loocatie
I
La Locanda
Roomboter
amandelletters
van A t/m Z
Midweekmenu Kadotip!
€19,50
C3D R S O
1001 redenen om naar Wildschut te qaan
RESTAURANT
wij bakken het hele alfabet.
Speculaaspoppen
Speculaasbrokken
Gevuld speculaas
C. van Vel zen
Speciale Kerstgerechten 2009
mmo
10
"A Christmas Carol 3D"
"UP 3D" (NL)
wildschut
wildschut
Verwarmde buitenveranda voor de rokers
Voor info www.wildschut
072-5321392 etenendrinken.nl
www.lalocanda.nl
"HET WAPEN VAN EGMOND''
Voorgerechten
Salade van gerookte Eendenborst met bloedsinaasappeldressing,
eendenleverkrullen en chips van Serranoham
Rouleau van dungesneden rauwe Tonijn en frisse salade met licht gegrilde Coquilles en
sesam-sojadressing
Heldere Ossenstaartbouillon met kastanje champignons en julienne van kruidenomelet
Hoofdgerechten
Op de huid geroosterde Zeebaarsfilets op roergebakken witlof met Nouilly prat-beurreblanc
en Black Tiger Gamba
Licht gebraden Hertenbiefstukjes met rodekool en saus van kruidenkoek en chocolade
Getrancheerde "Peters farm" Kalfsrib eye met roomzuurkool en rode Port-dadeljus
Nagerechten
Lauwwarme Appeltarte-tartin met Balsamicosiroop en witte chocolademousse
BUITEN DEZE GERECHTEN HEBBEN WIJ OOK DE A LA CARTE KAART
UITGEBREIDE NIEUWE WIJNKAART MET WERELDSE WIJNEN
Overheerlijke zelfgemaakte Apfelstrüdel en dagelijks wisselende soorten banketbakkersgebak!
Huisgemaakte erwtensoep met roggebrood en spek!
Uitgebreide lunch- en dinerkaart met dagelijks wisselende specialiteiten buiten de kaart om!
Voor de kleine trek hebben wij ook een speciale kleine kaart met o.a. saté, spare-ribs en diverse salades!
Speciaal voor de kinderen een leuke kleurplaat met lekkere gerechtjes!
KERSTAVOND TOT 17.00 UUR GEOPEND!
le KERSTDAG DE GEHELE DAG GESLOTEN!
2e Kerstdag de gehele dag geopend met
"SPECIALE KERSTGERECHTEN OOK TE COMBINEREN MET DE A LA CARTE GERECHTEN"!!
OUDEJAARSDAG TOT 18.00 UUR GEOPEND! NIEUWJAARSDAG GEHELE DAG GEOPEND!
Voorstraat 150 - 154 Egmond aan Zee Tel. 072-5064835
www.hetwapenvanegmond.nl info@lietwapenvanegmond.nl
,50 p.p.
€19,50 pip
2 DECEMBER 2009
UITKIJKPOST
^1 O S C 0 O P
RESERVEREN: 0251-652291
www.corsobioscoop.nl
Programma 3 der t/m 9 der 2009
donderdag 20.00 uur
vrijdag zaterdag 18.30 21.30 uur
zondag 16.30 20.00 uur
maandag dinsdag 20.00 uur
woensdag 14.00 20.00 uur
"Komt een vrouw bij de Dokter"
vrijdag 15.30 21.30 uur
zaterdag 21.30 uur
zondag, maandag, dinsdag
woensdag 20.00 uur
"Terug naar de Kust"
Vanwege het 1-jarig bestaan van brasserie in 't groen
serveren wij de gehele maand december
het volgende menu voor deze speciale jubileumprijs.
donderdag 20.00 uur
Laatste week "Millennium:
mannen die vrouwen haten"
vrijdag 18.30 uur
zaterdag 16.00 18.30 uur
zondag 16.30 uur
woensdag 14.00 uur
zaterdag 13.00 uur
zondag 13.30 uur
vrijdag 15.30 uur
zaterdag 13.00 16.00 uur
zondag 13.30 uur
"Sinterklaas en de
Verdwenen Pakjesboot"
Thuisdiner
(zie verspagina 't Loo)
Kerstcatering ligt klaar,
fotder af te haten
in het restaurant of
weekmenu
huisgerookte btauwhoender met
een vinaigrette van witte wijnazijn,
dragon en watnotenotie, gegrild
brood en cornichons
panache van vis met wilde Italiaanse
spinazie, gebrande pijnboompitten,
knoflookolie en saffraansaus
bitterkoekjesparfait met amaretto,
peren gepocheerd in witte wijn met
citrus en specerijen
restaurant catering thuisdiner
lede
speciaal
Kadotip
zie www.loocatie.nl
e maandag geopend,
anschuifmenu 24,50
interklaas: Kadobon
weekmenu 29,50 p.p.
hans kok 't too 20 - 1851 ht heiloo
ingrid kaatee telefoon 072 533 33 52
www.toocatie.nlinfo0toocatie.nl
restaurant catering thuisdiner
to
Menuprijs in
het weekend
€23,50
to
eten&drinken
Carpaccio
of
tomatensoep
Kalfsentrecote met stroganoffsaus
of
Verse vis van de dag
Crème brülée
(van ma. t/m do.)
eten&drinken
Geschenkbonnen tegen elk
gewenst bedrag en feestelijk verpakt
Kerstavond en beide kerstdagen
geopend
Soep van cantharellen waarin gebakken cantharellen
CARPACCIO
Carpaccio di Cipriani met een
huisgemaakte citroenmayonaise
of
RILETTE VAN GEVOGELTE
Rillette van gevogelte op een crostini met
een huisgemaakte balsamicosiroop
«Tuil
Coquilles op mousseline van bloemkool
waarbij een vinaigrette van rozijnen en kappertjes
of
RISOTTO
Risotto a la minute gegaard met
paddenstoelen en verse truffel
RUNDERENTRECOTE
Gebraden runderentrecote waarbij een saus van
sjalot en rozemarijn en een winters stamppotje
of
Bereid met bijpassend garnituur
ZOET DESSERT
Dagelijks
wisselende dessert
Verschillende
soorten kaas
26,50 Tweegangenmenu 134,50 Viergangenmenu
29,50 Driegangenmenu 139,50 Vijfgangenmenu
Kenn.straatweg 107
1851 BC Heiloo
O
tel. 072 5325376
info@lalocanda.nl
-TUMI
Provencaalse champignons
gegratineerd met kaas4.50
Gebakken sliptongetjes
met koude sausjes14.50
Hertenstroganoff met
geroosterde aardappeltjes14.50
Stoof peer-anijsijs
met slagroom4.25
7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U.
bel ons voor reserveringen
HEERENWEG 1 3 8 B Tel. 072 532 19 33 HEILOO
BANKETBAKKERIJ
Kennemerstraatweg 207 - Tel. 072 533 12 55 - Heiloo
Winkelhof 't Loo 1 - Tel. 072 533 85 35 - Heiloo,
GRAND CAFE RESTAURANT
EGMOND AAN ZEE
BRASSERIE IN'T GROEN
Lagelaan8 1851 PC Heiloo
V 072 505 14 23
www.brasserie-irvtgrjoen.nl
nfo@brasserie-intgroen.nl
DECEMBERMENU:
Cannelloni van huisgerookte zalm
gevuld met een salade van Roseval-aardappel
en vinaigrette met kappertjes
Gebraden runderhaas met bospaddenstoelen,
mousseline van pompoen en
jus van gepofte knoflook
Cheesecake met romige parfait van hazelnoten
en saus van caramel
vancarame
2' kerstdag zijn wij geopend en serveren dan een stijlvol kerstdiner!