loocatie I La Locanda Roomboter amandelletters van A t/m Z Midweekmenu Kadotip! €19,50 C3D R S O 1001 redenen om naar Wildschut te qaan RESTAURANT wij bakken het hele alfabet. Speculaaspoppen Speculaasbrokken Gevuld speculaas C. van Vel zen Speciale Kerstgerechten 2009 mmo 10 "A Christmas Carol 3D" "UP 3D" (NL) wildschut wildschut Verwarmde buitenveranda voor de rokers Voor info www.wildschut 072-5321392 etenendrinken.nl www.lalocanda.nl "HET WAPEN VAN EGMOND'' Voorgerechten Salade van gerookte Eendenborst met bloedsinaasappeldressing, eendenleverkrullen en chips van Serranoham Rouleau van dungesneden rauwe Tonijn en frisse salade met licht gegrilde Coquilles en sesam-sojadressing Heldere Ossenstaartbouillon met kastanje champignons en julienne van kruidenomelet Hoofdgerechten Op de huid geroosterde Zeebaarsfilets op roergebakken witlof met Nouilly prat-beurreblanc en Black Tiger Gamba Licht gebraden Hertenbiefstukjes met rodekool en saus van kruidenkoek en chocolade Getrancheerde "Peters farm" Kalfsrib eye met roomzuurkool en rode Port-dadeljus Nagerechten Lauwwarme Appeltarte-tartin met Balsamicosiroop en witte chocolademousse BUITEN DEZE GERECHTEN HEBBEN WIJ OOK DE A LA CARTE KAART UITGEBREIDE NIEUWE WIJNKAART MET WERELDSE WIJNEN Overheerlijke zelfgemaakte Apfelstrüdel en dagelijks wisselende soorten banketbakkersgebak! Huisgemaakte erwtensoep met roggebrood en spek! Uitgebreide lunch- en dinerkaart met dagelijks wisselende specialiteiten buiten de kaart om! Voor de kleine trek hebben wij ook een speciale kleine kaart met o.a. saté, spare-ribs en diverse salades! Speciaal voor de kinderen een leuke kleurplaat met lekkere gerechtjes! KERSTAVOND TOT 17.00 UUR GEOPEND! le KERSTDAG DE GEHELE DAG GESLOTEN! 2e Kerstdag de gehele dag geopend met "SPECIALE KERSTGERECHTEN OOK TE COMBINEREN MET DE A LA CARTE GERECHTEN"!! OUDEJAARSDAG TOT 18.00 UUR GEOPEND! NIEUWJAARSDAG GEHELE DAG GEOPEND! Voorstraat 150 - 154 Egmond aan Zee Tel. 072-5064835 www.hetwapenvanegmond.nl info@lietwapenvanegmond.nl ,50 p.p. €19,50 pip 2 DECEMBER 2009 UITKIJKPOST ^1 O S C 0 O P RESERVEREN: 0251-652291 www.corsobioscoop.nl Programma 3 der t/m 9 der 2009 donderdag 20.00 uur vrijdag zaterdag 18.30 21.30 uur zondag 16.30 20.00 uur maandag dinsdag 20.00 uur woensdag 14.00 20.00 uur "Komt een vrouw bij de Dokter" vrijdag 15.30 21.30 uur zaterdag 21.30 uur zondag, maandag, dinsdag woensdag 20.00 uur "Terug naar de Kust" Vanwege het 1-jarig bestaan van brasserie in 't groen serveren wij de gehele maand december het volgende menu voor deze speciale jubileumprijs. donderdag 20.00 uur Laatste week "Millennium: mannen die vrouwen haten" vrijdag 18.30 uur zaterdag 16.00 18.30 uur zondag 16.30 uur woensdag 14.00 uur zaterdag 13.00 uur zondag 13.30 uur vrijdag 15.30 uur zaterdag 13.00 16.00 uur zondag 13.30 uur "Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot" Thuisdiner (zie verspagina 't Loo) Kerstcatering ligt klaar, fotder af te haten in het restaurant of weekmenu huisgerookte btauwhoender met een vinaigrette van witte wijnazijn, dragon en watnotenotie, gegrild brood en cornichons panache van vis met wilde Italiaanse spinazie, gebrande pijnboompitten, knoflookolie en saffraansaus bitterkoekjesparfait met amaretto, peren gepocheerd in witte wijn met citrus en specerijen restaurant catering thuisdiner lede speciaal Kadotip zie www.loocatie.nl e maandag geopend, anschuifmenu 24,50 interklaas: Kadobon weekmenu 29,50 p.p. hans kok 't too 20 - 1851 ht heiloo ingrid kaatee telefoon 072 533 33 52 www.toocatie.nlinfo0toocatie.nl restaurant catering thuisdiner to Menuprijs in het weekend €23,50 to eten&drinken Carpaccio of tomatensoep Kalfsentrecote met stroganoffsaus of Verse vis van de dag Crème brülée (van ma. t/m do.) eten&drinken Geschenkbonnen tegen elk gewenst bedrag en feestelijk verpakt Kerstavond en beide kerstdagen geopend Soep van cantharellen waarin gebakken cantharellen CARPACCIO Carpaccio di Cipriani met een huisgemaakte citroenmayonaise of RILETTE VAN GEVOGELTE Rillette van gevogelte op een crostini met een huisgemaakte balsamicosiroop «Tuil Coquilles op mousseline van bloemkool waarbij een vinaigrette van rozijnen en kappertjes of RISOTTO Risotto a la minute gegaard met paddenstoelen en verse truffel RUNDERENTRECOTE Gebraden runderentrecote waarbij een saus van sjalot en rozemarijn en een winters stamppotje of Bereid met bijpassend garnituur ZOET DESSERT Dagelijks wisselende dessert Verschillende soorten kaas 26,50 Tweegangenmenu 134,50 Viergangenmenu 29,50 Driegangenmenu 139,50 Vijfgangenmenu Kenn.straatweg 107 1851 BC Heiloo O tel. 072 5325376 info@lalocanda.nl -TUMI Provencaalse champignons gegratineerd met kaas4.50 Gebakken sliptongetjes met koude sausjes14.50 Hertenstroganoff met geroosterde aardappeltjes14.50 Stoof peer-anijsijs met slagroom4.25 7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U. bel ons voor reserveringen HEERENWEG 1 3 8 B Tel. 072 532 19 33 HEILOO BANKETBAKKERIJ Kennemerstraatweg 207 - Tel. 072 533 12 55 - Heiloo Winkelhof 't Loo 1 - Tel. 072 533 85 35 - Heiloo, GRAND CAFE RESTAURANT EGMOND AAN ZEE BRASSERIE IN'T GROEN Lagelaan8 1851 PC Heiloo V 072 505 14 23 www.brasserie-irvtgrjoen.nl nfo@brasserie-intgroen.nl DECEMBERMENU: Cannelloni van huisgerookte zalm gevuld met een salade van Roseval-aardappel en vinaigrette met kappertjes Gebraden runderhaas met bospaddenstoelen, mousseline van pompoen en jus van gepofte knoflook Cheesecake met romige parfait van hazelnoten en saus van caramel vancarame 2' kerstdag zijn wij geopend en serveren dan een stijlvol kerstdiner!

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2009 | | pagina 10