Phalaenopsis op=op AANBIEDING Blauwe druiven K KOPS p«i AANNEMERS GRATIS GEB@@RTB ADVERTENTIE loocatie I I I La Locanda Deze week bij de Aalsmeerse Bloemenhal! honderden Op=®P 1.50 mtr Reuze assortiment groen, bloeiend, vetplanten enz. enz. 2 tak Volop voorjaar primula's, bollen, teveel om op te noemen! H per stuk 0,75 3voorl«05 BLOEMENHAL AALSM EERSE CSD R S 0 www.kopsaannemers.nl RESTAURANT JANUARI MENU 10 Een begrip in Heiloo U vindt ons halverwege de Zevenhuizerlaan te Heiloo Ruime parkeergelegenheid Breedelaan Stationsweg 13 HEILOO tel 072 5330478 !My bi y w 94 IJ besKellflitg - Drukkerij Uitkijk post De Hoefsmid 5, Heiloo tel. 072 5330175 elke woensdagmiddag KIDSt/m 12 jaar KNIPPEN voor maar 12,50 UW KERASTASE-KAPPER Rijksweg 47 - Tel. 072 505 29 53 - Limmen weekmenu 29,50 p.p. thuisdiner €14,50 p.p. Kenn.straatweg 107 1851 BC Heiloo tel. 072 5325376 info@lalocanda.nl Programma 7 jan t/m 13 jan 2010 donderdag 20.00 uur vrijdag zaterdag 20.30 uur zondag 14.00 20.00 uur dinsdag woensdag 20.00 uur "Avatar 3D" donderdag 20.00 uur vrijdag zaterdag 18.00 21.00 uur zondag, maandag, dinsdag woensdag 20.00 uur vrijdag zaterdag 18.00 uur "Terug naar de Kust" zondag 11.00 uur "Plop en de kabouterbaby" zaterdag 14.00 uur zondag 15.30 uur woensdag 14.00 uur "Anubis en de wraak van Arghus" www.lalocanda.nl zaterdag 14.00 uur zondag 13.00 uur woensdag 14.00 uur "Alvin the Chipmunks 2" 6 JANUARI 2010 UITKIJKPOST STUNT! STUNTI Reuze palm -14.95 6,95 AL. WEEK MENU PRIJS ssTUMI Zuurkoolsoep met spekjes. 4.50 Gebakken Tilapiafilet met room-boursinsaus14.50 of Hertengoulash met aardappelpuree14.50 Stroopwafelijs met slagroom. 4.25 7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U. BEL ONS VOOR RESERVERINGEN HEERENWEG 1 3 8 B Tel. 072 532 19 33 HEILOO Iedere maandag geopend, speciaal 3-gangen verrassingsmenu voor maar 24,50 restaurant catering thuisdiner salade met huisgerookte schotse zalm, hollandse garnalen en saffraandressing gebakken hertenbiefstuk met hete bliksem, jus met vossenbessen en appelstroop warme stoofpeertjes met hazelnotenroomijs en 'apple crumble' varkenshaas met groene pepertjes in de saus tamme eendenborst met gedroogde vijgen zalmfilet met grove mosterd en bieslook nog veel meer mogelijkheden www.loocatie.nl hans kok ingrid kaatee 't loo 20 - 1851 ht heiloo telefoon 072 533 33 52 www.loocatie.nl info0loocatie.nl restaurant catering thuisdiner Van knolselderij waarin gerookte zalm Van rundvlees met een huisgemaakte truffeldressing Gebakken waarbij een kerriedressing en Hollandse garnalen RISOTTO 'A la minute gegaard' met paddenstoelen en truffel of Huisgemaakte van gevogelte op compote van aubergine met een saus van portobello OSSENHAAS Gebraden waarbij een kruidige rode wijnsaus Verschillende soorten kaas wisselend dessert 26,50 Tweegangenmenu I 34,50 Viergangenmenu 29,50 Driegangenmenu I 39,50 Vijfgangenmenu O 0 S C 0 0 P RESERVEREN: 0251-652291 WWW.C0R50BI0SC00P.NL Bereid met bijpassend garnituur Dorpsstraat 70 Castricum Tel. 0251 -65 2291

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2010 | | pagina 10