spijs doet eten U u -M KANG WAH 23-10-'06 GESLOTEN 02-11 -'06 verandering van wildschut T C D C TUMI n vanaf donderdag zijn wij weer GEOPEND KANG WAH wegens vakantie zijn wij vanaf maandag tel. 072 5335047 24,50 p.p. PPP MINT looh Moeder TERZ e i Café 'Rj.s taurant Ristorante Pizzeria eten lekker in ciitfuin Stations^»1 ,50 p.p. Chinees Kantonees Specialiteitenrestaurant Chinees Kantonees Specialiteitenrestaurant HET HOEKSTUK 15,1852 KX HEILOO 10 1001 redenen om naar Wildschut te gaan eten drinken Nieuwe menukaart en diverse wildspecialiteiten Stationsweg 82-84, Heiloo t 072 53 21 392 www.brasseriewildschut.nl te Bgmond a /zee Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde Bedieningsmedewerkers m/v parttime, leeftijd 16 tot 25 jaar werkrooster in overleg, enige ervaring gewenst Interesse: bel of mail dan snel naar Dhr. P.P. Antoons, tel: 072-5064835 www.hetwapenvanegmond.nl e-mail: info@hetwapenvanegmond.nl Weekmenu Terrine van gevogelte met appel/gemberchutney en een stroopje van abrikoos- Gebraden hertenbout, herten- hachee, aardappelsavarin en gekarameliseerde witlof Walnotenschuimtaart met melkchocolade en hazelnoten en huisgemaakt roomijs norfstkaart! Nieuwe menukaart let vele wildspecialiteiten. 2 6 letters; 3e letter 20 8 letters; 5e letter 11 10 letters; 3e letter 24 7 letters; 3e letter gaan 12 7 letters; 6e letter rberg 'tjCob Varkenshaas Egmov Heerenweg 140, Heiloo, Tel 072-5334707 Voor al r uw pasta spizza s, vlees- en visgerechten 4 Dagelijks geopend vanaf 16.00 uur r Dat is: - Bellen Bestellen! Warm ophalen! Genieten! Rib-eye van de grill met kruidenboter Gebakken varkenshaas met w pepersaus Vis van de grill met witte wijnsaus en bieslook Gekonfijte eendenbout met herfstgarnituur culinair dineren in Heiloo Brasserie Restaurant ledete do*tdesidacf Tevens buffetavond met a.s. donderdag 19 oktober Buffet "Herberg 't LOB" Donderdag 26 Oktober serveren wij het: Satébuffet Kipsaté in pittige satésaus Varkenshaassaté in een ketjapsaus Indische gehaktballetjes in een tomatensaus Nasi Goreng Kroepoek/Atjar Melange van gemalen kokos en pinda's Stokbrood Prijs p.p. 13,50 Aanvang 18.00 uur, graag reserveren voor dinsdag 24 oktober De locatie voor bruiloften, feesten en partijen. Dr. W. Beckmanlaan 8, Egmond aan Zee, tel. 072-506 17 62 Een greep uit onze menukaart: Rundercarpaccio, met pesto en oude kaas Geitenkaas in spek gebakken met honingdressing Huisgemaakte uiensoep met kaaserouton Restaurant Brasserie Oosterzij, Lagelaan 8, 1851 PC Heiloo, 072-5051423 Schuin tegenover Golden Gebakken zalmfilet met pasta en peultjes Spareribs met salade, frites en koude sauzen Gamba's a la plancha 3 gangen keuze-maandmenu Restaurant de Loocatie 't Loo 20 1851 HT Heiloo telefoon 072 533 33 52 ook voor catering www.loocatie.nl 18 OKTOBER 2006 UITKIJKPOST ggH O Heerenweg 138B tel 072-532 19 33 MENU DEZE WEEK: Goed gevulde vissoep 3,85 Victoria baars filet met tomaat- basilicum-kappertjes 13,25 OF met roomsaus 13,25 Speculaasijs 3,75 MENUPRIJS 17,50 OOQ Op de maandag heerlijke gebakken Pangafilet 9,95 \0P DE DINSDAG VARKENSHAAS" OF KIPSATE 9,50 7 dagen in de week OPEN vanaf 17.00 uur Voor afhalen en bezorgen blijft ons adres Kennemerstraatweg 213A, tel 072 5337120 Tuüd Heiloo. Volg de gele hnrrien met golfbaan Oosterzii vanaf de Kennemerstraatwe 7 Dagen per week geopend voor lunch en diner, ook voor koffie met gebak, uitsmijter of clubsandwich. p.s. u bent ook van harte welkom als niet golfer

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2006 | | pagina 214