spijs doet eten
U u -M
KANG WAH
23-10-'06
GESLOTEN
02-11 -'06
verandering van
wildschut
T
C D C
TUMI
n
vanaf donderdag
zijn wij weer GEOPEND
KANG WAH
wegens vakantie zijn wij vanaf maandag
tel. 072 5335047
24,50 p.p.
PPP
MINT
looh Moeder
TERZ
e i
Café 'Rj.s taurant
Ristorante
Pizzeria
eten
lekker
in ciitfuin
Stations^»1
,50 p.p.
Chinees Kantonees
Specialiteitenrestaurant
Chinees Kantonees Specialiteitenrestaurant
HET HOEKSTUK 15,1852 KX HEILOO
10
1001 redenen om naar Wildschut te gaan
eten drinken
Nieuwe menukaart
en diverse
wildspecialiteiten
Stationsweg 82-84, Heiloo
t 072 53 21 392
www.brasseriewildschut.nl
te Bgmond a /zee
Ter versterking van ons team zijn
wij op zoek naar enthousiaste
en gemotiveerde
Bedieningsmedewerkers m/v
parttime, leeftijd 16 tot 25 jaar
werkrooster in overleg, enige ervaring gewenst
Interesse: bel of mail dan snel naar
Dhr. P.P. Antoons, tel: 072-5064835
www.hetwapenvanegmond.nl
e-mail: info@hetwapenvanegmond.nl
Weekmenu
Terrine van gevogelte met
appel/gemberchutney en een
stroopje van abrikoos-
Gebraden hertenbout, herten-
hachee, aardappelsavarin en
gekarameliseerde witlof
Walnotenschuimtaart met
melkchocolade en hazelnoten
en huisgemaakt roomijs
norfstkaart! Nieuwe menukaart
let vele wildspecialiteiten.
2 6 letters; 3e letter
20 8 letters; 5e letter
11 10 letters; 3e letter
24 7 letters; 3e letter
gaan
12 7 letters; 6e letter
rberg 'tjCob
Varkenshaas
Egmov
Heerenweg 140, Heiloo, Tel 072-5334707
Voor al r
uw pasta spizza s,
vlees- en
visgerechten
4
Dagelijks
geopend
vanaf
16.00 uur
r
Dat is: - Bellen Bestellen!
Warm ophalen! Genieten!
Rib-eye van de grill met
kruidenboter
Gebakken varkenshaas met
w pepersaus
Vis van de grill met witte
wijnsaus en bieslook
Gekonfijte eendenbout
met herfstgarnituur
culinair dineren in Heiloo
Brasserie
Restaurant
ledete do*tdesidacf
Tevens buffetavond met a.s. donderdag
19 oktober Buffet "Herberg 't LOB"
Donderdag 26 Oktober
serveren wij het: Satébuffet
Kipsaté in pittige satésaus
Varkenshaassaté in een ketjapsaus
Indische gehaktballetjes in een tomatensaus
Nasi Goreng
Kroepoek/Atjar
Melange van gemalen kokos en pinda's
Stokbrood
Prijs p.p. 13,50
Aanvang 18.00 uur, graag reserveren voor dinsdag 24 oktober
De locatie voor bruiloften, feesten en partijen.
Dr. W. Beckmanlaan 8, Egmond aan Zee, tel. 072-506 17 62
Een greep uit onze menukaart:
Rundercarpaccio, met pesto
en oude kaas
Geitenkaas in spek gebakken met
honingdressing
Huisgemaakte uiensoep
met kaaserouton
Restaurant Brasserie
Oosterzij, Lagelaan 8,
1851 PC Heiloo,
072-5051423
Schuin tegenover Golden
Gebakken zalmfilet met
pasta en peultjes
Spareribs met salade,
frites en koude sauzen
Gamba's
a la plancha
3 gangen keuze-maandmenu
Restaurant de Loocatie 't Loo 20 1851 HT Heiloo telefoon 072 533 33 52
ook voor catering www.loocatie.nl
18 OKTOBER 2006
UITKIJKPOST
ggH
O
Heerenweg 138B tel 072-532 19 33
MENU DEZE WEEK:
Goed gevulde vissoep 3,85
Victoria baars filet met tomaat-
basilicum-kappertjes 13,25
OF
met roomsaus 13,25
Speculaasijs 3,75
MENUPRIJS 17,50
OOQ
Op de maandag heerlijke gebakken Pangafilet 9,95
\0P DE DINSDAG VARKENSHAAS" OF KIPSATE 9,50
7 dagen in de week OPEN vanaf 17.00 uur
Voor afhalen en bezorgen blijft ons adres
Kennemerstraatweg 213A, tel 072 5337120
Tuüd Heiloo. Volg de gele
hnrrien met golfbaan Oosterzii
vanaf de Kennemerstraatwe
7 Dagen per week geopend
voor lunch en diner,
ook voor koffie met gebak,
uitsmijter of clubsandwich.
p.s. u bent ook van harte welkom als niet golfer