'diverse asperge gerechtea i La Locanda cjwjuM co loocatie I I I wildschut muziek <JËLa Strada CO Midweekmenu APRIL RESTAURANT 10 R S O 'Clash of the Titans 3D" "De Gelukkige Huisvrouw" "Millennium 3" "Alice in Wonderland 3D (OV)" "Alice in Wonderland 3D (NL)" "Wickie de Viking" "Hoe tem je een draak 3D" 3-gangenmenu 26,50 Voor bij de koffie Special Track 9 - Seaside Stringers www.lalocanda.nl Zaterdag 24 april a.s. vanaf 21:30 uur in café La Strada met de volgende acts: - GPöFletch GENIETEN IN HET GROENE LANDSCHAP VAN HEILOO routeziewebsitewww.brasserie-intgroen.nl 21 APRIL 2010 UITKIJKPOST eten&drinken Salade van Bresaola, gemarineerde kalfslende en kruidengelei of verse aspergesoep Varkenshaasje met ealvadossaus en gekaramelliseerde appeltjes of Sliptongetjes met remouladesaus Sorbet In het weekend op de kaart voor 24,50. Maandag t/m donderdag midweekprijs 21,50. Restaurant, feesten en gezelligheid Bent u verliefd, heeft u lekkere trek, zin in een avondje uit, bent u jarig, verdrietig of zoveel jaar getrouwd? U bent samen met uw gasten, vrienden en familie van harte welkom bij Wildschut Eten en Drinken voor koffie, hapjes, lunch, diner, gezellige feesten en catering. Graag telefonisch reserveren, niet per e-maii Pi O S C O O P RESERVEREN0251-652291 www.corsobioscoop.nl Programma 22 april t/m 28 april 2010 Restaurant, serre en terras 7 dagen per week geopend. Maandag t/m zaterdag vanaf 10 uur en zondag vanaf 12 uur. Stationsweg 82, Heiloo - t 072 53 21 392 - www.wildschutetenendrinken.nl - Nabij NS station - Gratis parkeren vrijdag zaterdag 21.30 uur zondag, maandag woensdag 20.00 uur donderdag 20.00 uur vrijdag 19.00 uur 16.00, 19.00 21.30 uur zondag, maandag, dinsdag woensdag 20.00 uur donderdag 20.00 uur vrijdag 21.30 uur zondag 16.00 uur dinsdag 20.00 uur vrijdag zaterdag 19.00 uur zaterdag zondag 16.00 uur zaterdag zondag 13.00 uur woensdag 14.00 uur zaterdag zondag 13.00 uur woensdag 14.00 uur Dorpsstraat 70 Castricum Tel. 0251 -65 22 91 Amuse Zacht gegaarde heilbotfilet met Hollandse asperges, tartaar van kreeft en saffraandressing Gegrilde runderribeye met gekaramelliseerde zilveruitjes en crème van jonge worteltjes Pina Colada dessert Huisgemaakte chocolade- truffeltaart met Hollandse aardbeien 3.50 Diverse bereidingen asperges eten in 't groen Asperges 'Flamande', Hollandse asperges met ambachtelijke beenham, gekookt scharrelei, nieuwe aardappeltjes en gewelde boter of 'Hollandaise' €19,50 Verder: asperges met gepo cheerde zalm, aspergesoep met tuinkruiden, enz... Genieten in 't Groen. Wij zitten net buiten Heiloo, midden in de natuur. De brasserie is voor iedereen toegankelijk, met groot terras, ruime parkeergelegenheid, kind- en rolstoelvriendelijk. Kennemerstraatweg 215, 1851 NA Heiloo Telefoon 072 533 08 60 Spinaziesoep waarin gerookte forel en een coulis van gepofte paprika TAMME EENDENBORST Gemarineerd in sinaasappel, kardemom, salie en een vleugje truffel of SOCKEYEZALM Krokant gebakken met crème van wasabi en een salade van wakame HUISGEMAAKTE CANNELLONI gevuld met rivierkreeftstaartjes, zeekraal en lente-ui en een schuimige saus van schaaldieren of 'A la minute' gegaard met paddenstoelen en truffel Langzaam gegaard op pastarijst met groene asperges en saus van morilles Bereid met bijpassend garnituur Verschillende Dagelijks soorten kaas wisselende dessert 26,50 Tweegangenmenu 34,50 Viergangenmenu 29,50 Driegangenmenu 39,50 Vijfgangenmenu Kenn.straatweg 107 1851 BC Heiloo O tel. 072 5325376 info@lalocanda.nl Tomatenknoflook-roomsoep 4.50 Fajitas zalm; Tortilla met gebakken zalm, ui en paprika geserveerd met rijst 14.50 of Chili Colorado; Varkenshaas in tomaten-chilisaus geserveerd met rijst 14.50 Cheesecake met chocoladesaus en slagroom. 4.50 7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U. Bel ons voor reserveringen HEERENWEG 138B TEL. 072 532 19 33 HEILOO Hh ETEN&DRINKEN I iedere maandag geopend, speciaal 3-gangen verrassingsmenu voor maar 24,50 nog veel meer mogelijkheden www.loocatie.nl restaurant catering thuisdiner weekmenu terrine van lamsham met hollandse asperges,aardappel, scharrelei en een dressing van asperge gebakken tongscharfilet met kreeftensaus, polenta en voorjaarsgroente tarte tatin van gekaramel liseerde ananas, huisgemaakte hang-op en sinaasappelgranité 29,50 p.p. thuisdiner tamme eendenborst met bosbessen varkenshaas met pepertjes in de saus zalmfilet met grove mosterd en witte wijnsaus 11 t 14,50 p.p. hans kok ingrid kaatee 't loo 20 - 1851 ht heiloo telefoon 072 533 33 52 www.loocatie.nl infoOloocatie.nl restaurant catering thuisdiner LAGELAAN8 1851PC HEILOO TELEFOONNUMMER072-5051423

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2010 | | pagina 10