antaiim 7,50pp- Kalfssukade 17 TUMI Vn 'Deutjscfim ISierfe&L TViaw?sraxrp Klaverjasdrive Limmen i Dennie Christian Erika Kapel Restaurant 'Le Moulin' ca/e-böj^j KINDERPARTY Bowlen etendrinken rberg 't-Zob Zondag 9 oktober 2005 vanaf 17.00 uur Gratis entree 12,50 p.p. 10 a.s vrijdagavond 7 oktober Aanvang 20.00 uur met een mousse van aardappel en een romige truffelsaus (alleen op woensdagen donderdag in oktober) -** Of de maandag "Spare Ribs voor de smuller" 9.95 Op de dinsdag "Varkenshaas- of kipsaté" 8.95 ^^^7 dagen in de week OPEN vanaf 17.00 uur Café Restaurant ■l Taartje van haring en zalmtartaar 6,25 Stevige vis-kaassoep met garnalen5,25 Pastaschelpen gevuld met roodbaars en roomkaas 5,50 Hollandse runderstoofschotel met bockbier13,50 Zalmpotje met paksoi, soja en Chinese mie 12,75 Konijnenbout gestoofd in een saus van verschillende paddestoelen 13,25 Speculaasparfait met koffiesaus 4,75 Herfstbavarois4,50 ALS MENU 19,50 Dr. W. Beckmanlaan 8, Egmond aan Zee, tel.072-506 17 62 CAFÉ-RESTAURANT 't %pmbuis AKERSLOOT Geèsterweg 10 Akersloot, Tel. (0251) 31 22 95 Zat. 15 okt Mosselavond 15,- i.v.m. sluiting vaarseizoen. Reservering gewenst. Tel 0251-312295 Wilde eend met jeneverbessensaus15,50 Shaslick-spies (300 gr.) met zigeunersaus14,50 Welsh entrecote (300 gr.) met bearnaisesaus19,50 Bouillabaisse met Turks brood 15,50 Zalmfilet met tomaten beurre-blane 14,50 mit De Vredeburgerij Dusseldorperwg 103, Limmen, 072-5051519 Dorpsstraat 96 -1901 EN Castricum Telefoon: 0251-651500 Maandag en dinsdag gesloten Ook voor uw catering thuis! j Stationsweg 82 Heiloo I Tel. 072 5321392 5322700 www.brasseriewiidschut.nl mmmmKKÊÊBBSImÊÊÊÊHÊÊSÊÊ!SÊSÊSm^BBBaÊÊmÊKKBaÊÊÊ^KÊÊKKKM Extra: Ook thuis in catering Weekmenu Huisgerookte zalm met kwartelei, crème fraiche, sjalotjes, kappertjes en bieslook Krokant gebakken tamme eendenborst met nectarines en iets vanille in de saus Tiramisu met koffie-karamelijs en merengue rz en Scholfilet met paddestoelen en peterselie in de saus Runderrib-eye van de grill met gegratineerde aardappeltjes en knoflook culinair dineren in Heiloo Restaurant de Loocatie 't Loo 20 1851 HT Heiloo telefoon 072 533 33 52 ook voor catering www.loocatie.nl 5 OKTOBER 2005 UITKIJKPOST Dusseldorperwég 56 - telefoon 072 5051313 incl. bumpers ma. t/m za. QzeiLoo Kennemerstraatweg 341 Tel. 072 5331992 www.bowlingheiloo.nl Heerenweg 1 38B tel 072-532 19 33 DEZE WEEK: Vissoep met knoflook croutons 3.85 Gebakken heilbotfilet MET PERNODSAUS 13.95 Getrancheerde kalfssukade MET PEPERSAUS 13.95 Kaneelijs met slagroom 3.95 Menuprijs 17.95 Maandmenu j Tartaar van tonijn met tomatenbouillon en basilicumolie of Mabré van gerookte eendenborst en eendenlever begeleid met een dressing van rood fruit Parelhoenfilet met Franse wilde paddestoelen en zijn eigen jus of Hardgebakken zalmfilet met een aardappelkorstje en een mosterd beurre blanc Deze hoofdgerechten worden geserveerd met friet, sla en bakaardappels Sinaasappelflensje met gele room en vanilleijs 15,- Dit menu is geldig van dinsdag t/m vrijdag Restaurant Brasserie Restaurant Brasserie Oosterzij, Lagelaan 8 1851 PC Heiloo, 072-5051423 Schuin tegenover Golden Tulip Heiloo. Vola de aele borden met golfbaan Oosterzii vanaf de Kennemerstraatwe 7 Dagen per week geopend voor lunch en diner, ook voor koffie met gebak, uitsmijter of dubsandwich. GEZELLIG EN GASTVRIJ 101** p*

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2005 | | pagina 10