%erst Traiteur (Diner 29,50 p.p. Oud Nieuw saCadescdoteCs k (fie 4 gangen keuzemenu 40,- UIT ETEN c&> kindermenu surprise 20,- Sint Adelbertusweg 31 Egmond-Binnen www.dewest.nl Tel: 072-5065994 14 Een 4-gangen diner is voor u samen gesteld door onze keukenbrigade, waar uzelf nog de finishing touch aan moet gaan geven met behulp van een uitgebreide beschrijving. Wat wilt u nog meer dan uw gasten een volwaar dig diner aanbieden! Wij willen u graag het kerstmenu pre senteren wat door onze koks voor u is samengesteld. Dit prachtige menu kunt u eventueel zelf'aanvullen met een bijpassend wijnarrangement (voor meer informatie over ons wijnarran gement verwijzen wij u naar het inschrijfformulier) Hierdoor komt uw/ons kerstdiner helemaal tot zijn recht. Dit diner is minimaal te bestellen vanaf 2 personen. Huisgemaakte vispaté met een zachte mosterdmayonaise of Marbré van gevogelte met een truffeldressing rb® Bisque van Hollandse garnalen of Heldere runderbouillon Hertenbiefstuk met rodekool, stoofpeertje en een kaneeljus of Tournedos met groene kool en een aardappeltaart, overgoten met een rode port-sjalot jus Chocoladedessert of Kersenbavaroise Minimale afname per schotel is 4 personen Zalmsalade 12,50 p.p. Huzarensalade 10,50 p.p. Rijkelijk opgemaakte zalmsalade met diverse vissoorten, gevulde eieren, vers fruit en rauwkost. Aangevuld met stok brood en kruidenboter. Rijkelijk opgemaakte huzarensalade met diverse vleesgerechten, gevulde eieren, vers fruit en rauwkost. Aange vuld met stokbrood en kruidenboter. Hors d'oeuvre 12,50 P.P. Waldorf salade 10,50 pp. Diverse salades rijkelijk opgemaakt met verschillende soorten vis en vlees. Gevulde eieren, vers fruit en rauwkost. Aangevuld met stokbrood Rijkelijk opgemaakte selderijsalade met kip, ananas, walnoten en mandarijn. Gevulde eieren en tomaten, ham- en kaassoesjes, vers fruit en rauwkost. Aan gevuld met stokbrood en kruidenboter. Luxe borrelhapjes 0,80 p/stuk Gevulde eieren, gerookte zalm, gevulde tomaat, Hollandse garnalen, ham- en kaassoesjes, zoute haring, carpaccio en paté. Min. 40 stuks. Wilt u zich graag inschrijven? Ga dan naar één van onze medewerkers of bel 072-5051423. Restaurant Salade met huisgerookte zalm (6 uur boven eikenmot, koud gerookt), Hollandse garnalen, bieslook, sjalotjes, kappertjes en crème fraïche Bouillon van ossenstaart met fijne groente en tuinkruiden Salade met kwartel, kwarteleitje, truffelaardappeltjes en PX dressing Salade met tamme eendenborst, dressing van notenolie en frambozenazijn, Parelhoenfilet met morillesaus en paddestoelen Hazenpeper, stoofschotel van hazenvfees met spek, zilverui en preisselbeeren Gegrilde kalfsbiefstuk met pesto en gorgonzola Hertenbout met een portsaus en gedroogde vijgen Gekonfijte tamme eendenbout met sinaasappelsaus Warm gerookte zalm met witte wijnsaus en mosterd Alle hoofdgerech aardappeltaart, rode Mousse van drie soorten Chocolade met vanilleroomijs en karamelsaus. Vjuchtenbavarois met gemberijs en bloedsinaasappelsaus gepocheerde peer met kaneelijs en nogatine Assortiment van kaas -geselecteerd en gerijpt Maak uw keuze vc muse uit Santpoort euro Naam: Adres: Aantal: Tel: Restaurant de Loocatie 't Loo 20 1851 HT Heiloo telefoon 072 533 33 52 ook voor catering www.loocatie.nl 13 DECEMBER 2006 UITKIJKPOST

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2006 | | pagina 504