Mid weekmenu
€19,50
loocatie
aggpsg Leine
1
1
u
Olga
Zuiderhoek
mi
VAKANTIEWERK
^Theaterweekeinde in De Beun
BSG
A WfflTM
DE STEIGERZOLDER
8
RESTAURANT
c3b R S O
wildschut
Verwarmde buitenveranda voor de rokers
Gezocht; jonge enthousiaste schoonmaakhulpen
voor de weekeinden en de vakantieperiodes.
Minimum leeftijd 16 jaar.
Camping Klein Varnebroek
Tel. 072-5331627 of 5331612,
De Omloop 22,1852 RJ Heiloo
e-mail; info@kleinvarnebroek.nl
19,95
thuisdiner
yiT J '"fh Elders in de wereld
xZtkmjBL -M
q MUZIKAAL THEATER
Workshop
'Bach in zijn tijd'
www.corsobioscoop.nl
vrijdag zaterdag 19.00 uur
zondag, dinsdag woensdag 20.00 uur
"Alice in Wonderland 3D (OV)"
zaterdag 16.00 uur
zondag 16.30 uur
woensdag 14.00 uur
"Alice in Wonderland 3D (NL)"
donderdag 20.00 uur
vrijdag zaterdag 21.30 uur
"Avatar 3D"
vrijdag zaterdag 18.45 uur
zondag 20.00 uur
woensdag 20.00 uur
"Valentine's Day"
dinsdag 14.00 20.00 uur
"It's Complicated"
uur
vri|dag zaterdag 21.30 uur
zondag 16.00 uur
maandag 20.00 uur
"Un Prophéte"
zaterdag 13.00 uur
zondag 13.30 uur
"Het regent Gehaktballen 3D"
zaterdag 13.00 16.00 uur
zondag 11.00 13.30 uur
woensdag 14.00 uur
"De Prinses en de Kikker"
De Caracal
zaterdag 6 maart, aanvang 20.15
kaarten 16,00
uurT
Ira 1 r
Er zijn nog kaarten beschikbaar!
Voor informatie: www.vriendenvandebeun.nl Kaarten aan de kassa
's middags tussen 13.30 uur 17.00 uur of telefonisch: 072-5333156
Van het voorjaar lekker op uw terras zitten,
bestel dan nu uw steigerhout meubelen.
Heeft u liever iets voor in huis hiervoor zijn
ook diverse mogelijkheden.
Of heeft u misschien zelf een idee?
Wij zijn dealer geworden van diverse
nieuwe artikelen. Voor een overzicht kijk
op onze geheel vernieuwde website.
www.desteigerzolder.nl
Openingstijden zaterdag van 10 tot 17 uur
Adres: Molenlei 18 b te Akersloot, T 06 53 229 143
tomatensoep met 3 crostini's
Kalfssucade met een jus
van grove mosterd en dragon
*of*
Verse dagvis
Hangop met yoghurt mangoijs
1001 redenen om naar Wildschut te gaan
Stationsweg 82-84, Heiloo
t 072 53 21 392
www.wildschutetenendrinken.nl
of
www.lalocanda.nl
MEER WETEN?
DE KUNST VAN HET LEREN
DE tentoonstellingsdag
ZONDAG
7 MAART
3 MAART 2010
UITKIJKPOST
^li i mi li ui in in in in in in mi in li ii li mi mi li ui in in in in in in mi in li ii li mi mi li ui in in in in mi in mi in mi mi mi mi li ui in in in in mi in li ii li mi mi li ui in in in in in in mi in li ii li li uil.
WEEK
MENU
PRIJS
Rodepunt-paprikasoep
met mascarpone 4.50
Gebakken Zeebaarsfilet
met een rode uiencompote14.75
of
Gegrilde Lamshaasspies
met satésaus 14.75
Yoghurt-mangoijs
met slagroom4.25
7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U.
BEL ONS VOOR RESERVERINGEN
HEERENWEG 138B TEL. 072 532 19 33 HEILOO
Wij doen weer mee met de
Nationale Restaurantweek
Culinair menu voor maar 25,00 euro
restaurant catering thuisdiner
Restaurantweek menu
cannelloni van tonijn gevuld
met krabsalade, crème
van wasabi en gefrituurde
glasnoedels
licht gerookte, daarna
geroosterde haas van het
hollandse kuiskalf met zwe
zerik, peterselie crème, rode
uiencompote en jus van port
gekaramelliseerde citroen
taart met roomijs van sereh
parelhoenfilet met
morillesaus
tamme eendenborst met
bosbessensaus
zalmfilet met grove mosterd
en witte wijnsaus
nog veel meer mogelijkheden
www.loocatie.nl
zaterdag 6 maart 2010,
12.30 - 16.30 uur
Ter Coulsterkerk,
Holleweg 111, Heiloo
Voor volwassenen
maar ook voor kinderen
Entree 8,-; 4,-.
Inl. en opgave:
G.J. Molenaar,
Oratoriumkoor Heiloo
Tel. 0226 426751
ri O S C O O P
RESERVEREN: 0251-652291
Programma 4 mrt t/m 10 mrt 2010
25,00 p.p.
14,50 p.p. restaurant caterin
g thuisdiner
hans kok 't loo 20 - 1851 ht heiloo www.loocatie.nl
ingrid kaatee telefoon 072 533 33 52 info0loocatie.nl
i
Dorpsstraat 70 Castricum
Tel. 0251 -65 22 91
eten&drinken
(van di. t/m do. met ingang van 13 januari)
Romige preisoep waarin gerookte heilbot
KALFSLENDE
Gebraden met salade van paprika en mesclun
waarbij een frisse tonijnmayonaise
of
ZWAARDVIS
Ceviche van zwaardvis met vinaigrette van citroen
en sojasaus waarbij een salade van waterkers
Op pastarijst met een saus
van vadouvan
specerijen waarin cashewnoot
of
RISOTTO
'A la minute' gegaard met
paddenstoelen en truffel
OSSENHAAS
Langzaam gegaard met een saus van madeira
waarbij confit van rode ui
of
DAGVERSE VIS
Bereid met bijpassend garnituur
Verschillende
soorten kaas
Dagelijks
wisselende dessert
26,50 Tweegangenmenu I 34,50 Viergangenmenu
29,50 Driegangenmenu I 39,50 Vijfgangenmenu
tel. 072 5325376
info@lalocanda.nl
Kenn.straatweg 107
1851 BC Heiloo
VMBO-TL HAVO Atheneum
Modeshow, eXP°^'s6e® bTzondere ontwerpen,
muziek, presentaties er j
VAN 10.00
TOT 17.00 U
Een inspirerende, creatieve en veilige
openbare school midden in het bos!
(072) - 589 41 18
info@berger-sg.nl
www.berger-sg.nl
'1861 ED Bergen
Berger Scholengemeenschap
Rondelaan 34