BOSMAN
_oca
Orange
Pure Innergy
21 28 november
Midweek Voordeel bij
IL CORSO RESTAURANT
Hans kookt met Weren
Schoonheids-pedicuresalon
11
iRlstbi;ante
4-gangendiner met wijnarrangement
voor maar 42,50
Hans Kok kookt zijn 'greatest dishes'
met een speciaal door wijnkenner
(diploma course)
Weren de Vries samengesteld
wijnarrangement.
Ingrid van Duin
Nicolette Arens
Nicolette C. Arens (Leiden,
1960) heeft de opleiding Aca
demie voor Beeldende Kunsten
gevolgd in Breda. Haar kunst
is een -bijna grafische- studie
naar kleur, vorm en de per
soonlijke interpretatie hiervan.
Kleuren spelen hierbij een erg
belangrijke rol. Zij haalt veel in
spiratie uit haar fascinatie voor
het poolgebied en zijn bewo
ners. Menselijke aanwezigheid
in deze gebieden wordt door
kleurcontrast extra benadrukt.
19.95 p.p.
Weekmenu
Speciale avond maandag 29 november
Voor een heerlijke ontspannen
behandeling kunt u terecht in mijn
salon aan huis in Heiloo.
Voor een pedicurebehandeling kan
ik ook bij u thuis komen.
www.salonvining.nl
Salade met pastrami van kalfsvlees
en paddenstoelen, gefrituurde
ravioli met gorgonzola en noten
Gegrilde runderribeye met saus
van rode mosterd en Alkmaarse
parelgort
Gepocheerde mandarijn met witte
chocoladeijs en hazelnotentuille
27,50
Hans kookt een aantal van zijn favoriete
najaarsgerechten en Weren geeft uitleg
over zijn keuze van de wijnen.
Heerenweg 140, Heiloo, Tel 072-5334707
www.lalocanda.nl
UITKIJKPOST
17 NOVEMBER 2010
Testwinnaar
't loo 20 - 1851 ht heiloo
telefoon 072 533 33 52
www.loocatie.nl
infoOloocatie.nl
restaurant tunch diner
Iedere laatste twee zondagen van de
maand kunnen gasten genieten van
een unieke en exclusieve combinatie
van kunst en verfijnde kookkunst.
La Locanda nodigt deze maand
Nicolette Arens uit, die op deze spe
ciale twee avonden in het restaurant
aanwezig is en haar werk exposeert.
Nicolette zal tijdens het dineren twee
kunstwerken afmaken. Eén kunstwerk
wordt gratis verloot en het andere
kunstwerk wordt geveild. Het driegan
gen diner wordt geserveerd op een
door de bezoekende kunstenaar ont
worpen onderbord, dat door de gasten
na afloop mee naar huis mag worden
genomen. Deze exclusieve porseleinen
borden zijn speciaal voor La Locanda in
een zeer beperkte oplage vervaardigd.
Kennemerstraatweg 107
1851 BC Heiloo
tel. 072 5325376, info@lalocanda.nl
Harderfilet
op bloemkoolmousseline met een
vinaigrette van kappertjes en rozijnen
Ossenhaas
gebraden op andijviestampot met een
jus de veau waarin een vleugje truffel
Kersentaart huisgemaakt
waarbij yoghurtijs
47,50 (inclusief bord)
Openingstijden
maandag en dinsdag vanaf 18:00 uur
woensdag t/m zondag vanaf 12:00 uui
van dinsdag t/m donderdag 3-gangenvoordeelmenu
1 kalkoenrollade met olijfolie en pesto
of parmaham met meloen of soep naar keuze
ossobuco milanese (kalfsschenkel met een groente
tomatensaus, geserveerd met aardappeltjes en groenten)
of
ravioli alle verdure (eigengemaakte deegkussentjes gevuld
met groente in tomaten-pestosaus) of pizza naar keuze
1 ijs naar keuze
7 dagen per week geopend
vanaf 10.00 uur voor koffie, lunch, diner,
thuisdiner en catering
Reserveer tijdig voor deze unieke avond.
Kijk voor het menu op www.loocatie.nl
072-5333352/06-53229232
Voor meer informatie kunt u ook kijken op mijn site
of anders belt u 06-50737810
Gazelle presenteert de Orange Pure Innergy. Een zeer voordelig geprijsde e-bike die gebruik maakt van
uitsluitend in West-Europa geproduceerde elektronische componenten. Samen met de geheel gesloten
kettingkast en de zeer geruisloze motor zorgt dit voor optimaal fietscomfort. Wat onveranderd blijft, is de
handige uitneembare accu van de Innergy, die u altijd en overal kunt opladen. Hierbij heeft uw klant zelfs
de keuze uit drie verschillende accu's: Brons, Zilver en Goud. leder met z'n eigen, royale kilometerbereik.
Met ingang van oktober staat de Orange Pure Innergy direct klaar voor gebruik, voor een meeneemprijs
vanaf 1649 (incl. brons accupakket a 399).
Westerweg 295 Heiloo tel 5331241 www.bosmantweewielers.nl