O
0.
LAS VAN
La Locanda'
f
'Beide 'IQiwtdageii
Qmpend
KERSTMENU
KERSTMENU
BENNEKOM
Buiten de kerstmenu's kunt u ook
eten en bestellen
Beide kerstdagen zijn wij geopend vanaf 12.00 uur
dim Wong en zijn medewerkers wensen u
prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.
Restaurant
Afhalen
RESTAURANT
Maak een keuze uit onze speciale
JCerst a la Carte kaart en stel uw
eigen menu samen.
Stationsweg 84 Heiloo
Telefoon: 072 533 83 43
www.lasvanbennekom.nl
Ook voor de kerstdagen thuis kunt u
feestelijk opgemaakte schotels bestellen.
Reserveer tijdig of bel voor
meer informatie 072 5338343
,;v'-
Wij zijn beide
KERSTDAGEN
geopend vanaf
17.00 uur.
U kunt ook
a la carte eten.
Ook voor de
kinderen hebben wij I
Geopend vanaf 17.00 uur. Djnsdag gesloten,
Kennemerstraatweg 107 1851 BC Heiloo
tel. 072 5325376www.lalocanda.nl
t)
Chinees Kantonees Specialiteiten Restaurant
AN A I Ook tijdens de kerstdagen zijnwn
eopend voonwTersta^
vanaf 2 personen (per persoon 35,00)
Chinese kroepoek
Dim Sum Mix (kleine Chinese hapjes)
Chinese groentesoep
Tiekpan Mix ossenhaaskipfilet,
grote Chinese garnalen en tongfilet
Ijs met diverse verse
vruchten en slagroom
Koffie of thee met bonbons
Voor de kinderen hebben
wij ook een KERSTMENU
vanaf 2 personen (per persoon 15,50)
Chinese kroepoek
Kerst Hors d'Oeuvre
(Kantonese Loempia, pangsit goreng en
Kantonese saté
Jir Kwor Kai Din (gek. kipblokjes en
ger. varkensvlees met cashewnoten
Tausie Ngau Gesneden ossenhaas
met zwarte sojabonènsaus)
Por Lo Kai (Kipfilet met verse ananas)
Nasi goreng, bami goreng of witte rijst
IEDERE BEZOEKER KRIJGT
EEN LEUKE KERSTATTENTIE
Hoekstuk 15 1852 KX Heiloo tel. 072 533 50 47
T^OT"C"f Suggesties voor een eenvoudig thuis
£Lvl SI v/v/ te bereiden, smakelijk diner.
Salade met huisgerookte zalm 6 uur boven eikenmot, koud gerookt),
Hollandse garnalen, bieslook, sjalotjes, kappertjes en crème fraiche
Terrine van wild met gedroogde pruimen op armagnac
Salade met tamme eendenborst, dressing van notenolie en frambozenazijn
korstdeeg en kwartelei
Parelhoenfilet met gekonfijte bout, morillesaus en paddestoelen
Hazenpeper, stoofschotel van hazenvlees met o.a. spek, zilverui,
peterselie, rode wijn, kruidkoek, preisselbeeren en specerijen.
Gegrilde kalfsbiefstuk met rucolapesto en
huisgedroogde tomaat
Alle hoofdgerechten geserveerd met een
aardappeltaart, rodekool, stoofpeertje en witlof
Mousse van drie soorten chocolade met amandel-
roomijs
en caramelsaus.
Limoentaartje met sinaasappelijs en bloedsinaas-
appelsaus
Assortiment van kaas
geselecteerd en gerijpt door 1'Amuse uit Santpoort
Maak uw keuze voor 27,50 euro
Restaurant de Loocatie, 't Loo 20,1851 HT Heiloo, telefoon 072 5333352