vrijdag 2 april kom kijken proeven u bent van harte m loocatie tsiTUMI _3 Locanda Opening RENAULT wildschut Jüizzy's öhoice Bel nu voor reserveringen RESTAURANT MAART MENU Is 'I top occasions AUTO DROGTROP HEILOO B.V. 12 Paasbrunch 2010 Paasmenu 2010 k li I Ai T 7/ I I jf tl j"'nf Mi ii ip zitl n hjetjfc iten He erie is voorJederee rgplégenHeid, en rolsj 1 piet grooPtefras, www.lalocanda.nl coffee tea morg .jpr every niouie1lT- 25 maart vanaf 13:00 uur U bent van harte welkom, de koffie staat klaar Heerenweg 246, Heiloo (voorheen De Theeklipper) www.lizzyschoice.nl Twingo Dynamique Automaat €5.650,- Clio Special Line 1.2 i6v 75 PK 10.250,- ai1 Twingo Expression 1.2 €4.450,- 2 4 MAART 2010 UITKIJKPOST open eten&drinken welkom Stationsweg 82, Heiloo t 072 53 21 392 www.wildschutetenendrinken.nl ïste paasdag Amuse Steak tartaar met een gebakken kwarteleitje Voorgerecht pasteitje met ragout van gevogelte Buffet Luxe broodjes; Paasbrood, bolletjes, croissants, koffiebroodjes, pistolets, muffins, roerei, gerookte zalm, parmaham, tonijnsalade, gerookte vis, beenham (aan buffet door de kok gesneden) Dessert Huisgemaakte 'tompouce', krokant korstdeeg met citroen en amandelen, Zwitserse room, gemarineerd fruit en saus van karamel Brunch vanaf 11.00 uur Kosten 19,50 per persoon Kosten 9,50 per kind (speciaal menu) Voor de kinderen paaseitjes zoeken ïste en 2de paasdag Amuse Crostini's, huisgemaakte zoutjes koekjes en nootjes Tartaar van kreeft met een krokant gebakken parelhoendij en een vinaigrette van citrus en dragon Gegrilde kalfsentrecote met crème van pastinaak, wilde spinazie en jus van gepofte rode ui Mousse van witte chocolade met huisgemaakte advocaat en parfait van lavendelhoning Diner vanaf 17.00 uur Kosten 26,50 per persoon 1ste en 2de paasdag geopend met een speciaal paasmenu maandag ook een 3-gangen verrassingsmenu voor maar 24,50 restaurant catering thuisdiner weekmenu gerookte runderlende met truffelmayonaise, gemarineerde tomaat en parmezaanse kaas gebakken kabeljauwfilet met zwarte pasta, kreeftensaus en wortelmousseline mousse van chocolade met Cointreau, huisgemaakt yoghurtijs 29,50 p.p. thuisdiner parelhoenfilet met morillesaus kalfsbiefstuk met gegratineerde geitenkaas zalmfilet met grove mosterd en witte wijnsaus nog veel meer mogelijkheden www.loocatie.nl i hans kok ingrid kaatee t loo 20 - 1851 ht heiloo telefoon 072 533 33 52 www.loocatie.nl info0loocatie.nl WEEK MENU PRIJS Mosterdsoep met gerookte zalm 4.50 Gebakken Doradefilet met ansjovisboter14.75 of Gebakken Varkenshaasje gevuld met brie 14.75 Passievrucht-bavarois met slagroom4.25 7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U. Bel ons voor reserveringen HEERENWEG 1 3 8 B Tel. 072 532 19 33 HEILOO Romige preisoep waarin gerookte heilbot KALFSLENDE Gebraden met salade van paprika en mesclun waarbij een frisse tonijnmayonaise of ZWAARDVIS Ceviche van zwaardvis met vinaigrette van citroen en sojasaus waarbij een salade van waterkers Op pastarijst met een saus van vadouvan specerijen waarin cashewnoot of 'A la minute' gegaard met paddenstoelen en truffel OSSENHAAS Langzaam gegaard met een saus van madeira waarbij confit van rode ui of of Verschillende soorten kaas Dagelijks wisselende dessert 26,50 Tweegangenmenu I 34,50 Viergangenmenu 29,50 Driegangenmenu I 39,50 Vijfgangenmenu in de speelhoek Ken n. straatweg 107 1851 BC Heiloo tel. 072 5325376 info@lalocanda.nl Stuurbekr. ,Centr. Deurverg, LM velgen 4-2003 22.887 km Airco, Radio CD, centr. deurvergr. 6-2008 41.875 km w Centr. deurvergr., Radio CD, Schuifdak 10-2002 79.604 km Westerweg 226 1852 AP Heiloo Tel. 072 533 11 33 www.drogtrop.nl

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2010 | | pagina 12