TUMI JCerst menu 9 m Kerstavond vanaf 17.00 uur geopend Kerstbrunch eerste kerstdag van 12.30 tot 15.30 uur 27,50 p.p. Vpoh mssüi inftjAmatic dddA ds khAilhimdi luinim dm bstlkn Jol. 072-5321392 DfJajJi Dp on$ü wéAÜe wwwlAamhlmiLdAdiui.nl 27 w31 drnmbuhw 1 jmmhi Dat is: - Bellen! Bestellen! Warm ophalen! Genieten! Salade van tagliatelle, her tenfilet met paddestoelen en truffeldressing r'J "J* Hazenpeper met ontbijtkoek spek en uitjes, aardappelpuree en herfstgarnituur Gebakken parelhoenfilet op gekarameliseerde witlof en een calvadossaus Taart van chocolade met sinaasappelhuisgemaakt vanilleroomijs en mintsaus Restaurant Brasserie Oosterzij, Lagelaan 8,1851 PC Heiloo, 072-5051423 Schuin teaenover Golden Wip Heiloo. Vola de aele borden met golfbaan Oosterzii vanaf de Kennemerstraatwe 7 Dagen per week geopend voor lunch en diner, ook voor koffie met gebak, uitsmijter of clubsandwich Kerstcatering ligt klaar! Kadotip: Dinerbonnen te koop Schnitzel van kalfsvlees met citroen, gegratineerde aardap peltjes en komkommersalade Gegrilde rib-eye met verse friet, rod& wijnsaus, salade en groente] culinair dineren in Heiloo Restaurant de Loocatie 't Loo 20 1851HT Heiloo telefoon 072 533 33 52 ook voor catering www.loocatie.nl restcmam KLEIN VarnebroeK KERSTDINER RESTAURANT KLEIN VARNEBROEK 2005 Heerenweg 1 38B tel 072-532 19 33 Restaurant Brasserie DEZE WEEK: Zeeuwse mosterdsoep MET MOSSELEN 3.85 Gebakken tilapiafilet MET EEN PAPRIKASAUS 12.95 OF GEBAKKEN varkenshaas MET ROOMSAUS 12.95 BITTERKOEKJESIJS 3.95 Carpaccio van de ossenhaas met pesto, oude kaas en pijnboompitten of Salade huisgemaakte vispaté van gerookte zalm, gerookte paling en garnalen met een kreeftenmayonaise of Sandwich van fazant met truffeldressing Gebonden kip-kerriesoep of Heldere wildbouillon met bospaddestoelen 17.25 MENUPRIJS Reetournedos met knolselderijpuree, groenekool, paddestoelen en een jus van jeneverbessen Gebakken tournedos met sperzieboonrolletjes, aardappelkroketjes en een kruidensaus In aardappel gebakken zalmfilet met gestoofde prei en warme remouladesaus en Feestelijk kerstdessert 4-gangen kerstmenu 32.50 p.p. /gcSh c&ïh vttft éuncA tfinM, et4 7 dagen in de week OPEN vanaf 17.00 Uur De eerste kerstdag zijn wij geopend voorde verzorging van uw kerstdiner. A/let de muzikale invulling van toetsenist-zanger jan Rahder en gitarist-zanger Hubert llario. Deze heren, met hun warme stemgeluid zorgen, voor een sfeervolle avond. Tijdens de gangen kunt genieten van prachtige kerstnummers, afgewisseld met dansmuziek. Wij wensen u sfeervolle en culinaire feestdagen! MENU A Carpaccio van kalfsentrecote met een terrine van roomkaas, pestodressing en Grana Panada Groene mosterdsoep met fijn gesneden kuikenborst en bieslook Zeetongfilet met rode zalm en Fritot van scampi met een zachte Kruidensaus Verfrissende appelsorbet Kalfshaasmedaillon, gewikkeld in Ardennerbam met gebakken zwezerik, portsaus met gele cantbareWen Bosbessenijs met crème fraTche, gebakken mango en papaja met roze pepers en bessensaus Koffieservies met kerstbonbons MENU B Hors d'ouvre van bertwildzwijn en eendenborst met Cumberlandsaus, en een salade van selderij Heldere ossenstaartsoep afgedekt met kerrieroom en Parmezaanse kaas Bladerdeegbakje met een duxelles van bospaddestoelen en parelhoender met een saus van Calvados Verfrissende appelsorbet Gebakken tarbotfilets met een garnituur van Hollandse garnalen, tomaat, prei en artisjok Bosbessenijs met crème fratcbe, gebakken mango en papaja met roze pepers en bessensaus Koffieservies met kerstbonbons Stationsweg 82 Heiloo Tel. 072 5321392 5322700 www.brasserlewiitlschut.nl Wij ontvangen onze gasten tussen 17.30 u. en 18.00 u., het diner start om 18.30 uur. De prijs voor beide menu's bedraagt 62,75 inclusief borrelgarnituur, diner en koffieservies. Vegetarische menu's op aanvraag U kunt tijdig reserveren per telefoon, fax ofe-mail, u ontvangteen bevestiging.Tel.nr. 072-5331612 Fax. nr. 072-5331620 E-mail: kleinvarnebroek@betnet.nl INFORMATIE VOOR DE VERZORGING VAN HORS D'OUVRE E.D. WORDEN OP VERZOEKTOEGEZONDEN!

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2005 | | pagina 13