Mid weekmenu €19,50 loocatie aggpsg Leine 1 1 u Olga Zuiderhoek mi VAKANTIEWERK ^Theaterweekeinde in De Beun BSG A WfflTM DE STEIGERZOLDER 8 RESTAURANT c3b R S O wildschut Verwarmde buitenveranda voor de rokers Gezocht; jonge enthousiaste schoonmaakhulpen voor de weekeinden en de vakantieperiodes. Minimum leeftijd 16 jaar. Camping Klein Varnebroek Tel. 072-5331627 of 5331612, De Omloop 22,1852 RJ Heiloo e-mail; info@kleinvarnebroek.nl 19,95 thuisdiner yiT J '"fh Elders in de wereld xZtkmjBL -M q MUZIKAAL THEATER Workshop 'Bach in zijn tijd' www.corsobioscoop.nl vrijdag zaterdag 19.00 uur zondag, dinsdag woensdag 20.00 uur "Alice in Wonderland 3D (OV)" zaterdag 16.00 uur zondag 16.30 uur woensdag 14.00 uur "Alice in Wonderland 3D (NL)" donderdag 20.00 uur vrijdag zaterdag 21.30 uur "Avatar 3D" vrijdag zaterdag 18.45 uur zondag 20.00 uur woensdag 20.00 uur "Valentine's Day" dinsdag 14.00 20.00 uur "It's Complicated" uur vri|dag zaterdag 21.30 uur zondag 16.00 uur maandag 20.00 uur "Un Prophéte" zaterdag 13.00 uur zondag 13.30 uur "Het regent Gehaktballen 3D" zaterdag 13.00 16.00 uur zondag 11.00 13.30 uur woensdag 14.00 uur "De Prinses en de Kikker" De Caracal zaterdag 6 maart, aanvang 20.15 kaarten 16,00 uurT Ira 1 r Er zijn nog kaarten beschikbaar! Voor informatie: www.vriendenvandebeun.nl Kaarten aan de kassa 's middags tussen 13.30 uur 17.00 uur of telefonisch: 072-5333156 Van het voorjaar lekker op uw terras zitten, bestel dan nu uw steigerhout meubelen. Heeft u liever iets voor in huis hiervoor zijn ook diverse mogelijkheden. Of heeft u misschien zelf een idee? Wij zijn dealer geworden van diverse nieuwe artikelen. Voor een overzicht kijk op onze geheel vernieuwde website. www.desteigerzolder.nl Openingstijden zaterdag van 10 tot 17 uur Adres: Molenlei 18 b te Akersloot, T 06 53 229 143 tomatensoep met 3 crostini's Kalfssucade met een jus van grove mosterd en dragon *of* Verse dagvis Hangop met yoghurt mangoijs 1001 redenen om naar Wildschut te gaan Stationsweg 82-84, Heiloo t 072 53 21 392 www.wildschutetenendrinken.nl of www.lalocanda.nl MEER WETEN? DE KUNST VAN HET LEREN DE tentoonstellingsdag ZONDAG 7 MAART 3 MAART 2010 UITKIJKPOST ^li i mi li ui in in in in in in mi in li ii li mi mi li ui in in in in in in mi in li ii li mi mi li ui in in in in mi in mi in mi mi mi mi li ui in in in in mi in li ii li mi mi li ui in in in in in in mi in li ii li li uil. WEEK MENU PRIJS Rodepunt-paprikasoep met mascarpone 4.50 Gebakken Zeebaarsfilet met een rode uiencompote14.75 of Gegrilde Lamshaasspies met satésaus 14.75 Yoghurt-mangoijs met slagroom4.25 7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U. BEL ONS VOOR RESERVERINGEN HEERENWEG 138B TEL. 072 532 19 33 HEILOO Wij doen weer mee met de Nationale Restaurantweek Culinair menu voor maar 25,00 euro restaurant catering thuisdiner Restaurantweek menu cannelloni van tonijn gevuld met krabsalade, crème van wasabi en gefrituurde glasnoedels licht gerookte, daarna geroosterde haas van het hollandse kuiskalf met zwe zerik, peterselie crème, rode uiencompote en jus van port gekaramelliseerde citroen taart met roomijs van sereh parelhoenfilet met morillesaus tamme eendenborst met bosbessensaus zalmfilet met grove mosterd en witte wijnsaus nog veel meer mogelijkheden www.loocatie.nl zaterdag 6 maart 2010, 12.30 - 16.30 uur Ter Coulsterkerk, Holleweg 111, Heiloo Voor volwassenen maar ook voor kinderen Entree 8,-; 4,-. Inl. en opgave: G.J. Molenaar, Oratoriumkoor Heiloo Tel. 0226 426751 ri O S C O O P RESERVEREN: 0251-652291 Programma 4 mrt t/m 10 mrt 2010 25,00 p.p. 14,50 p.p. restaurant caterin g thuisdiner hans kok 't loo 20 - 1851 ht heiloo www.loocatie.nl ingrid kaatee telefoon 072 533 33 52 info0loocatie.nl i Dorpsstraat 70 Castricum Tel. 0251 -65 22 91 eten&drinken (van di. t/m do. met ingang van 13 januari) Romige preisoep waarin gerookte heilbot KALFSLENDE Gebraden met salade van paprika en mesclun waarbij een frisse tonijnmayonaise of ZWAARDVIS Ceviche van zwaardvis met vinaigrette van citroen en sojasaus waarbij een salade van waterkers Op pastarijst met een saus van vadouvan specerijen waarin cashewnoot of RISOTTO 'A la minute' gegaard met paddenstoelen en truffel OSSENHAAS Langzaam gegaard met een saus van madeira waarbij confit van rode ui of DAGVERSE VIS Bereid met bijpassend garnituur Verschillende soorten kaas Dagelijks wisselende dessert 26,50 Tweegangenmenu I 34,50 Viergangenmenu 29,50 Driegangenmenu I 39,50 Vijfgangenmenu tel. 072 5325376 info@lalocanda.nl Kenn.straatweg 107 1851 BC Heiloo VMBO-TL HAVO Atheneum Modeshow, eXP°^'s6e® bTzondere ontwerpen, muziek, presentaties er j VAN 10.00 TOT 17.00 U Een inspirerende, creatieve en veilige openbare school midden in het bos! (072) - 589 41 18 info@berger-sg.nl www.berger-sg.nl '1861 ED Bergen Berger Scholengemeenschap Rondelaan 34

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2010 | | pagina 8