antaiim
7,50pp-
Kalfssukade
17
TUMI
Vn
'Deutjscfim ISierfe&L
TViaw?sraxrp
Klaverjasdrive
Limmen
i
Dennie Christian
Erika Kapel
Restaurant 'Le Moulin'
ca/e-böj^j
KINDERPARTY
Bowlen
etendrinken
rberg 't-Zob
Zondag 9 oktober 2005 vanaf 17.00 uur
Gratis entree
12,50 p.p.
10
a.s vrijdagavond 7 oktober
Aanvang 20.00 uur
met een mousse van aardappel en een romige truffelsaus
(alleen op woensdagen donderdag in oktober)
-**
Of de maandag "Spare Ribs voor de smuller" 9.95
Op de dinsdag "Varkenshaas- of kipsaté" 8.95
^^^7 dagen in de week OPEN vanaf 17.00 uur
Café Restaurant
■l
Taartje van haring en
zalmtartaar 6,25
Stevige vis-kaassoep
met garnalen5,25
Pastaschelpen gevuld met
roodbaars en roomkaas 5,50
Hollandse runderstoofschotel
met bockbier13,50
Zalmpotje met paksoi,
soja en Chinese mie 12,75
Konijnenbout gestoofd in een saus van
verschillende paddestoelen 13,25
Speculaasparfait met koffiesaus 4,75
Herfstbavarois4,50
ALS MENU 19,50
Dr. W. Beckmanlaan 8, Egmond aan Zee,
tel.072-506 17 62
CAFÉ-RESTAURANT
't %pmbuis AKERSLOOT
Geèsterweg 10 Akersloot, Tel. (0251) 31 22 95
Zat. 15 okt Mosselavond 15,- i.v.m. sluiting
vaarseizoen. Reservering gewenst. Tel 0251-312295
Wilde eend met
jeneverbessensaus15,50
Shaslick-spies (300 gr.)
met zigeunersaus14,50
Welsh entrecote (300 gr.)
met bearnaisesaus19,50
Bouillabaisse met
Turks brood 15,50
Zalmfilet met
tomaten beurre-blane 14,50
mit
De Vredeburgerij
Dusseldorperwg 103, Limmen, 072-5051519
Dorpsstraat 96 -1901 EN Castricum
Telefoon: 0251-651500
Maandag en dinsdag gesloten
Ook voor uw catering thuis! j
Stationsweg 82 Heiloo I Tel. 072 5321392 5322700 www.brasseriewiidschut.nl
mmmmKKÊÊBBSImÊÊÊÊHÊÊSÊÊ!SÊSÊSm^BBBaÊÊmÊKKBaÊÊÊ^KÊÊKKKM
Extra:
Ook thuis in catering
Weekmenu
Huisgerookte zalm met
kwartelei, crème fraiche,
sjalotjes, kappertjes en bieslook
Krokant gebakken tamme
eendenborst met nectarines
en iets vanille in de saus
Tiramisu met koffie-karamelijs
en merengue
rz en
Scholfilet met paddestoelen en
peterselie in de saus
Runderrib-eye van de grill
met gegratineerde
aardappeltjes en knoflook
culinair dineren in Heiloo
Restaurant de Loocatie 't Loo 20 1851 HT Heiloo telefoon 072 533 33 52
ook voor catering www.loocatie.nl
5 OKTOBER 2005
UITKIJKPOST
Dusseldorperwég 56 - telefoon 072 5051313
incl. bumpers
ma. t/m za.
QzeiLoo
Kennemerstraatweg 341
Tel. 072 5331992
www.bowlingheiloo.nl
Heerenweg 1 38B tel 072-532 19 33
DEZE WEEK:
Vissoep met knoflook
croutons 3.85
Gebakken heilbotfilet
MET PERNODSAUS 13.95
Getrancheerde kalfssukade
MET PEPERSAUS 13.95
Kaneelijs met slagroom 3.95
Menuprijs 17.95
Maandmenu j
Tartaar van tonijn met tomatenbouillon
en basilicumolie of
Mabré van gerookte eendenborst en eendenlever
begeleid met een dressing van rood fruit
Parelhoenfilet met Franse wilde paddestoelen
en zijn eigen jus of
Hardgebakken zalmfilet met een aardappelkorstje
en een mosterd beurre blanc
Deze hoofdgerechten worden geserveerd
met friet, sla en bakaardappels
Sinaasappelflensje met gele room en vanilleijs
15,-
Dit menu is geldig van dinsdag t/m vrijdag
Restaurant Brasserie
Restaurant Brasserie Oosterzij, Lagelaan 8
1851 PC Heiloo, 072-5051423
Schuin tegenover Golden Tulip Heiloo. Vola de aele borden
met golfbaan Oosterzii vanaf de Kennemerstraatwe
7 Dagen per week geopend voor lunch en diner,
ook voor koffie met gebak, uitsmijter of dubsandwich.
GEZELLIG EN GASTVRIJ
101**
p*