O 0. LAS VAN La Locanda' f 'Beide 'IQiwtdageii Qmpend KERSTMENU KERSTMENU BENNEKOM Buiten de kerstmenu's kunt u ook eten en bestellen Beide kerstdagen zijn wij geopend vanaf 12.00 uur dim Wong en zijn medewerkers wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. Restaurant Afhalen RESTAURANT Maak een keuze uit onze speciale JCerst a la Carte kaart en stel uw eigen menu samen. Stationsweg 84 Heiloo Telefoon: 072 533 83 43 www.lasvanbennekom.nl Ook voor de kerstdagen thuis kunt u feestelijk opgemaakte schotels bestellen. Reserveer tijdig of bel voor meer informatie 072 5338343 ,;v'- Wij zijn beide KERSTDAGEN geopend vanaf 17.00 uur. U kunt ook a la carte eten. Ook voor de kinderen hebben wij I Geopend vanaf 17.00 uur. Djnsdag gesloten, Kennemerstraatweg 107 1851 BC Heiloo tel. 072 5325376www.lalocanda.nl t) Chinees Kantonees Specialiteiten Restaurant AN A I Ook tijdens de kerstdagen zijnwn eopend voonwTersta^ vanaf 2 personen (per persoon 35,00) Chinese kroepoek Dim Sum Mix (kleine Chinese hapjes) Chinese groentesoep Tiekpan Mix ossenhaaskipfilet, grote Chinese garnalen en tongfilet Ijs met diverse verse vruchten en slagroom Koffie of thee met bonbons Voor de kinderen hebben wij ook een KERSTMENU vanaf 2 personen (per persoon 15,50) Chinese kroepoek Kerst Hors d'Oeuvre (Kantonese Loempia, pangsit goreng en Kantonese saté Jir Kwor Kai Din (gek. kipblokjes en ger. varkensvlees met cashewnoten Tausie Ngau Gesneden ossenhaas met zwarte sojabonènsaus) Por Lo Kai (Kipfilet met verse ananas) Nasi goreng, bami goreng of witte rijst IEDERE BEZOEKER KRIJGT EEN LEUKE KERSTATTENTIE Hoekstuk 15 1852 KX Heiloo tel. 072 533 50 47 T^OT"C"f Suggesties voor een eenvoudig thuis £Lvl SI v/v/ te bereiden, smakelijk diner. Salade met huisgerookte zalm 6 uur boven eikenmot, koud gerookt), Hollandse garnalen, bieslook, sjalotjes, kappertjes en crème fraiche Terrine van wild met gedroogde pruimen op armagnac Salade met tamme eendenborst, dressing van notenolie en frambozenazijn korstdeeg en kwartelei Parelhoenfilet met gekonfijte bout, morillesaus en paddestoelen Hazenpeper, stoofschotel van hazenvlees met o.a. spek, zilverui, peterselie, rode wijn, kruidkoek, preisselbeeren en specerijen. Gegrilde kalfsbiefstuk met rucolapesto en huisgedroogde tomaat Alle hoofdgerechten geserveerd met een aardappeltaart, rodekool, stoofpeertje en witlof Mousse van drie soorten chocolade met amandel- roomijs en caramelsaus. Limoentaartje met sinaasappelijs en bloedsinaas- appelsaus Assortiment van kaas geselecteerd en gerijpt door 1'Amuse uit Santpoort Maak uw keuze voor 27,50 euro Restaurant de Loocatie, 't Loo 20,1851 HT Heiloo, telefoon 072 5333352

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2005 | | pagina 12