SD M|NA Van Trigt Band TUMI y NIEUW! seniorenmenu! Van ttuy»dael Zaterdag 4 nov CAFE B 24,50 p.p. wildschut THE min L BE BE BE BE BE BE BE BE BE BE R 50 0 S ê*2,5© 1 r <^/erberg 'tJlob Live optreden vanaf 22.00 uur 12 Een greep uit onze nieuwe menukaart Salade, Huisgemaakte uiensoep Zuurkoolschotel met rookworst, Hertfilet met rodekool, aardappelpuree en kruidnagelsaus.18,50 Gambas a La plancha 17,50 3 gangen maandmenu 19,50 Weekmenu 31 4 letters; 2e letter 29 7 letters; 2e letter 32 9 letters; 4e letter 30 6 letters; 3e letter 33 6 letters; 4e letter Zaterdag 4 november, aanvang 21.30 uur: Salade met handpeer, citroen dressing, walnoten en gepocheer de kip en pecorino stagionata Gebakken kabeljauwfilet met een canneloni van ricotta met Italiaanse wilde spinazie en gesmolten gorgonzola Verrassing van de chef 'proeverij van kleine desserts1 Nieuwe aankleding RESTAURANT Restaurant de Loocatie 't Loo 20 1851 ET ook voor catering www. Dat is: - Bellen Bestellen! Warm ophalen! Genieten! Warm gerookte zalmfilet met mosterdsaus Gebakken varkenshaas met pepersaus Hertenbout met gekarameli- seerde witlof en rodekool Hazenpeper met herfst- garnituur Alles geserveerd met aardappel- garnituur salade en groente culinair dineren in Heiloo Heiloo telefoon 072 533 33 52 loocatie.nl Maandmenu november Ristorante Pizzeria Heerenweg 140, Heiloo, Tel 072-5334707 v/yijda£ 3 c 1 Dagelijks geopend vanaf 16.00 uur Voor al y uw pasta s, pizza s,j vlees- en visgerechten 1001 redenen om naar Wildschut te gaan Kleinere porties Aangepaste prijzen Van dinsdag t/m donderdag en zondagmiddag Café Restaurant ledene Uwtd&iclacf Tevens buffetavond met a.s. donderdag 2 november 'Het Indonesische buffet" voor 15,50 p.p. Donderdag 9 november serveren wij het: Buffet Herberg t Lob, bestaande uit: Kipsaté met satésaus/ Hamburger/ Spare ribs Drumsticks/ Zalmfilet met witte wijnsaus Kibbeling met remouladesaus Aardappelsalade/ Huzarensalade Rauwkost Patat frites Wit en bruin stokbrood Diverse sauzen Prijs p.p. 17,50 De locatie voor bruiloften, feesten en partijen. Dr. W. Beckmanlaan 8, Egmond aar Zee, tel. 072-506 17 62 Heemskerk www.grandcafevanruysdael.nl l NOVEMBER 2006 UITKIJKPOST Restaurant Brasserie Restaurant Brasserie Oosterzij, Lagelaan 8, 1851 PC Heiloo, 072-5051423 Schuin teaenover Golden Tulip Heiloo. Vola de aele borden met golfbaan Oosterzii vanaf de Kennemerstraatwe 7 Dagen per week geopend voor lunch en diner, ook voor koffie met gebak, uitsmijter of clubsandwich. w Wildpaté met een chutney van cranberry9f50 brie, gepocheerde peer en noten 8f50 met een kaascrouton3,90 casselerrib en spek1 2,50 U bent van harte welkom ook als u niet golft pm 6 0kE Ad'Overkant^J Anja, Heerenweg 201, 1851 KP Heiloo 072-5320222 Brasserie Restaura n t C a i Carpaccio van ossenhaas met pesto, pijnboompitten en Amsterdams Zuur Gegrilde kogelbiefstuk met ratatouille en jus van rode wijn Perenbavaroise met kaneelijs en slagroom 25,00 per persoon [Voor meer info kijk op: www.kwartjekoffie.nlJ Gold Tulip Heil T. 072 - 505 2244 Heerenweg 138B tel 072-532 19 33 MENU DEZE WEEK: Romige witlofsoep met TIJM EN HONING 3,85 Kabeljauw met kruiden en citroen uit de oven 13,95 OF Fazant tournedos met ROZEMARIJNSAUS SPRUITEN STAMPPOTJE 13,95 Warme kersen met VANILLEIJS 3,95 MENUPRIJS 17,95 Op de maandag heerlijke gebakken Pangafilet 9,95 Op de dinsdag Varkenshaas- of kipsate 9,50 7 dagen in de week OPEN vanaf 17.00 uur Voor afhalen en bezorgen blijft ons adres Kennemerstraatweg 213A, tel 072 5337120 eten&drinken Aanvang 18.00 uur, graag reserveren voor woensdag 1 november GIGA

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2006 | | pagina 276