TUMI Tumi paasweekend specials Salade met gerookte lamsham FULL CIRCLE WOUDHOEVE PAASMENU PAASBRUNCH HAPPY-HOUR The Change 146 HEILOO TEL. 072 533 ll 57 Salade met gerookte zalm omdat het is! €24,50 a.s. zondag 1e PAASDAG aanvang 22.00 ur De Vriendschap PAAS DRIVE w i I d s c h 18,95 16- 6,95 aan U t cfrerberg 't^Cob °f 24,50 p.p. 10 Heerenweg 138B tel 072-532 19 33 Zalmgevulde Tongrolletjes 4.95 Akersloot zaterdag 15 april Zondag 16 april 10-jarig jubileumconcert Welkom on Stagetour 2006" aanvang 21.00 uur 7 dagen in de week OPEN vanaf 17.00 uur 1001 redenen om naar Wildschut te gaan brunch diner a la carte Stationsweg 82-84, Heiloo t 072 53 21 392 www.brasseriewildschut.nl Café Restaurant Wem" Vispalet 5,25 of Groentenbouillon3,75 Sliptong gebakken in roomboter met remouladesaus€12,50 Lamsbiefstukjes met rozemarijnsaus€11,75 Chocoladefudge met vanilleijs4,75 of Aardbeien Romanoff4,50 ALS MENU 21,50 Weekmenu Salade van jonge spinazie met zeebrasemgekookt scharreleitjesaffraandressing en broodcroutons Gebakken kalfsbiefstuk gegratineerde aardappel venkel, paprika en een warme ,v balsamico vinaigrette Koffieparfait met pecannoten en karamel lste paasdag geopend! deze week (o.a) is: - Bellen Bestellen Warm ophalen! Genieten Varkenshaas met pepersaus Gegrilde Ierse rib-eye met rode wijnsaus Maïskipfilet bonne femme culinair dineren in Heiloo Alleen Restaurant de Loocatie 't Loo 20 1851 HT Heüoo telefoon 072 533 33 52 ook voor catering www.loocatie.nl Egmond a/d Hoef Ardennerham op een eiersalade of Griekse lamssoep Stoof-kalfsvlees in een champignonsaus Panna cotta met aardbeien 12 APRIL'20o6 UITKIJKPOST IÏIHIIJ EN HON ING/TIJM DRESSING 8.95 OF EN LIMOENDRESSING 8.95 Groene Aspergesoep MET HAM EN EIREEPJES 4.15 LAMSRACKS MET ROZEMARIJNSAUS 18.95 OF met Hollandaisesaus 16.95 Tiramisu O Bosvruchten parfait MET SINAASAPPELSAUS 4.25 Aanvang:20.00 uur Kies 'n nummer uit ons repertoire en speel gitaar, bas, drums, keyboard of zing met ons mee en ervaar de sensatie van 10 jaar Full Circle Livemuziek Kijk op: www.fullcircleband.nl en kies: repertoire £77li-T/OflCJ Chef Kok Het Wielemak^^^28, 1852 EA Heiloo 072 - 5339949, 06 - 28563956 t.y.chen@quicknet.nl pasen M eten&drinken i Dr. W. Beckmanlaan 8, Egmond aan Zee, tel. 072-506 17 62 Paasdiner wordt vanaf 17.00 uur geserveerd op de le en 2e paasdag Graag van tevoren reserveren. Vanaf 11.00 uur bij binnenkomst een glaasje champagne en aansluitend de brunche van 17.30-18.30 uur en aansluitend een dagschotel voor Driehuizerweg 8 1934 PR Egmond a/d Hoef Tel. 072-5070314 - 06-53772905 Fax 072-5069559 www. brasseriewoudhoevenl E-mail: dirk@woudhoeve.nl

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2006 | | pagina 10