Te huur in Heiloo
100/500 m2
www.tercoulsterstaete.nl
072-540 40 30
La Locanda
KLAVER
loocatie
1 I I
wildschut
Altijd en overal
mobiel
zijn? i
8
Midweekmenu
C*ö R S O
luxe kantoor- of praktijkruimte
op zeer representatieve locatie
RESTAURANT
APRIL MENU
SCOOTMOBIEL
Geen krant ontvangen?
€7,50
Dagschotel:
"De Gelukkige Huisvrouw"
"Millennium 3"
"Alice in Wonderland 3D (OV)"
WEEK
MENU
PRIJS
(€19,95)
"Alice in Wonderland 3D (NL)"
"Avatar 3D"
"Wickie de Viking"
"Hoe tem je een draak 3D"
"IEP!"
voor persoonlijk advies:
Klaver Scootmobiel, Helderseweg 31 Alkmaar
072-5641164 - www.klaverautogroep.nl
www.lalocanda.nl
routeziewebsitewww.brasserie-intgroen.nl
l 4 APRIL 2010
UITKIJKPOST
eten&drinken
Salade Nigoise of tomatensoep met twee
erostini's, kalfssueade met zachte mosterdsaus
of zalmfilet met tomaten-boursinsaus en als
desssert een crème brulée.
In het weekend op de kaart voor 24,50.
Maandag t/m donderdag midweekprijs 21,50.
J^l O S C O O P
RESERVEREN: 0251-652291
www.corsobioscoop.nl
Programma 15 april t/m 21 april 2010
Restaurant, feesten en gezelligheid
Bent u verliefd, heeft u lekkere trek, zin in een avondje uit, bent u
jarig, verdrietig of zoveel jaar getrouwd? U bent samen met uw
gasten, vrienden en familie van harte welkom bij Wildschut Eten en
Drinken voor koffie, hapjes, lunch, diner, gezellige feesten en catering.
Graag telefonisch reserveren, met per e-mail
Restaurant, serre en terras 7 dagen per week geopend vanaf 10.00 uur - Keuken open van 11.00 t/m 22.00 uur
Stationsweg 82, Heiloo - t 072 53 21 392 - www.wildsehutetenendrinken.nl - Nabij NS station - Gratis parkeren
Aspergemenu in 't Groen
Amuse
Huisgerookte zalm met
gemarineerde Hollandse
asperges, remoulade van
scharreleieren
Gebraden parelhoenfilet,
geserveerd met het gestoofde
boutje en Hollandse asperges
Gekarameliseerde cheese
cake met limoenparfait en
krokante banaan
26,50
Broodje van de week:
Bagel met lamsham,
asperges en mosterdcrème
Hollandse biefstuk met rose-
valaardappeltjes en voorjaars
groente
13,50
Genieten in 't Groen
Wij zitten net buiten Heiloo,
midden in de natuur.
De brasserie is voor iedereen
toegankelijk, met groot terras,
ruime parkeergelegenheid,
kind- en rolstoelvriendelijk.
IN TUB
GROEN
donderdag 20.00 uur
vrijdag zaterdag 19.00 21.30 uur
zondag, maandag, dinsdag
woensdag 20.00 uur
donderdag 20.00 uur
vrijdag zaterdag 21.30 uur
zondag, dinsdag
woensdag 20.00 uur
vrijdag zaterdag 19.00 uur
Heldere groentesoep
met gehaktballetjes
4.50
In tuinkruiden
gestoofde Tilapiafilet14.50
of
Gegrilde lamskoteletten
met rozemarijnjus 14.50
Coupe caramel met slagroom 4.25
zaterdag zondag 16.00 uur
maandag 20.00 uur
zaterdag zondag 16.00 uur
woensdag 14.00 uur
7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U.
BEL ONS VOOR RESERVERINGEN
HEERENWEG 138B TEL. 072 532 19 33 HEILOO
zaterdag zondag 13.00 uur
woensdag 14.00 uur
zaterdaq zondaq 13.00 uur
Dorpsstraat 70 Castricum
Tel. 0251 -65 22 91
Spinaziesoep waarin gerookte forel en
een coulis van gepofte paprika
TAMME EENDENBORST
Gemarineerd in sinaasappel,
kardemom, salie en een vleugje truffel
of
SOCKEYEZALM
Krokant gebakken met crème van wasabi
en een salade van wakame
HUISGEMAAKTE CANNELLONI
gevuld met rivierkreeftstaartjes, zeekraal en lente-ui
en een schuimige saus van schaaldieren
of
RISOTTO
'A la minute' gegaard
met paddenstoelen en truffel
PARELHOENDERFILET
Langzaam gegaard op pastarijst met
groene asperges en saus van morilles
of
DAGVERSE VIS
Bereid met bijpassend garnituur
Bereic
e
of
W]
Dagelijks
wisselende dessert
Verschillende
soorten kaas
26,50 Tweegangenmenu 34,50 Viergangenmenu
29,50 Driegangenmenu 39,50 Vijfgangenmenu
Kenn.straatweg 107
1851 BC Heiloo
O
tel. 072 5325376
info@lalocanda.nl
iedere maandag geopend, speciaal 3-gangen
verrassingsmenu voor maar 24,50
nog veel meer mogelijkheden
www.loocatie.nl
weekmenu
salade met gegrilde vis,
gemarineerde cherrytomaatjes
en dressing van limoen
gebakken lamsbout met
hollandse asperges,
wilde spinazie en mosterdsaus
bavarois van vanille met
compote van blauwe bessen
en sorbetijs van aardbeien
29,50 p.p.
restaurant catering thuisdiner
thuisdiner
parelhoenfilet
met morillesaus
kalfsbiefstuk met
gegratineerde geitenkaas
zalmfilet met grove mosterd
en witte wijnsaus
1
14,50 p.p.
hans kok
ingrid kaatee
't loo 20 - 1851 ht heiloo
telefoon 072 533 33 52
www.loocatie.nl
info0loocatie.nl
restaurant catering thuisdiner
Bel donderdag tot 15.00 uur
0226-331020 (Rodi Verspreiding bv)
LAGELAAN8 1851 PC HEILOO TELEF00NNUMMER072-5051423