TUMI The Hired Man door Theatergroep Horizon Musicalproducties Krokusvakantie thuisblijvers Eetv f/ieef? uit otvze mu^ua/ct istorante 'La Locanda Zaterdag 24 februari ger<?cht voor de wildschut er berg 'tjCo b 10 9>50 8,50 9,50 3,90 14,50 15,50 9,50 19,50 Brasserie of 29,95 Weekmenu Gerookte zalm met gegrilde courgettes en saffraandressing Tamme eendenborst met pasti- naak en frambozensaus Panna Cotta van rijst met huisgemaakt pistache-ijs en abrikozensaus Nieuwe menukaart! 'eze week (o.a) Dat is: - Bellen Bestellen! Warm ophalen! Genieten! Hertenboutfilet met witlof stoof peertjes en rodekool ■4 Gebakken zalmfilet met kruidenboter Hazenpeper met o.a. specerijen, preisselbeeren en ontbijtkoek Parelhoender met morillesaus en\ paddenstoelen (Alles geserveerd met aardappel- garnituur, salade en groente) #50 p.p. culinair dineren in Heiloo Restaurant de Loocatie 't Loo 20 1851 HT Heiloo telefoon 072 533 33 52 ook voor catering www.loocatie.nl Menu van deze week 3,95 Aanvang 21.00 uur Kennemerstraatweg 215 1851 NA Heiloo Tel. 072-5330860 Café Restaurant Weekmenu Salade van eendenborst met soyadressing en sesamzaadjes 5.25 Gebakken kabeljauwfilet op een stamppotje van spinazie, met een tempura van garnalen, overgoten met een kreeften-koreandersaus 13.25 Drie soorten ijs met slagroom 4.75 Als menu 19.75 De locatie voor bruiloftenfeesten en partijen Dr. W. Beckmanlaan 8, Egmond aan Zee, tel. 072-506 1 7 62 REGIO - Theatergroep Horizon Musicalproducties komt dit jaar weer met een prachtige productie op het toneel. The Hired Man is een musical waar Mare Smit (regisseur) en Lucas Hikke (repetitor/dirigent) zich stevig in vast wilden bijten. Het verhaal, de muziek en vooral de kracht die dit stuk met zich meedraagt is fantastisch. De vijf tig leden van Horizon vertalen vervolgens hun aanwijzingen naar een prachtig verhaal, ondersteund door een heus strijkorkest voor de prachtige muziek. The Hired Man vertelt over het leven in de mijnen, de landbouw en de eerste wereldoorlog van de mensen in Noord-Engeland. Op de half jaarlijks 'uitzendbeurs', een markt waar arbeiders zich voor een halfjaar verhuurden aan een boer, treffen families en vrienden elkaar. Even zonder meester. In de tachtiger jaren uitverkochte zalen in Londen en New York. In 2000 door Ballet van Vlaanderen vertaald en met Ernst- Daniel Smid in de hoofdrol op dê planken gezet, nu op 25,26 en 27 mei te bewonderen in de grote zaal van theater de Vest te Alkmaar. Kaarten a 17,50 zijn direct te bestellen via www.theatergroephorizon.com of via een machtigingskaart te reserveren. Ristorante Pizzeria Heerenweg 140, Heiloo, Tel 072-5334707 Dagelijks geopend vanaf 16.00 uur Voor al uw pasta s, pizza s, j vlees- en visgerechten 1001 redenen om naar Wildschut te gaan 3-gangen tapasmenu voor 2 personen 49,50 3-gangen kindermenu 8,50 21 FEBRUARI 2007 UITKIJKPOST Carpaccio VAN OSSENHAAS met parmezaanse kaas en pesto Gevulde CHAMPIGNONS gegratineerd met geitenkaas Gerookte zalm met Hollandse garnalen en mosterdcrème Romige tomatensoep met verse basilicum GEGRILDE BIEFSTUK met kruidenboter, frites en salade Roergebakken ossenhaaspuntjes met stroganoffsaus GEGRILDE KIPSATÉ met kroepoek met frites en salade Maandmenu 3 gangen keuzemenu Restaurant P.S. Vrijdag a.s. live Jazz met het Olvier King Trio van 18.00 21.00 Toegang gratis, en neem u dansschoenen mee Restaurant Brasserie Oosterzij, Lagelaan 8, 1851 PC Heiloo, 072-5051423 Schuin tegenover Golden Tulip Heiloo. Volg de gele borden met golfbaan Oosterzii vanaf de Kennemerstraatweq. 7 Dagen per week geopend voor lunch en diner, ook voor koffie met gebak, uitsmijter of clubsandwich. ItaKë, land van de pommodori, van de heerlijke Parmaham en talloze andere elicatessen. Iedere 2 maanden kunt u bij ons, naast de reguliere kaart, kenni smaken met de specialiteiten van een andere regio. Na het succes van de regio Piemonte met het Tarufomenu, komt in januari/februari de volgende regio: Friuli Venezia Giulia La locanda presenta Friuli Venezia Giulia Menu Januari/februari de maanden van Friuli Venezia Giulia Petto di anatra su insalata di stagione Salade met gerookte eendenborst en kumquatdressing Risotto ai frutti di mare Risotto met zeevruchten Filetto di branzino panato alle mandorle in de amandelpanade gebakken zeebaars Entrecot di cervo con frutti di bosco aceto balsamico gegrilde hertenfilet met frambozen-balsamicojus Panettone con salsa alle vaniglia Panatone met vanillesaus Wijnarrangement, voor de wijnliefhebbers speciaal bij het Friuli Venezia Giuliamenu. 2005 Gambellara Classico, Veneto 2005 Chiaretto Bradolino Rosato, Veneto 2004 Ca del Magro, Bianco di Custoza, Veneto 2004 Ronco Nole, Di lenardoFriuli 2006Moscato d'Asti, Dell' Acquese 19,95 fl|V| Geopend: dinsdag t/m zondag 17.00 -22.00 uur W w Kennemerstraatweg 107, 1851 BC Heiloo tel. 072-5325376 Heerenweg 138B tel 072-532 19 33 Spinazie-crèmesoep 3,85 VlCTORIABAARS FILET GEGRATINEERD MET PETERSELIE EN OUDE KAAS 13,95 OF Gegrilde runder entrecote MET PEPERSAUS 13,95 Tompouce van AARDBEI EN BAVAROIS 18,25 MENUPRIJS Op de maandag heerlijke gebakken Pangafilet 9,95 \Op de dinsdag Varkenshaas- of kipsate 9,50 7 dagen in de week OPEN vanaf 17.00 uur So Be It Voor afhalen en bezorgen blijft ons adres Kennemerstraatweg 213A, tel 072 5337120 eten drinken Stationsweg 82-84, Heiloo t 072 53 21 392 www.wildschutetenendrinken.n

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2007 | | pagina 10