LAS VAN
°St£&
T U M 1
9.
"Arion Ensemble"
BENNEKOM
'Beide 'lQr<stdageii
Qeapend
24,50
50 p.p.
'f %ombuis
EEN WERELD
VAN LICHT
BOVEN DE
MEDIAMARKT
Kerstavond en beide kerstdagen
vanaf 17.00 uur geopend
Kerstbrunch eerste kerstdag
van 12.30 tot 15.30 uur 27,50 p.p.
21 w51 tkmbshw
PRIMALICHT
LAMPEN
10
Weekmenu
Thaise gevogeltebouillon met
een ravioli gevuld met krab
fijne groente en tuinkruiden
Runderlende van de grill met een
grove mosterd-dragonsaus,
\stamppotje van rucola met wortel
'Blanc Mangeramandelpud
ding met amandelcrunch,
pina colada-kokossaus en huis-
gemaakt roomijs
p.p.
Dat is: - Bellen! Bestellen!
Warm ophalen! Genieten! -
Hazenpeper met ontbijtkoek
spek en uitjes, aardappelpuree
en herfstgarnituur
Parelhoenfilet met morilles in de
saus, bospaddestoelen en
gegratineerde aardappeltjes
Gegrilde rib-eye met verse friet,
rode wijnsaus, salade en groente
culinair dineren in Heiloo
Expositie van Beelden,
Jos Sylvia van Onna
Restaurant de Loocatie t Loo 20 1851 HT Heiloo telefoon 072 533 33 52
ook voor catering www.loocatie.nl
RESTAURANT
Maak een keuze uit onze speciale
■Kersl a la Carte kaart en stel uw
eigen menu samen.
Ook voor de kerstdagen thuis kunt u
feestelijk opgemaakte schotels bestellen.
Reserveer tijdig of bel voor
meer informatie 072 5338343
95 december 2005 - 1ste kerstdag - 9^erstmenu
Werrine van tarbot en ganzenlever
2Tomatenbouillon met een ravioli van kreeft
fjfFertenrack en - biefstuk met franse bospaddestoelen
en een stamppot van spruiten en rodekool
\tit grand dessert bestaande uit appeltaart a la minute,
chocolademousse en nougatineparfait
^Prijs per persoon 35,00
))ij mensen u een gezellige en vooral smakelijke kerst toe
oor reserveringen: 0951319995
Gerookte zalm op toast met kappertjes
en mierikswortel
Gebakken tonijn met aardappelpuree
en ehinese groenten
of
Gebakken tamme eendenborst met
witlof, roseval aardappeltjes
en een portsaus
Crème brülée met kaneel-roomijs
menuprijs 19,50
MENUPRIJS 17.95
Op de maandag "Spare Ribs voor de smuller" 9,95
Op de dinsdag "Varkenshaas- of kipsate" 8,95
speciale 'a la carte' kerstkaart
Doch jtmA mpvhmoik oosüi on$& {kcmbsJipiidsA
kuni u om hslkn Jsd. 072-5521592
o$ kijk of.2 onpi weliAite www.bAMAMmiildidiict.Jil
iÉSfeik- f|w «fc'
êbwikcn van (jdildsdud
keuze uit duizenden
lampen
kleinmeubelen,
spiegels, cadeau
artikelen
buitenlampen,
ventilatoren
losse lampenkappen
bezorgen gratis
5 vestigingen in
Noord-Holland
ALKMAAR
NOORDERARCADE
Parkeergarage
'Ringers'
Eigen lift of roltrap
Info tel.
072-515 79 87
Bach's meesterwerk uWeihnachtsoratoriumuitgevoerd door hetArion Ensemble
o.l.vChris Pouw in de Ter Coulsterkerk te Heiloo (Holleweg 111Heiloo)
Dit prachtige werk van Johann Sebastiaan Bach zal worden uitgevoerd
in de Ter Coulsterkerk te Heiloo, Holleweg 111, op zaterdag
17 december 2005. (aanvang: 19.30 uur)
m.m.v.
solisten en orkest
dirigent Chris POUW
uitgevoerd zullen worden de delen 2, 4 en 5 alsmede de prachtige cantate
BWV 151 "SüBer Trost, mein Jesus kömmt"
Aanvang:, 19.30 uur (kerk open 18.30 uur)
Toegangsprijs: 18,00 65+, CJP, 13- 16,00
Telefonisch reserveren:
072-5334804 of 072-5335852, (fax: 072-5325063),
e-mail: h.wijsma@quicknet.nl ger.helder@hetnet.nl
Voorverkoopadressen
Boekhandel Deutekom, Heiloo, Disc 't Loo, winkelcentrum 't Loo, Heiloo,
Muziekhandel Spanjaard, Koorstraat te Alkmaar
Info: www.wittekerkheiloo.nl
7 DECEMBER 2005
UITKIJKPOST
Stationsweg 84 Heiloo
Telefoon: 072 533 83 43
www.lasvanbennekoni.nl
BRASSERIE CAFE RESTAURANT
AKERSLOOT
.ir jko
Restaurant Brasserie
Heerenweg 138B tel 072-532 19 33
Q0OB
DEZE WEEK:
Gegratineerde
uiensoep 3.85
In mosterdboter
gebakken
zalmforelfilet 12.95
OF
Hertengoulash met
STOOFPEERTJES 12.95
PERENTAARTJE
SLAGROOM 3.95
7 dagen in de week OPEN vanaf 17.00 uur
Stationsweg 82 Heiloo Tel. 072 5321392 5322700 www.brasseriewiicischut.nl
Restaurant Brasserie Oosterzij, Lagelaan 8
1851 PC Heiloo, 072-5051423
Schuin tegenover Golden Tulip Heiloo. Volg de gele borden
met golfbaan Oosterzii vanaf de Kennemerstraatweq.
7 Dagen per week geopend voor lunch en diner,
ook voor koffie met gebak, uitsmijter of clubsandwich.