhaas met mosterddressing oude kaas en pijnboompitjes 9,75 Vis hors d'oeuvre, gerookte paling, gerookte zalmfilet en Hollandse garnalen of Salade van luxe hamsoorten, groene asperges en mosterdmayonaise. Verse pasta met groene asperges, gegrilde coquilles en witte wijnsaus Tomatensoep met pestö en room Wildbouillon 12,00 7,50 14,50 4,50 4,50 Medaillons van zalmfilet en roodbaarsfilet in kreeftensaus In de roomboter gebakken verse zeetong Tournedos met Café de Paris-, rode wijnsaus Varkenshaasje in Calvadossaus Kalfsbiefstuk in Gorgonzolasaus Tevens een uitgebreide wildkaart Grand Dessert Noël Kaasplateau met een glaasje port 17,50 Dagprijs 22,50 16,00 19,50 7,50 7,50 Combinatieschotel van zalm-, huzaar-, kip- en eiersalade gegar neerd met gevulde eieren, rosbief, Carpaccio, Serrano ham, paling, gerookte zalmfilet, Hollandse garnalen en roombrie. Stokbrood tappenade en kruidenboter. Voor 6 personen 47,50 per schotel. Hors d'oeuvre van luxe hamsoorten, wildpaté, Carpaccio, ganzenborstfilet, rosbief, palingfilet, gerookte zalmfilet, Hollandse garnalen, pepemakreel, roombrie, notenkaas, Port Salut, Griekse salade van fetakaas, pijnboompitjes, olijven en yoghurtdressing. Aardappelsalade. Warme gerechten zoals: Hazenpeper, knoflookgarnalen en Spaanse albondiga's. Stokbrood, kruidenboter en tappenade. Prijs per persoon 20,00 min. 4 pers. Luxe borrelhapjes 40 stuks 30,00 per schaal. Bestaande uit: Italiaans broodje met Hollandse garnalen. Canapé met gerookte paling. Italiaans broodje met zalmmayonaise. Canapé met gerookte zalmfilet. Croissantje met roombrie. Canapé wildpaté. Italiaans broodje met Serranoham en een bolletje meloen. Gevuld ei. Combinatie Spaanse tapas van Serranoham met meloen, chorizoworst, olijven, knoflook- broodjes, albondiga's, knoflookgarnalen. Stokbrood tappenade en kruidenboter. Prijs per persoon 6,75 min. 4 pers. (eenvoudig thuis te verwarmen) Vis hors d'oeuvre van gerookte paling, gerookte zalmfilet en Hollandse garnalen.7,50 of Salade van luxe hamsoorten, groene asperges en mosterdmayonaise .7,50 Geserveerd met stokbrood en kruidenboter Bouillon met verse groentengarnituur Zeewolffilet met avocado's, gamba's en crème fraiche 14,25 of Hazenpeper in wildsaus 12,50 of Tournedos in rode wijnsaus18,50 De hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgratin en diverse verse groenten. Grand Dessert Noël .6,50 Prijs per persoon als viergangen menu €29,50 la carte menukaart tijdens de kerstdagen Kerstavond zijn wij gewoon open en beide kerstdagen bent u van harte welkom vanaf 16.00 uur. Dit jaar geen vast menu maar een aangepaste a la carte menukaart. Tijdig reserveren is aan te bevelen. 1 januari zijn wij gesloten. YfeBonte V XT boelY' Beide kerstdagen geopend Brunch 1 i .00 tot 14.00 A Ia carte 16.00 tot 19.30 A la carte 20.00 tot 0.00 Ook de kerstman komt weer langs Reserveer tijdig Ook in 2004 Iets te vieren In de Bonte boel kan het Diner Bruiloft Buffet Familiedag Vraag voor meer informatie naar Pim gemarineerde carpaccio met bospaddestoelen of salade van gerookte zalm, heilbot gambaspiesje of wildsalade met ganzenborst en gerookte hertfilet spoom champagne met fris bolletje sorbetijs meerprijs 4,80 ook a la carte te bestellen duet van zeeduivel zalm met dragonsaus of eendenborstfilet met sinaasappelsaus of tournedos met Stroganoffsaus dessert 'de Bonte boel' 31,50 40,00 Amuses Vadely met speken/ gevulder dadely met roomkaas en/ walnoot, brood/met aloll Voorgerechten/ (garnalen/ - Zalm/ ravioli met basüicumboter of Gebraden/ kwartels gevuld/ met corneous en/ amandelen/ of Wild&botyaddenstoelenragoat met bladerdeegkoelje/ Tussendoortje/ Venkelsoep ®®G^®<^®®-® Hoofdgerechten/ S napper, gepocheerd/ in/ kokosmelk of Gestoofd/ konijn/ met paprika/ en/ ansjoviy of Hertenhiefituk/ met sinaasappel, spekjes en/ rozemarijn/ of Couscous met %even/ groenten/ Nagerechten/ Pistache/ - sinaasappelcake/ en/ ijy of Kaneelmousse/ met vijgencompote/ Vraagt ook naar onge/ uitgebreide/ speciale/ koffie/5 drankenkaart StAdelbertuiweg31, 1935 EM Lgmond/Binnen Tel 072 5065994 V www, demtnl f Idytisehyekgena^ spectoliteitenrestewrAnt De Boerenwagen, Oude Schulp weg 18, 1935 EN Egmond Binnen Telefoon (072) 5062888, Fax (072) 506 4824 Kerstkeuzemenu Voorgerechten 3.75 6,95 6.95 Wildbouillon Salade gegrilde groenten Haaspaté met cranberriesaus Tussengerecht Pasteitje gevuld met wilde eend€ 7.9 Hoofdgerechten Gemarineerde gegrilde tonijnfilet 15.95 Tournedos met gebakken bospaddestoelen 16.95 Hertenbiefstuk met kastanje-rode wijnsaus 17.95 Hoo^e/cecÈeft wrw/eit (jeóe/wee/ul fttef uwlappefy/urtuv eft deizoeHd^oede Nagerechten Appeltaartje met kaneelijs en slagroom 4,75. Flensje met sinaasappelijs, Grand Marnier en slagroom 4,95 HEERENWEG 138B 1851 KV Heiloo TEL. 072 532 1933 Fax 072 532 1934 Voor wie tijdens de feestdagen ook lekker thuis wil dineren, hebben wij met de grootste zorg een speciaal diner samengesteld, bestaande uit een schitte rend opgemaakte schaal om feestelijk mee naar huis te nemen. U kunt kiezen tussen menu A en menu B Kroepoek, Mini Loempia, Chinese Pangsit Goreng, LiGok, TiKong Kai en Kanton Pangsit. (gefileerde kalkoen met ananas in speciale Singapore saus) (geb. grote Chinese garnalen in O.K. saus) (gegrilde lamskotelet in honingsaus) (kalkoenfilet met satésaus) (ossehaas met diverse groenten in Kanton saus) Keuze uit nasi, bami of rijst Kroepoek, Mini Loempia, Chinese Pangsit goreng, LiGok, TiKong Kai en Kanton Pangsit. 'KALKOENSATÉ' (Kalkoenfilet met satésaus) 'SESAM KIP' 'PATAT' Speciale verrassingsijs Dhr. Wong en zijn medewerkers wensen u prettige kerstdagen en een gel kkig 2004 Reserveert u tijdig Dagelijks geopend van 12.00 tot 22.00 uur Winkelhof 't Loo 8 Heiloo Telefoon 072 533 32 64 - Fax 072 533 92 75 Kroepoek, Mini Loempia, Chinese Pangsit Goreng, LiGok, TiKong Kai en Kanton Pangsit. Kroepoek, Mini Loempia, Chinese Pangsit Goreng, LiGok, TiKong Kai en Kanton Pangsit. 'LOTUS'HAA' (geb. grote Chinese garnalen in O.K. saus) 'SIU YONG PAK' (gegrilde lamskotelet in honingsaus) 'KALKOENSATÉ' (kalkoenfilet met satésaus) 'TIPAN KALKOEN' (gefileerde kalkoen met ananas in speciale Singapore saus) 'CHONG NGAU YUK' (ossehaas met diverse groenten in Kanton saus) 'NASI YONG CHOW' voor 3 personen extra gerecht: 'ZALM KING' (geb. zalm in speciale custerdsaus) voor 4 personen extra gerecht: 'PEKINGEEND' (gegrilde eend met Pekingsaus) IJs met vruchten of Chinese vruchten (Lychee) of Irish Coffee of French Coffee tm Heereweg 284 Groet Tel: 072-509 22 27 info@debonteboel.ni www.debonteboel.nl MM* ®-®<^®®®<^® Openingstijden: Dagelijks geopend Maandag t/m vrijdag, v.a 17.00 u. Zaterdag en zondag v, a 13,00 u

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2003 | | pagina 8