%erst Traiteur (Diner 29,50 p.p. OudNieuw Van Ruysdael Booming Piano's - De Vriendschap Zalmsalade €12,50 p.p. Hors d'oeuvre e 12,50 P.P. Huzarensalade e 10,50 P.P. W aldorfsalade e 10,50 PP Luxe borrelhapj es e o.so P/Stuk Bob en de Blue Band Zaterdag 2 december Live optreden vanaf 22.00 uur 24,50 p.p. rb* Wilt u zich graag inschrijven? Ga dan naar één van onze medewerkers of bel 072-5051423. vrijdag 1 december P0KEKT0ERN00I TEXAS HOlB'em Vriendschap EARTToernooi Café l^estaurant er berg t Weekmenu 10 '-fit rtr> Akersloot Zaterdag 2 december Opgave bij Rick: 0614143362 Zaterdag 9 december Opgave: 0251-312866/ of 0251-314689 Prijs p.p. 15,50 Heemskerk www.grandcafevanruysdael.nl In sesamzaad geroosterde zeewolffilet met Thaise groen tesalade en mihoen Gestoofde rundersukade met een jus van truffel, hutspot met krokant spek Chocoladetaartje met gepocheerde peer en huisgemaakt kaneelijs Tèrstcatering ligt klaar! ambacht»be,ad metJjrs' P Dat is: - Bellen Bestellen! Warm ophalen! Genieten! Hertenboutfilet met stoofpeertjes en rodekool Kabeljauwfilet met grove mosterd in de saus Kalfsoester gegratineerd met geitenkaas Parelhoenfer met morillesaus en paddestoelen culinair dineren in Heiloo Restaurant de Loocatie't Loo 20 1851 HT Heiloo telefoon 072 533 33 52 ook voor catering www.loocatie.nl 29 NOVEMBER 2006 UITKIJKPOST CfieA'/fU^ Een 4-gangen diner is voor u samengesteld door onze keukenbrigade, waar uzelf nog de finishing touch aan moet gaan geven met behulp van een uitgebreide beschrijving. Wat wilt u nog meer dan uw gasten een volwaardig diner aanbieden! Wij willen u graag het kerstmenu presenteren wat door onze koks voor u is samengesteld. Dit prachtige menu kunt u eventueel zelf aanvullen met een bijpassend wijnarrangement (voor meer informatie over ons wijnarrangement verwijzen wij u naar het inschrijf formulier) Hierdoor komt uw/ons kerstdiner helemaal tot zijn recht. Dit diner is minimaal te bestellen vanaf 2 personen. Huisgemaakte vispaté met een zachte mosterdmayonaise of Marbré van gevogelte met een truffeldressing Bisque van Hollandse garnalen of Heldere runderbouillon Hertenbiefstuk met rodekool, stoofpeertje en een kaneeljus of Toumedos met groene kool en een aardappeltaart, overgoten met een rode port-sjalotjus Chocoladedessert of Kersenbavaroise Rijkelijk opgemaakte zalmsalade met diverse vissoorten, gevulde eieren, vers fruit en rauwkost. Aangevuld met stokbrood en kruidenboter. Diverse salades rijkelijk opgemaakt met verschillende soorten vis en vlees. Gevulde eieren, vers fruit en rauwkost. Aangevuld met stokbrood en kruidenboter. (Minimale afname per salade is 4 personen) Rijkelijk opgemaakte huzarensalade met diverse vleesgerechten, gevulde eieren, vers fruit en rauwkost. Aangevuld met stokbrood en kruidenboter. Rijkelijk opgemaakte selderij salade met kip, ananas, walnoten en mandarijn. Gevulde eieren en tomaten, ham- en kaassoesjes, vers fruit en rauwkost. Aangevuld met stokbrood en kruidenboter. Gevulde eieren, gerookte zalm, gevulde tomaat, Hollandse garnalen, ham- en kaassoesjes, zoute haring, carpaccio en paté. Min. 40 stuks. aiet een cvif **^cve WUfy wun 15.00 Vrijdag 15 december Live muziek' met een "Italiaans buffet" Bestaande o.a. uit: - Salade van tomaat,mozzarella en basilicum - Parmaham met meloenknikkers - Fricandeau met tonijnmayonaise - Carpaccio met parmezaan en pijnboompitten - Tagliatelle met gerookte zalm, kappertjes, zongedroogde tomaatjes en rode ui - Traditionele lasagne - Pittige gehaktballetjes in tomatensaus - Pasta Carbonara Hierbij serveren wij stokbrood, kruidenboter en tapenade Reserveren gewenst De locatie voor bruiloften, feesten en partijen. Dr. W. Beckmanlaan 8, Egmond aan Zee, tel. 072-506 1 7 62 j

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2006 | | pagina 440