TUMI
JCerst
menu
9
m
Kerstavond vanaf 17.00 uur geopend
Kerstbrunch eerste kerstdag
van 12.30 tot 15.30 uur 27,50 p.p.
Vpoh mssüi inftjAmatic dddA ds khAilhimdi
luinim dm bstlkn Jol. 072-5321392
DfJajJi Dp on$ü wéAÜe wwwlAamhlmiLdAdiui.nl
27 w31 drnmbuhw
1 jmmhi
Dat is: - Bellen! Bestellen!
Warm ophalen! Genieten!
Salade van tagliatelle, her
tenfilet met paddestoelen en
truffeldressing
r'J "J*
Hazenpeper met ontbijtkoek
spek en uitjes, aardappelpuree
en herfstgarnituur
Gebakken parelhoenfilet op
gekarameliseerde witlof en een
calvadossaus
Taart van chocolade met
sinaasappelhuisgemaakt
vanilleroomijs en mintsaus
Restaurant Brasserie Oosterzij, Lagelaan 8,1851 PC Heiloo, 072-5051423
Schuin teaenover Golden Wip Heiloo. Vola de aele borden met golfbaan Oosterzii
vanaf de Kennemerstraatwe
7 Dagen per week geopend voor lunch en diner,
ook voor koffie met gebak, uitsmijter of clubsandwich
Kerstcatering ligt klaar!
Kadotip: Dinerbonnen te koop
Schnitzel van kalfsvlees met
citroen, gegratineerde aardap
peltjes en komkommersalade
Gegrilde rib-eye met verse friet,
rod& wijnsaus, salade en groente]
culinair dineren in Heiloo
Restaurant de Loocatie 't Loo 20 1851HT Heiloo telefoon 072 533 33 52
ook voor catering www.loocatie.nl
restcmam
KLEIN VarnebroeK
KERSTDINER RESTAURANT KLEIN VARNEBROEK 2005
Heerenweg 1 38B tel 072-532 19 33
Restaurant Brasserie
DEZE WEEK:
Zeeuwse mosterdsoep
MET MOSSELEN 3.85
Gebakken tilapiafilet
MET EEN PAPRIKASAUS 12.95
OF
GEBAKKEN varkenshaas
MET ROOMSAUS 12.95
BITTERKOEKJESIJS 3.95
Carpaccio van de ossenhaas met pesto, oude kaas en pijnboompitten
of Salade huisgemaakte vispaté van gerookte zalm,
gerookte paling en garnalen met een kreeftenmayonaise
of Sandwich van fazant met truffeldressing
Gebonden kip-kerriesoep
of Heldere wildbouillon met bospaddestoelen
17.25
MENUPRIJS
Reetournedos met knolselderijpuree, groenekool,
paddestoelen en een jus van jeneverbessen
Gebakken tournedos met sperzieboonrolletjes,
aardappelkroketjes en een kruidensaus
In aardappel gebakken zalmfilet met
gestoofde prei en warme remouladesaus
en
Feestelijk kerstdessert
4-gangen kerstmenu 32.50 p.p.
/gcSh c&ïh vttft éuncA tfinM, et4
7 dagen in de week OPEN vanaf 17.00 Uur
De eerste kerstdag zijn wij geopend voorde verzorging van uw kerstdiner.
A/let de muzikale invulling van toetsenist-zanger jan Rahder en gitarist-zanger
Hubert llario. Deze heren, met hun warme stemgeluid zorgen, voor een
sfeervolle avond. Tijdens de gangen kunt genieten van prachtige kerstnummers,
afgewisseld met dansmuziek.
Wij wensen u
sfeervolle en
culinaire
feestdagen!
MENU A
Carpaccio van kalfsentrecote
met een terrine van roomkaas,
pestodressing en Grana Panada
Groene mosterdsoep met fijn
gesneden kuikenborst en bieslook
Zeetongfilet met rode zalm en
Fritot van scampi met een zachte
Kruidensaus
Verfrissende appelsorbet
Kalfshaasmedaillon, gewikkeld in
Ardennerbam met gebakken zwezerik,
portsaus met gele cantbareWen
Bosbessenijs met crème fraTche,
gebakken mango en papaja met roze
pepers en bessensaus
Koffieservies met kerstbonbons
MENU B
Hors d'ouvre van bertwildzwijn en
eendenborst met Cumberlandsaus,
en een salade van selderij
Heldere ossenstaartsoep afgedekt met
kerrieroom en Parmezaanse kaas
Bladerdeegbakje met een duxelles van
bospaddestoelen en parelhoender met
een saus van Calvados
Verfrissende appelsorbet
Gebakken tarbotfilets met een garnituur
van Hollandse garnalen, tomaat,
prei en artisjok
Bosbessenijs met crème fratcbe,
gebakken mango en papaja met roze
pepers en bessensaus
Koffieservies met kerstbonbons
Stationsweg 82 Heiloo Tel. 072 5321392 5322700 www.brasserlewiitlschut.nl
Wij ontvangen onze gasten tussen 17.30 u. en 18.00 u., het diner start om 18.30 uur.
De prijs voor beide menu's bedraagt 62,75 inclusief borrelgarnituur, diner en koffieservies.
Vegetarische menu's op aanvraag
U kunt tijdig reserveren per telefoon, fax ofe-mail, u ontvangteen bevestiging.Tel.nr. 072-5331612
Fax. nr. 072-5331620 E-mail: kleinvarnebroek@betnet.nl
INFORMATIE VOOR DE VERZORGING VAN HORS D'OUVRE E.D. WORDEN OP VERZOEKTOEGEZONDEN!