vrijdag 2 april
kom kijken proeven
u bent van harte
m
loocatie
tsiTUMI
_3 Locanda
Opening
RENAULT
wildschut
Jüizzy's öhoice
Bel nu voor reserveringen
RESTAURANT
MAART MENU Is
'I
top occasions
AUTO DROGTROP HEILOO B.V.
12
Paasbrunch 2010
Paasmenu 2010
k li I Ai T 7/ I I
jf tl j"'nf Mi ii ip
zitl n hjetjfc iten He
erie is voorJederee
rgplégenHeid,
en rolsj
1
piet grooPtefras,
www.lalocanda.nl
coffee tea morg
.jpr every niouie1lT-
25 maart vanaf 13:00 uur
U bent van harte welkom,
de koffie staat klaar
Heerenweg 246, Heiloo
(voorheen De Theeklipper)
www.lizzyschoice.nl
Twingo Dynamique Automaat
€5.650,-
Clio Special Line 1.2 i6v 75 PK
10.250,- ai1
Twingo Expression 1.2
€4.450,-
2 4 MAART 2010
UITKIJKPOST
open
eten&drinken
welkom
Stationsweg 82, Heiloo
t 072 53 21 392
www.wildschutetenendrinken.nl
ïste paasdag
Amuse
Steak tartaar met een gebakken
kwarteleitje
Voorgerecht
pasteitje met ragout van gevogelte
Buffet
Luxe broodjes;
Paasbrood, bolletjes, croissants,
koffiebroodjes, pistolets, muffins,
roerei, gerookte zalm, parmaham,
tonijnsalade, gerookte vis, beenham
(aan buffet door de kok gesneden)
Dessert
Huisgemaakte 'tompouce', krokant
korstdeeg met citroen en amandelen,
Zwitserse room, gemarineerd fruit en
saus van karamel
Brunch vanaf 11.00 uur
Kosten 19,50 per persoon
Kosten 9,50 per kind (speciaal
menu)
Voor de kinderen paaseitjes zoeken
ïste en 2de paasdag
Amuse
Crostini's, huisgemaakte zoutjes
koekjes en nootjes
Tartaar van kreeft met een krokant
gebakken parelhoendij
en een vinaigrette van citrus en
dragon
Gegrilde kalfsentrecote met crème
van pastinaak, wilde spinazie en jus
van gepofte rode ui
Mousse van witte chocolade met
huisgemaakte advocaat
en parfait van lavendelhoning
Diner vanaf 17.00 uur
Kosten 26,50 per persoon
1ste en 2de paasdag geopend
met een speciaal paasmenu
maandag ook een 3-gangen verrassingsmenu
voor maar 24,50
restaurant catering thuisdiner
weekmenu
gerookte runderlende met
truffelmayonaise,
gemarineerde tomaat en
parmezaanse kaas
gebakken kabeljauwfilet
met zwarte pasta,
kreeftensaus en
wortelmousseline
mousse van chocolade
met Cointreau,
huisgemaakt yoghurtijs
29,50 p.p.
thuisdiner
parelhoenfilet met morillesaus
kalfsbiefstuk met gegratineerde
geitenkaas
zalmfilet met grove mosterd en
witte wijnsaus
nog veel meer mogelijkheden
www.loocatie.nl
i
hans kok
ingrid kaatee
t loo 20 - 1851 ht heiloo
telefoon 072 533 33 52
www.loocatie.nl
info0loocatie.nl
WEEK
MENU
PRIJS
Mosterdsoep
met gerookte zalm 4.50
Gebakken Doradefilet
met ansjovisboter14.75
of
Gebakken Varkenshaasje
gevuld met brie 14.75
Passievrucht-bavarois
met slagroom4.25
7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U.
Bel ons voor reserveringen
HEERENWEG 1 3 8 B Tel. 072 532 19 33 HEILOO
Romige preisoep waarin gerookte heilbot
KALFSLENDE
Gebraden met salade van paprika en mesclun
waarbij een frisse tonijnmayonaise
of
ZWAARDVIS
Ceviche van zwaardvis met vinaigrette van citroen
en sojasaus waarbij een salade van waterkers
Op pastarijst met een saus
van vadouvan
specerijen waarin cashewnoot
of
'A la minute' gegaard met
paddenstoelen en truffel
OSSENHAAS
Langzaam gegaard met een saus van madeira
waarbij confit van rode ui
of
of
Verschillende
soorten kaas
Dagelijks
wisselende dessert
26,50 Tweegangenmenu I 34,50 Viergangenmenu
29,50 Driegangenmenu I 39,50 Vijfgangenmenu
in de speelhoek
Ken n. straatweg 107
1851 BC Heiloo
tel. 072 5325376
info@lalocanda.nl
Stuurbekr. ,Centr. Deurverg,
LM velgen
4-2003 22.887 km
Airco, Radio CD,
centr. deurvergr.
6-2008 41.875 km w
Centr. deurvergr., Radio CD,
Schuifdak
10-2002
79.604 km
Westerweg 226
1852 AP Heiloo
Tel. 072 533 11 33
www.drogtrop.nl