mm
Zaterdag 7 okt
HEADLINE
spijs doet eten
TUMI
Bij mij zijt
ge veilig
'S
Van Ruysdael
verandering van
wildschut,
-N
Lifestyle Workshops Hoof Drinks
24,50 p.p.
€12,50
Live optreden vanaf 22.00 uur
Café Ü^es taurant
rberg 'tJloh
Helsen
I
scheur S E
2X KOP
B R
klare taal
10 5 letters; 5e letter
22/7 jaar
Kom fangs oj bef voor meer informatie over onze worksboys.
Cfieek ook onze website! www.fimmerfodge.nf
10
Tulio Heiloo. Volg de gele
Een greep uit onze menukaart:
Weekmenu
Witlofsalade met maïskip,
sinaasappeldressingwalnoten
en blauw schimmelkaas
Gegrilde Schotse rib-eye met
op fijne groente gestoofde
andijvierolletjes en katenspek
Chocoladepoffertjes met
chocolademousse en
vanillesaus
Herfst kaart!
Nieuwe menukaart met
Ze wildspeciahteiten!
Restaurant
Dat is: - Bellen Bestellen!
Warm ophalen! Genieten!
Indonesische kip gestoofd
v in kokos en ketjap met sereh
Varkenshaas met ratatouille
en pestosaus
Vis van de grill met witte
wijnsaus en bieslook
Diverse maaltijdsalades
met verse friet,
kruidenboter en brood
P.P.
culinair dineren in Heiloo
Restaurant de Loocatie ft Loo 20 1851 HT Heiloo telefoon 072 533 33 52
ook voor catering www.loocatie.nl
Heemskerk
www.grandcafevanruysdael.nl
KJeek menu**
Mosterdcrèmesoep
Sliptong in roomboter gebakken
geserveerd met frites en
warme groente
Banaan royal
Prijs 14,75
Dr. W. Beekman laan 8, Egmond aan Zee, tel. 072-506 17 62
m.i.v. 6 oktober
nieuwe menukaart
en diverse
wildspecialiteiten
8 12 letters; 6e letter
PAAR
6 7 letters; 1e letter
7 8 letters; 1e letter
5 8 letters; Ie letter
Rijksweg 100 (voorheen restaurantDe Gastronome"), 1906 BK Kimmen,
Tef: 072-5024242, Fax: 072-5024243, E-maih info@(immer(otfge.n(
4 OKTOBER 2006
UITKI j KPOST
Brasserie
Restaurant Brasserie
Oosterzij, Lagelaan 8,
1851 PC Heiloo,
072-5051423
Schuin tegenover Golden
borden met golfbaan Oosterzi
7 Dagen per week geopend
voor lunch en diner,
ook voor koffie met gebak,
uitsmijter of clubsandwich.
Vispalet, gerookte zalm,
paling en Hollandse garnalen
Salade met rauwe
ham en meloen
Rundercarpaccio met
pesto en parmezaanse kaas
Spareribs met
koude sauzen en frites
Gebakken zalmfilet
met roergebakken noedels
Gegrilde biefstuk
met kruidenboter en frites
3 gangen keuze maandmenu
1001 redenen om naar Wildschut te gaan
Heerenweg 138B tel 072-532 19 33
MENU DEZE WEEK:
Paprikasoep 3,85
Gebakken zalmfilet
MET WITTE WIJNSAUS 12,95
OF
Parelhoenfilet met
MOSTERDSAUS 12,95
BanAanijs met
CHOCOLADESAUS 3,75
Menuprijs 17,50
Op de maanöag heerlijke gebakken Pangafilet 9,95
\Op de dinsdag Varkenshaas- of kipsate 9,50
7 dagen in de week OPEN vanaf 17.00 uur
vrijdagavond 6 oktober
eten&drinken
Stationsweg 82-84, Heiloo
t 072 53 21 392
www.brasseriewildschut.nl
immerbdge