TUMI
Tumi paasweekend specials
Salade met gerookte lamsham
FULL CIRCLE
WOUDHOEVE
PAASMENU
PAASBRUNCH
HAPPY-HOUR
The Change
146 HEILOO TEL. 072 533 ll 57
Salade met gerookte zalm
omdat het
is!
€24,50
a.s. zondag
1e PAASDAG
aanvang 22.00 ur
De Vriendschap
PAAS DRIVE
w i I d s c h
18,95
16-
6,95
aan
U t
cfrerberg 't^Cob
°f
24,50 p.p.
10
Heerenweg 138B tel 072-532 19 33
Zalmgevulde Tongrolletjes
4.95
Akersloot
zaterdag 15 april
Zondag 16 april
10-jarig jubileumconcert
Welkom on Stagetour 2006"
aanvang 21.00 uur
7 dagen in de week OPEN vanaf 17.00 uur
1001 redenen om naar Wildschut te gaan
brunch
diner a la carte
Stationsweg 82-84, Heiloo
t 072 53 21 392
www.brasseriewildschut.nl
Café Restaurant
Wem"
Vispalet
5,25
of
Groentenbouillon3,75
Sliptong gebakken in roomboter
met remouladesaus€12,50
Lamsbiefstukjes
met rozemarijnsaus€11,75
Chocoladefudge met
vanilleijs4,75
of
Aardbeien Romanoff4,50
ALS MENU 21,50
Weekmenu
Salade van jonge spinazie
met zeebrasemgekookt
scharreleitjesaffraandressing
en broodcroutons
Gebakken kalfsbiefstuk
gegratineerde aardappel
venkel, paprika en een warme
,v balsamico vinaigrette
Koffieparfait met pecannoten
en karamel
lste paasdag geopend!
deze week (o.a)
is: - Bellen Bestellen
Warm ophalen! Genieten
Varkenshaas met pepersaus
Gegrilde Ierse rib-eye met
rode wijnsaus
Maïskipfilet bonne femme
culinair dineren in Heiloo
Alleen
Restaurant de Loocatie 't Loo 20 1851 HT Heüoo telefoon 072 533 33 52
ook voor catering www.loocatie.nl
Egmond a/d Hoef
Ardennerham op een eiersalade
of
Griekse lamssoep
Stoof-kalfsvlees in een champignonsaus
Panna cotta met aardbeien
12 APRIL'20o6
UITKIJKPOST
IÏIHIIJ
EN HON ING/TIJM DRESSING 8.95
OF
EN LIMOENDRESSING 8.95
Groene Aspergesoep
MET HAM EN EIREEPJES
4.15
LAMSRACKS MET ROZEMARIJNSAUS 18.95
OF
met Hollandaisesaus 16.95
Tiramisu
O
Bosvruchten parfait
MET SINAASAPPELSAUS
4.25
Aanvang:20.00 uur
Kies 'n nummer uit ons repertoire en speel gitaar,
bas, drums, keyboard of zing met ons mee en
ervaar de sensatie van
10 jaar Full Circle Livemuziek
Kijk op: www.fullcircleband.nl en kies: repertoire
£77li-T/OflCJ
Chef Kok
Het Wielemak^^^28, 1852 EA Heiloo
072 - 5339949, 06 - 28563956
t.y.chen@quicknet.nl
pasen
M
eten&drinken
i Dr. W. Beckmanlaan 8, Egmond aan Zee, tel. 072-506 17 62
Paasdiner wordt vanaf 17.00 uur geserveerd
op de le en 2e paasdag
Graag van tevoren reserveren.
Vanaf 11.00 uur
bij binnenkomst een glaasje champagne
en aansluitend de brunche
van 17.30-18.30 uur
en aansluitend een dagschotel voor
Driehuizerweg 8 1934 PR Egmond a/d Hoef
Tel. 072-5070314 - 06-53772905
Fax 072-5069559
www. brasseriewoudhoevenl
E-mail: dirk@woudhoeve.nl