loocatie^^ loocatie^ Le erran UIT ETEN Bestelformulier kerstcatering 2007 Bestelformulier oud en nieuw 2007 Ristorante Wêê Pizzeria Voor informatie over onze speciale /(erstaanbiedingen Sel ons even of Sezoetfonze zve6site zvzvw. lesouterrain. rd 12 restaurant caterings thuisdiner *fk* tel: Kerstmenu Menu 1 Albese Kalfscarpaccio met een vleugje witte truffelolie Ravioli con carne (Ai funghi e tartufo) Huisgemaakte met vlees gevulde ravioli met paddenstoelensaus Menu 2 Tonno in carpaccio Verse tonijnfilet carpaccio Ravioli con pesce g» Met vis gevulde eigengemaakte ravioli in een Hollandse garnalensaus Filetto d'agnello al Barolo Lamshaas in Barolo wijnsaus Grand dessert Prijs 37.50 mm Wij zijn Heen Filetti di spigola al vino bianco zeebaarsfilet in witte wijn en verse tomatensaus Grand dessert jJHi Prijs 3 7.50 itdag en nieuwjaarsdag gesloten restaurant catering thuisdiner tel: Qezellige brasserie Lnnch-diner-a. la (mrte-weefqnenu's (fesloten van 31 december tot 4 januari. Sfeervolle bar 4Januari gaan we om 16.00 uur open met een nieuwe menufgart 'Bar-leestafel-open haard Strcadialaan 8 te Mffnaar - Onder het (jolden (Tulip Motel-Tel. 072-540 76 00 Volop gratis par((eergelegenheid 19 DECEMBER 2007 U ITKIJ KPOST terrine van huisgerookte schotse zalm (6 uur boven eikenmot, koud gerookt), hollandse garnalen, bieslook, sjalotjes, kappertjes en dillecrème Q bouillon van ossenstaart met julienne van fijne groente en tuinkruiden rj terrine van serranoham, kalfsvlees, tomaat, paprika en basilicum met een balsamicodressing Q canneloni gevuld met gekonfijt tam konijn, paddenstoelen en tuinkruiden, saus met truffelsalsa Allé voorgerechten worden voorzien van warm, vers afgebakken stokbrood, aioli en tapenade j krokant gebakken parelhoenfilet met morillesaus en paddenstoelen [J hazenpeper, stoofschotel hazenvlees met spek, ontbijtkoek en preisselbeeren Qj gegrilde kalfsbiefstuk met pesto en gesmolten gorgonzola Qj gebraden hertenbout met een portsaus en gedroogde vijgen geroosterde tamme eendenborst met sinaasappelsaus j "I warm gerookte zalm met witte wijnsaus en mosterd Alle hoofdgerechten geserveerd met aardappeltaart, gevulde tomaat met fijne groente en compote van stoofpeertjes PI warm chocoladetaartje met vanilleroomijs en karamelsaus. I sinaasappelbavarois met gemberijs en bloedsinaasappelsaus gepocheerde peer met kaneelijs en compote van zuidvruchten assortiment van kaas geselecteerd en gerijpt door l'amuse uit santpoort Bij de kaas krijgt U een uitgebreide beschrijving Maak uw keuze voor 29,50 naam: adres: datum: aantal: prijs: Restaurant de Loocatie "t Loo 20 1851 HT Heiloo telefoon 072 533 33 52 ook voor catering www.loocatie.nl ^^mm^ÊÊBÊÊÊtÊlttSIBÊ^!SSÊUKÊBÊÊÊÊIÊÊÊÊ fr TT 11 Tl life Voor het eerste jaar verzorgt restaurant'loocatie in samenwerking met noordkust wijnkoperij een uitgebreide traiteurservice met verschillende champagnes en mousserende wijnen, speciaal voor de gezellige dagen rond de jaarwisseling! Heerlijke verse salades, hapjes en uitgebreid assortiment afhaalmaaltijden, salades en hapjes alleen op bestelling! Kom naar de witikel voor het uitgebreide assortiment of www.loojcatie.nl De eenvoudige versie De enige echte, ouderwetse, huisgemaakt zalmsalade van verse schotse zalm, aardappel, gekookt ei en augurken, onze huisgemaakte mayonaise, begeleid door onze huisgerookte schotse zalm, gevuld ei en kappertjes Jj klein portie 125 gr salade 6,50 groot portie 250 gr salade 9,50 Qj De uitgebreide versie Dezelfde basis als de eenvoudige versie maar met: tomaat gevuld met hollandse garnalen, gerookte makreel, haring en gerookte paling klein portie 125 gr salade 12,50 groot portie 250 gr salade 16,00 De eenvoudige versie De enige echte, ouderwetse, huisgemaakt huzarensalade van verse kalfsborst, augurken, aardappel, appel, en peterselie, onze huisgemaakte french dressing. Heerlijk vol van smaak, fris en licht, een openbaring! Begeleid door ambachtelijke achterham en amsterdams zuur J klein portie 125 gr salade 6,50 groot portie 250 gr salade 9,50 De uitgebreide versie Dezelfde basis als de eenvoudige versie maar met: gerookte tamme eendenborst, serranoham, roggebrood met kaascrème, coppa di parma en haricots verts 12,50 16,00 j klein portie 125 gr salade J groot portie 250 gr salade Alle salades worden voorzien van warm, vers afgebakken stokbrood, aioli en tapenade, Alle prijzen zijn per persoon naam: adres: ophaaldatum: aantal: prijs: Restaurant de Loocatie 't Loo 20 1851 HT Heiloo telefoon 072 533 33 52 ook voor catering www.loocatie.nl BAR BRASSERIE s

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2007 | | pagina 12