Peuterspeelgroep
995,TUM l
van deze
krant?
La Locanda
loocatie
O
Nog op alle dagen plaats
wildschut
Nieuwe
8
van Hei too
RESTAURANT
Midweekmenu
eft) R S O
THUISKOMEN IN JEZELF
\Aj?nderdagyeHol?p
Stationsweg 124 info 06-41345645
Kikkererwtensoep
Gegrilde botervis
Hertengoulash
Chocolademousse met slagroom 4.25
"legende van Ga'Hoole (NI)-3D"
"Sammy's Avonturen (NL)-3D"
"Cats Dogs: De wraak
van Kitty Galore (NL)-3D"
"Shrek 4 (NL)-3D"
www.uitkijkpost.nl
0226333311 RODI
"The American"
"The Last Airbender- 3D"
HERFSTBORREL
24 september van 17.30 tot 18.30 uur bij Wildschut!
(Ook niet-leden zijn van harte welkom)
JAN VAYNE PIANO
MARTIN MANS ORQEL
AANVANG 20.00 UUR
TELEFONISCH RESERVEREN
072- 5332703
072- 5323241
Kom langs en maak kennis met de
vernieuwde Loocatie!
Met de entree aan de andere zijde
en een compleet nieuwe inrichting
gaan wij vanaf
aanstaande vrijdag 24 september proefdraaien!
U kunt hiervoor reserveren of bij plaats aanschuiven.
www.lalocanda.nl
22 SEPTEMBER 2010
UITKIJKPOST
6-delige WORKSHOP-CYCLUS
Clementine Kamphuis
Egmond a/d Hoef
Inspirerende workshopcyclus met
- zachte, krachtige yoga-oefeningen
- hanteren reflexpunten
- ademhaligs/pranayama-oefeningen
- ontspanning en een glimlach
- veel persoonlijke aandacht
- meditatie
Plaats-, kapel voormalig Carmelitessen-klooster
Herenweg 269, Egmond aan den Hoef.
Data Kennismaken zaterdagmorgen 16 oktober C 15,
C 100, voor de volgende 5 workshops op
6 november, 4 december, 15 januari,
12 februari en 12 maart van 9-12 uur
Tussen de bijeenkomsten inspirerend materiaal.
Voor alle info/opgave:
Clementine Kamphuis,
072- 5065060 of 0621200789,
WEEK
MENU
PRIJS
met spekjes 4.50
met prei-pestosaus 14.95
of
met kastanje-champignons
en aardappelpuree 14.95
7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U.
BEL ONS VOOR RESERVERINGEN
HEERENWEG 1 3 8 B Tel. 072 532 19 33 HEILOO
eten&drinken
Italiaanse carpaccio
of
Tomatensoep
Eendenborstfilet met rosébiersaus
of
Vis van de dag
Cheesecake
Maandag t/m donderdag:
Midweekprijs 21,50
Vrijdag t/m zondag:
Weekendprijs 24,50
Restaurant, feesten en gezelligheid
Bent u verliefd, heeft u lekkere trek, zin in een avondje uit, bent u
jarig, verdrietig of zoveel jaar getrouwd? U bent samen met uw
gasten, vrienden en familie van harte welkom bij Wildschut Eten en
Drinken voor koffie, hapjes, lunch, diner, gezellige feesten en catering.
'Evergreens in 't Groen'
Voor liefhebbers van mooie ballads en jazzy swingers.
Op vrijdag 24 september het hernieuwde optreden van
'Oliver King Trio'
Drummer Erik Nap, pianist Hans Heinhuis
en bassist Rob Veenhuizen
Brasserie in 't Groen
serveert tevens een heerlijk
3-gangenmenu voor 26,50
Iedere laatste vrijdag van de maand,
aanvang 18.30 tot 21.30 uur
toegang gratis - reserveren gewenst
rih
GENIETEN IN HET GROENE LANDSCHAP VAN HEILOO
Graag telefonisch reserveren, niet per e-mail.
woensdag 15.00 uur
zaterdag zondag 13.00 uur
woensdag 15.00 uur
zaterdag zondag 13.00 uur
zaterdag zondag 16.00 uur
LAGELAAN 8 1851 PC HEILOO TELEFOON 072-5051423 Dorpsstraat 70 Castricum
ROUTEZIEWEBSITEWWW.BRASSERIE-INTGROEN.NL Tel.0251 -65S^i
fc O S C O O P
R E SER VEREN: 0251-652291
www.corsobioscoop.nl
Programma 23 sept t/m 29 sept 2010
dinsdag woensdag 20.00 uur
"Tirza" voorpremière
donderdag 20.00 uur
vrijdag zaterdag 19.00 21.30 uur
zon aag 16.00 20.00 uur
maandag, dinsdag
woensdag 20.00 uur
vrijdag 18.30 uur
zaterdag 16.00 18.30 uur
zondag 20.00 uur
donderdag 20.00 uur
vrijdag zaterdag 21.00 uur
maandag 20.00 uur
"Inception"
Restaurant, serre en terras geopend vanaf 10.00 uur, zondag en maandag vanaf 12.00 uur - Keuken open van 11.00 t/m 22.00 uur
Stationsweg 82, Heiloo - t 072 53 21 392 - www.wildschutetenendrinken.nl - Nabij NS station - Gratis parkeren
D66
Heiloo
ROMIGE PREISOEP
Waarin huisgerookte zalm en coulis van gepofte paprika
OP VRIJDAG I OKTOBER A.S. TREDEN
VOOR OP IN DL: TER COULSTERKERK
AAN DE HOLLEWEG 111 TE HEILOO DE
BEKENDE MUSICI
KAARTVERKOOP OP DONDERDAGMORGEN
AAN DE TER COULSTERKERK TUSSEN
10.00 EN 12.00 UUR EN VOOR AANVANG CONCERT
restaurant catering thuisdiner
CARPACCIO
Van geroosterde tonijn waarbij salade van kropsla
en een chermoula-vinaigrette
Of
KALFSHAMBURGER
Gegrild op brioche met compote van cranberry en
rode ui waarbij een crème van bospaddenstoelen
RAVIOLI
Huisgemaakt met een vulling van pompoen
en grana padano overgoten met
gekaramelliseerde boter van salie
Of
RISOTTO
'A la minute' gegaard met paddenstoelen en truffel
OSSENHAAS
Gebraden met een kruidige rodewijnjus en een
vleugje bearnaisesaus
Bereid met bijpassend garnituur
Dagelijks wisselend dessert
Diverse soorten kaas
26,50 Tweegangenmenu
29,50 Driegangenmenu
hans kok, ingrid kaatee
frans verhage
't loo 20 - 1851 ht heiloo
telefoon 072 533 33 52
www.loocatie.nl
info0loocatie.nl
Kenn.straatweg 107
1851 BC Heiloo
Wijnarrangement 13,00
Wijnarrangement 18,50
tel. 072 5325376
info@lalocanda.nl