loocatie^^
loocatie^
Le
erran
UIT ETEN
Bestelformulier kerstcatering 2007
Bestelformulier oud en nieuw 2007
Ristorante
Wêê
Pizzeria
Voor informatie over onze
speciale /(erstaanbiedingen
Sel ons even of Sezoetfonze zve6site
zvzvw. lesouterrain. rd
12
restaurant caterings thuisdiner
*fk*
tel:
Kerstmenu
Menu 1
Albese
Kalfscarpaccio met een vleugje
witte truffelolie
Ravioli con carne
(Ai funghi e tartufo)
Huisgemaakte met vlees gevulde
ravioli met paddenstoelensaus
Menu 2
Tonno in carpaccio
Verse tonijnfilet carpaccio
Ravioli con pesce
g» Met vis gevulde eigengemaakte
ravioli in een Hollandse garnalensaus
Filetto d'agnello al Barolo
Lamshaas in Barolo wijnsaus
Grand dessert
Prijs 37.50
mm
Wij zijn
Heen
Filetti di spigola al vino bianco
zeebaarsfilet in witte wijn en
verse tomatensaus
Grand dessert
jJHi Prijs 3 7.50
itdag en nieuwjaarsdag gesloten
restaurant catering thuisdiner
tel:
Qezellige brasserie
Lnnch-diner-a. la (mrte-weefqnenu's
(fesloten van 31 december tot 4 januari. Sfeervolle bar
4Januari gaan we om 16.00 uur open met een nieuwe menufgart 'Bar-leestafel-open haard
Strcadialaan 8 te Mffnaar - Onder het (jolden (Tulip Motel-Tel. 072-540 76 00
Volop gratis par((eergelegenheid
19 DECEMBER 2007
U ITKIJ KPOST
terrine van huisgerookte schotse zalm (6 uur boven eikenmot, koud gerookt),
hollandse garnalen, bieslook, sjalotjes, kappertjes en dillecrème
Q bouillon van ossenstaart met julienne van fijne groente en tuinkruiden
rj terrine van serranoham, kalfsvlees, tomaat, paprika en basilicum met
een balsamicodressing
Q canneloni gevuld met gekonfijt tam konijn, paddenstoelen en tuinkruiden,
saus met truffelsalsa
Allé voorgerechten worden voorzien van warm,
vers afgebakken stokbrood, aioli en tapenade
j krokant gebakken parelhoenfilet met morillesaus en paddenstoelen
[J hazenpeper, stoofschotel hazenvlees met spek, ontbijtkoek en preisselbeeren
Qj gegrilde kalfsbiefstuk met pesto en gesmolten gorgonzola
Qj gebraden hertenbout met een portsaus en gedroogde vijgen
geroosterde tamme eendenborst met sinaasappelsaus
j "I warm gerookte zalm met witte wijnsaus en mosterd
Alle hoofdgerechten geserveerd met aardappeltaart,
gevulde tomaat met fijne groente en compote van stoofpeertjes
PI warm chocoladetaartje met vanilleroomijs en karamelsaus.
I sinaasappelbavarois met gemberijs en bloedsinaasappelsaus
gepocheerde peer met kaneelijs en compote van zuidvruchten
assortiment van kaas geselecteerd en gerijpt door l'amuse uit santpoort
Bij de kaas krijgt U een uitgebreide beschrijving
Maak uw keuze voor 29,50
naam:
adres:
datum:
aantal:
prijs:
Restaurant de Loocatie "t Loo 20 1851 HT Heiloo telefoon 072 533 33 52
ook voor catering www.loocatie.nl
^^mm^ÊÊBÊÊÊtÊlttSIBÊ^!SSÊUKÊBÊÊÊÊIÊÊÊÊ
fr TT 11 Tl
life
Voor het eerste jaar verzorgt restaurant'loocatie in samenwerking met
noordkust wijnkoperij een uitgebreide traiteurservice met verschillende champagnes
en mousserende wijnen, speciaal voor de gezellige dagen rond de jaarwisseling!
Heerlijke verse salades, hapjes en uitgebreid assortiment afhaalmaaltijden, salades en
hapjes alleen op bestelling! Kom naar de witikel voor het uitgebreide assortiment of
www.loojcatie.nl
De eenvoudige versie
De enige echte, ouderwetse, huisgemaakt zalmsalade van verse schotse zalm,
aardappel, gekookt ei en augurken, onze huisgemaakte mayonaise, begeleid
door onze huisgerookte schotse zalm, gevuld ei en kappertjes
Jj klein portie 125 gr salade 6,50
groot portie 250 gr salade 9,50
Qj De uitgebreide versie
Dezelfde basis als de eenvoudige versie maar met: tomaat gevuld met hollandse
garnalen, gerookte makreel, haring en gerookte paling
klein portie 125 gr salade 12,50
groot portie 250 gr salade 16,00
De eenvoudige versie
De enige echte, ouderwetse, huisgemaakt huzarensalade van verse kalfsborst,
augurken, aardappel, appel, en peterselie, onze huisgemaakte french dressing.
Heerlijk vol van smaak, fris en licht, een openbaring! Begeleid door
ambachtelijke achterham en amsterdams zuur
J klein portie 125 gr salade 6,50
groot portie 250 gr salade 9,50
De uitgebreide versie
Dezelfde basis als de eenvoudige versie maar met: gerookte tamme eendenborst,
serranoham, roggebrood met kaascrème, coppa di parma en haricots verts
12,50
16,00
j klein portie 125 gr salade
J groot portie 250 gr salade
Alle salades worden voorzien van warm, vers afgebakken stokbrood, aioli en tapenade,
Alle prijzen zijn per persoon
naam:
adres:
ophaaldatum:
aantal:
prijs:
Restaurant de Loocatie 't Loo 20 1851 HT Heiloo telefoon 072 533 33 52
ook voor catering www.loocatie.nl
BAR BRASSERIE
s