LOTUS ca»
lekkere salades hij elke
feestelijke gelegenheid"
CA
met 2e feestieren
2
Kerstmenu 2003
%erstmenu 2003
TUMI
Speciaal KERSTDINER-SCHAAL
Waldorfsalade Zalmsalade
Huzarensalade Fruitsalade
Bor
DoOt UU
Eetkafé De West
Restaurant
Chinees Indisch Restaurant
Aperitief met amuse €m
Salade van wildzwijn
"WiCdbouitton met truffeC
V^avioCi van (treeft met dragon
Stulge versgebaffen tar6ot
jfruitsoep met mint en mango
verfrissing
SCertenbiefstidfmet portsaus
Santa's Cgrstdessert
aanvang vanaf 18.00 uur, 65.00 p.p
de Boerewagen
zjf ieide fêe/iddaf&t feopml
<HHoofdgerechten
Voor Oud en nieuw
Voor eerste en tweede
kerstdag
De fiele maand december
te bestellen.
Menu voor thuis
Ïa
Menu A
voor 2 personen 40,50
'pee&teiófée uociyenecfaett
'Zfoofóy&iecfaeK
'TIPAN KALKOEN'
'LOTUS HAA'
'SIU YONG PAK'
'KALKOENSATÉ'
'CHONG NGAU YUK'
Kinder-Kerstmenu
per persoon 13,50
0?ee4teCófée vo<viy&iec6te*t
'Zfoofdyenecfaen
Menu B
voor 2 personen 30,50
'pee&tettyHe voosKjenecdten
'Zfoofctyenecfaen
'TIPAN KALKOEN'
'BABI PANGANG'
'KOE LOY YUK' 'TO SI KAI'
'KALKOENSATÉ'
Keuze uit nasi, bami of rijst
KERSTDINER
min. 2 pers. p.p. 36,00
"peeoteicfée vooty&iec/tteH
Ttoyenecfaett
re'ha>'>es
Alle salades vanaf 4 personen
Afhalen le kerstdag
Beide Kerstdagen GESLOTEN
Het team van de Eethoek
I wenst u prettige feestdagen
Wij van de eethoek frituren van nu af alles in vloeibaar gezond en verantwoord vet
Wij hebben voor u samengesteld een
uitgebreide partyservice kaart.
En een speciaal tkuismenu voor de maand december.
Italiaanse Carpaccio, dun gesneden ossenhaas met
mosterddressing oude kaas en pijnboompitjes 9,75
Vis hors d'oeuvre, gerookte paling,
gerookte zalmfilet en Hollandse garnalen
of
Salade van luxe hamsoorten, groene
asperges en mosterdmayonaise.
Verse pasta met groene asperges,
gegrilde coquilles en witte wijnsaus
Tomatensoep met pestö en room
Wildbouillon
12,00
7,50
14,50
4,50
4,50
Medaillons van zalmfilet en roodbaarsfilet
in kreeftensaus
In de roomboter gebakken verse zeetong
Tournedos met Café de Paris-, rode wijnsaus
Varkenshaasje in Calvadossaus
Kalfsbiefstuk in Gorgonzolasaus
Tevens een uitgebreide wildkaart
Grand Dessert Noël
Kaasplateau met een glaasje port
17,50
Dagprijs
22,50
16,00
19,50
7,50
7,50
Combinatieschotel van zalm-, huzaar-, kip- en eiersalade gegar
neerd met gevulde eieren, rosbief, Carpaccio, Serrano ham,
paling, gerookte zalmfilet, Hollandse garnalen en roombrie.
Stokbrood tappenade en kruidenboter.
Voor 6 personen 47,50 per schotel.
Hors d'oeuvre van luxe hamsoorten, wildpaté, Carpaccio,
ganzenborstfilet, rosbief, palingfilet, gerookte zalmfilet,
Hollandse garnalen, pepemakreel, roombrie, notenkaas,
Port Salut,
Griekse salade van fetakaas, pijnboompitjes, olijven en
yoghurtdressing.
Aardappelsalade.
Warme gerechten zoals: Hazenpeper, knoflookgarnalen en
Spaanse albondiga's. Stokbrood, kruidenboter en tappenade.
Prijs per persoon 20,00 min. 4 pers.
Luxe borrelhapjes 40 stuks 30,00 per schaal.
Bestaande uit: Italiaans broodje met Hollandse
garnalen. Canapé met gerookte paling. Italiaans broodje
met zalmmayonaise. Canapé met gerookte zalmfilet.
Croissantje met roombrie. Canapé wildpaté. Italiaans
broodje met Serranoham en een bolletje meloen. Gevuld ei.
Combinatie Spaanse tapas van Serranoham
met meloen, chorizoworst, olijven, knoflook-
broodjes, albondiga's, knoflookgarnalen.
Stokbrood tappenade en kruidenboter.
Prijs per persoon 6,75 min. 4 pers.
(eenvoudig thuis te verwarmen)
Vis hors d'oeuvre van gerookte paling, gerookte
zalmfilet en Hollandse garnalen.7,50
of
Salade van luxe hamsoorten, groene asperges
en mosterdmayonaise .7,50
Geserveerd met stokbrood en kruidenboter
Bouillon met verse groentengarnituur
Zeewolffilet met avocado's, gamba's
en crème fraiche 14,25
of
Hazenpeper in wildsaus 12,50
of
Tournedos in rode wijnsaus18,50
De hoofdgerechten worden geserveerd met
aardappelgratin en diverse verse groenten.
Grand Dessert Noël .6,50
Prijs per persoon als
viergangen menu €29,50
la carte menukaart tijdens de kerstdagen
Kerstavond zijn wij gewoon open en beide kerstdagen bent u van harte welkom vanaf 16.00 uur. Dit jaar geen vast
menu maar een aangepaste a la carte menukaart. Tijdig reserveren is aan te bevelen. 1 januari zijn wij gesloten.
YfeBonte V
XT boelY'
Beide kerstdagen geopend
Brunch 1 i .00 tot 14.00
A Ia carte 16.00 tot 19.30
A la carte 20.00 tot 0.00
Ook de kerstman
komt weer langs
Reserveer tijdig
Ook in 2004
Iets te vieren
In de Bonte boel kan het
Diner Bruiloft
Buffet Familiedag
Vraag voor meer
informatie naar Pim
gemarineerde carpaccio met bospaddestoelen
of
salade van gerookte zalm, heilbot gambaspiesje
of
wildsalade
met ganzenborst en gerookte hertfilet
spoom
champagne met fris bolletje sorbetijs
meerprijs 4,80
ook a la carte te bestellen
duet van zeeduivel zalm met dragonsaus
of
eendenborstfilet met sinaasappelsaus
of
tournedos met Stroganoffsaus
dessert 'de Bonte boel'
31,50
40,00
Amuses
Vadely met speken/ gevulder dadely
met roomkaas en/ walnoot,
brood/met aloll
Voorgerechten/
(garnalen/ - Zalm/ ravioli met basüicumboter
of
Gebraden/ kwartels gevuld/ met corneous en/ amandelen/
of
Wild&botyaddenstoelenragoat met bladerdeegkoelje/
Tussendoortje/
Venkelsoep
®®G^®<^®®-®
Hoofdgerechten/
S napper, gepocheerd/ in/ kokosmelk
of
Gestoofd/ konijn/ met paprika/ en/ ansjoviy
of
Hertenhiefituk/ met sinaasappel, spekjes en/ rozemarijn/
of
Couscous met %even/ groenten/
Nagerechten/
Pistache/ - sinaasappelcake/ en/ ijy
of
Kaneelmousse/ met vijgencompote/
Vraagt ook naar onge/ uitgebreide/ speciale/
koffie/5 drankenkaart
StAdelbertuiweg31, 1935 EM Lgmond/Binnen Tel 072 5065994
V www, demtnl f Idytisehyekgena^
spectoliteitenrestewrAnt
De Boerenwagen, Oude Schulp weg 18, 1935 EN Egmond Binnen
Telefoon (072) 5062888, Fax (072) 506 4824
Kerstkeuzemenu
Voorgerechten
3.75
6,95
6.95
Wildbouillon
Salade gegrilde groenten
Haaspaté met cranberriesaus
Tussengerecht
Pasteitje gevuld met wilde eend€ 7.9
Hoofdgerechten
Gemarineerde gegrilde tonijnfilet 15.95
Tournedos met gebakken bospaddestoelen 16.95
Hertenbiefstuk met kastanje-rode wijnsaus 17.95
Hoo^e/cecÈeft wrw/eit (jeóe/wee/ul fttef uwlappefy/urtuv
eft deizoeHd^oede
Nagerechten
Appeltaartje met kaneelijs en slagroom 4,75.
Flensje met sinaasappelijs,
Grand Marnier en slagroom 4,95
HEERENWEG 138B
1851 KV Heiloo
TEL. 072 532 1933
Fax 072 532 1934
Voor wie tijdens de feestdagen ook lekker thuis wil dineren, hebben wij met
de grootste zorg een speciaal diner samengesteld, bestaande uit een schitte
rend opgemaakte schaal om feestelijk mee naar huis te nemen.
U kunt kiezen tussen menu A en menu B
Kroepoek, Mini Loempia, Chinese Pangsit Goreng,
LiGok, TiKong Kai en Kanton Pangsit.
(gefileerde kalkoen met ananas in speciale Singapore saus)
(geb. grote Chinese garnalen in O.K. saus)
(gegrilde lamskotelet in honingsaus)
(kalkoenfilet met satésaus)
(ossehaas met diverse groenten in Kanton saus)
Keuze uit nasi, bami of rijst
Kroepoek, Mini Loempia, Chinese Pangsit goreng,
LiGok, TiKong Kai en Kanton Pangsit.
'KALKOENSATÉ'
(Kalkoenfilet met satésaus)
'SESAM KIP' 'PATAT'
Speciale verrassingsijs
Dhr. Wong en zijn medewerkers
wensen u prettige kerstdagen en
een gel kkig 2004
Reserveert u tijdig Dagelijks
geopend van 12.00 tot 22.00 uur
Winkelhof 't Loo 8 Heiloo
Telefoon 072 533 32 64 -
Fax 072 533 92 75
Kroepoek, Mini Loempia, Chinese Pangsit Goreng,
LiGok, TiKong Kai en Kanton Pangsit.
Kroepoek, Mini Loempia, Chinese Pangsit
Goreng, LiGok, TiKong Kai en Kanton Pangsit.
'LOTUS'HAA'
(geb. grote Chinese garnalen in O.K. saus)
'SIU YONG PAK'
(gegrilde lamskotelet in honingsaus)
'KALKOENSATÉ'
(kalkoenfilet met satésaus)
'TIPAN KALKOEN'
(gefileerde kalkoen met ananas in speciale
Singapore saus)
'CHONG NGAU YUK'
(ossehaas met diverse groenten in Kanton saus)
'NASI YONG CHOW'
voor 3 personen extra gerecht:
'ZALM KING'
(geb. zalm in speciale custerdsaus)
voor 4 personen extra gerecht:
'PEKINGEEND'
(gegrilde eend met Pekingsaus)
IJs met vruchten of Chinese vruchten (Lychee)
of Irish Coffee of French Coffee
tm
Heereweg 284 Groet
Tel: 072-509 22 27
info@debonteboel.ni
www.debonteboel.nl
MM*
®-®<^®®®<^®
Openingstijden:
Dagelijks geopend
Maandag t/m vrijdag, v.a 17.00 u.
Zaterdag en zondag v, a 13,00 u