mm Zaterdag 7 okt HEADLINE spijs doet eten TUMI Bij mij zijt ge veilig 'S Van Ruysdael verandering van wildschut, -N Lifestyle Workshops Hoof Drinks 24,50 p.p. €12,50 Live optreden vanaf 22.00 uur Café Ü^es taurant rberg 'tJloh Helsen I scheur S E 2X KOP B R klare taal 10 5 letters; 5e letter 22/7 jaar Kom fangs oj bef voor meer informatie over onze worksboys. Cfieek ook onze website! www.fimmerfodge.nf 10 Tulio Heiloo. Volg de gele Een greep uit onze menukaart: Weekmenu Witlofsalade met maïskip, sinaasappeldressingwalnoten en blauw schimmelkaas Gegrilde Schotse rib-eye met op fijne groente gestoofde andijvierolletjes en katenspek Chocoladepoffertjes met chocolademousse en vanillesaus Herfst kaart! Nieuwe menukaart met Ze wildspeciahteiten! Restaurant Dat is: - Bellen Bestellen! Warm ophalen! Genieten! Indonesische kip gestoofd v in kokos en ketjap met sereh Varkenshaas met ratatouille en pestosaus Vis van de grill met witte wijnsaus en bieslook Diverse maaltijdsalades met verse friet, kruidenboter en brood P.P. culinair dineren in Heiloo Restaurant de Loocatie ft Loo 20 1851 HT Heiloo telefoon 072 533 33 52 ook voor catering www.loocatie.nl Heemskerk www.grandcafevanruysdael.nl KJeek menu** Mosterdcrèmesoep Sliptong in roomboter gebakken geserveerd met frites en warme groente Banaan royal Prijs 14,75 Dr. W. Beekman laan 8, Egmond aan Zee, tel. 072-506 17 62 m.i.v. 6 oktober nieuwe menukaart en diverse wildspecialiteiten 8 12 letters; 6e letter PAAR 6 7 letters; 1e letter 7 8 letters; 1e letter 5 8 letters; Ie letter Rijksweg 100 (voorheen restaurantDe Gastronome"), 1906 BK Kimmen, Tef: 072-5024242, Fax: 072-5024243, E-maih info@(immer(otfge.n( 4 OKTOBER 2006 UITKI j KPOST Brasserie Restaurant Brasserie Oosterzij, Lagelaan 8, 1851 PC Heiloo, 072-5051423 Schuin tegenover Golden borden met golfbaan Oosterzi 7 Dagen per week geopend voor lunch en diner, ook voor koffie met gebak, uitsmijter of clubsandwich. Vispalet, gerookte zalm, paling en Hollandse garnalen Salade met rauwe ham en meloen Rundercarpaccio met pesto en parmezaanse kaas Spareribs met koude sauzen en frites Gebakken zalmfilet met roergebakken noedels Gegrilde biefstuk met kruidenboter en frites 3 gangen keuze maandmenu 1001 redenen om naar Wildschut te gaan Heerenweg 138B tel 072-532 19 33 MENU DEZE WEEK: Paprikasoep 3,85 Gebakken zalmfilet MET WITTE WIJNSAUS 12,95 OF Parelhoenfilet met MOSTERDSAUS 12,95 BanAanijs met CHOCOLADESAUS 3,75 Menuprijs 17,50 Op de maanöag heerlijke gebakken Pangafilet 9,95 \Op de dinsdag Varkenshaas- of kipsate 9,50 7 dagen in de week OPEN vanaf 17.00 uur vrijdagavond 6 oktober eten&drinken Stationsweg 82-84, Heiloo t 072 53 21 392 www.brasseriewildschut.nl immerbdge

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2006 | | pagina 158