TUMI
The Hired Man door
Theatergroep Horizon
Musicalproducties
Krokusvakantie
thuisblijvers
Eetv f/ieef? uit otvze mu^ua/ct
istorante 'La Locanda
Zaterdag 24 februari
ger<?cht
voor de
wildschut
er berg 'tjCo b
10
9>50
8,50
9,50
3,90
14,50
15,50
9,50
19,50
Brasserie
of
29,95
Weekmenu
Gerookte zalm met gegrilde
courgettes en saffraandressing
Tamme eendenborst met pasti-
naak en frambozensaus
Panna Cotta van rijst met
huisgemaakt pistache-ijs en
abrikozensaus
Nieuwe menukaart!
'eze week (o.a)
Dat is: - Bellen Bestellen!
Warm ophalen! Genieten!
Hertenboutfilet met witlof
stoof peertjes en rodekool
■4 Gebakken zalmfilet met
kruidenboter
Hazenpeper met o.a. specerijen,
preisselbeeren en ontbijtkoek
Parelhoender met morillesaus en\
paddenstoelen
(Alles geserveerd met aardappel-
garnituur, salade en groente)
#50 p.p.
culinair dineren in Heiloo
Restaurant de Loocatie 't Loo 20 1851 HT Heiloo telefoon 072 533 33 52
ook voor catering www.loocatie.nl
Menu van deze week
3,95
Aanvang 21.00 uur
Kennemerstraatweg 215 1851 NA Heiloo Tel. 072-5330860
Café Restaurant
Weekmenu
Salade van eendenborst met
soyadressing en sesamzaadjes
5.25
Gebakken kabeljauwfilet
op een stamppotje van spinazie,
met een tempura van garnalen, overgoten
met een kreeften-koreandersaus
13.25
Drie soorten ijs met slagroom
4.75
Als menu 19.75
De locatie voor bruiloftenfeesten en partijen
Dr. W. Beckmanlaan 8, Egmond aan Zee, tel. 072-506 1 7 62
REGIO - Theatergroep Horizon Musicalproducties komt dit jaar
weer met een prachtige productie op het toneel.
The Hired Man is een musical waar Mare Smit (regisseur) en Lucas Hikke
(repetitor/dirigent) zich stevig in vast wilden bijten. Het verhaal, de muziek
en vooral de kracht die dit stuk met zich meedraagt is fantastisch. De vijf
tig leden van Horizon vertalen vervolgens hun aanwijzingen naar een
prachtig verhaal, ondersteund door een heus strijkorkest voor de prachtige
muziek. The Hired Man vertelt over het leven in de mijnen, de landbouw
en de eerste wereldoorlog van de mensen in Noord-Engeland. Op de half
jaarlijks 'uitzendbeurs', een markt waar arbeiders zich voor een halfjaar
verhuurden aan een boer, treffen families en vrienden elkaar.
Even zonder meester. In de tachtiger jaren uitverkochte zalen in Londen en
New York. In 2000 door Ballet van Vlaanderen vertaald en met Ernst-
Daniel Smid in de hoofdrol op dê planken gezet, nu op 25,26 en 27 mei te
bewonderen in de grote zaal van theater de Vest te Alkmaar. Kaarten a
17,50 zijn direct te bestellen via www.theatergroephorizon.com of via een
machtigingskaart te reserveren.
Ristorante
Pizzeria
Heerenweg 140, Heiloo, Tel 072-5334707
Dagelijks
geopend
vanaf
16.00 uur
Voor al
uw pasta s, pizza s,
j vlees- en
visgerechten
1001 redenen om naar Wildschut te gaan
3-gangen tapasmenu
voor 2 personen 49,50
3-gangen kindermenu 8,50
21 FEBRUARI 2007
UITKIJKPOST
Carpaccio VAN OSSENHAAS met parmezaanse kaas en pesto
Gevulde CHAMPIGNONS gegratineerd met geitenkaas
Gerookte zalm met Hollandse garnalen en mosterdcrème
Romige tomatensoep met verse basilicum
GEGRILDE BIEFSTUK met kruidenboter, frites en salade
Roergebakken ossenhaaspuntjes met stroganoffsaus
GEGRILDE KIPSATÉ met kroepoek met frites en salade
Maandmenu 3 gangen keuzemenu
Restaurant
P.S. Vrijdag a.s. live Jazz met het
Olvier King Trio van 18.00 21.00
Toegang gratis, en neem u
dansschoenen mee
Restaurant Brasserie Oosterzij,
Lagelaan 8, 1851 PC Heiloo, 072-5051423
Schuin tegenover Golden Tulip Heiloo. Volg de gele
borden met golfbaan Oosterzii vanaf de Kennemerstraatweq.
7 Dagen per week geopend voor lunch en diner, ook voor koffie met gebak, uitsmijter of clubsandwich.
ItaKë, land van de pommodori, van de heerlijke Parmaham en talloze andere
elicatessen. Iedere 2 maanden kunt u bij ons, naast de reguliere kaart, kenni
smaken met de specialiteiten van een andere regio. Na het succes van de regio
Piemonte met het Tarufomenu, komt in januari/februari de
volgende regio: Friuli Venezia Giulia
La locanda presenta
Friuli Venezia Giulia Menu
Januari/februari de maanden van
Friuli Venezia Giulia
Petto di anatra su insalata di stagione
Salade met gerookte eendenborst en kumquatdressing
Risotto ai frutti di mare
Risotto met zeevruchten
Filetto di branzino panato alle mandorle
in de amandelpanade gebakken zeebaars
Entrecot di cervo con frutti di bosco aceto balsamico
gegrilde hertenfilet met frambozen-balsamicojus
Panettone con salsa alle vaniglia
Panatone met vanillesaus
Wijnarrangement, voor de wijnliefhebbers speciaal
bij het Friuli Venezia Giuliamenu.
2005 Gambellara Classico, Veneto
2005 Chiaretto Bradolino Rosato, Veneto
2004 Ca del Magro, Bianco di Custoza, Veneto
2004 Ronco Nole, Di lenardoFriuli
2006Moscato d'Asti, Dell' Acquese 19,95
fl|V| Geopend: dinsdag t/m zondag 17.00 -22.00 uur
W w Kennemerstraatweg 107, 1851 BC Heiloo tel. 072-5325376
Heerenweg 138B tel 072-532 19 33
Spinazie-crèmesoep 3,85
VlCTORIABAARS FILET
GEGRATINEERD MET
PETERSELIE EN OUDE KAAS 13,95
OF
Gegrilde runder entrecote
MET PEPERSAUS 13,95
Tompouce van
AARDBEI EN BAVAROIS
18,25
MENUPRIJS
Op de maandag heerlijke gebakken Pangafilet 9,95
\Op de dinsdag Varkenshaas- of kipsate 9,50
7 dagen in de week OPEN vanaf 17.00 uur
So
Be It
Voor afhalen en bezorgen blijft ons adres
Kennemerstraatweg 213A, tel 072 5337120
eten drinken
Stationsweg 82-84, Heiloo
t 072 53 21 392
www.wildschutetenendrinken.n