19,95 T U M l
La Locanda
H
Hh
loocatie
O
wildschut
0^
Midweekmenu
Midweekmenu IL CORSO
Hans kookt met Weren
RESTAURANT
C£Ö R S O
Kerst
Borrelen
Jazz en diner
10
eten&drinken
Rustonante
Rizzenia
Heerenweg 140, Heiloo, Tel 072-5334707
Gegrilde Gamba's
of
Halve Parelhoen
Coupe Caramel met slagroom4.25
"Harrv Potter 7 deel 1"
ry
üdaq
Saté
Spare-ribs
www.lalocanda.nl
Weekmenu
Salade met warme,
gegrilde zeebaarsfilet met
paprikadressing en mozzarella
Fazant met zuurkool, met
ambachtelijke rookworst en
krokant spek
Assortiment van kaas
of
Warme apfelstrudel met kaneelijs
27,50
Speciale avond maandag 29 november
4-gangendiner met wijnarrangement
voor maar 42,50
Hans Kok kookt zijn 'greatest dishes'
met een speciaal door wijnkenner
(diploma course)
Weren de Vries samengesteld
wijnarrangement.
Flans kookt een aantal van zijn favoriete
najaarsgerechten en Weren geeft uitleg
over zijn keuze van de wijnen.
24 NOVEMBER 2010
UITKIJKPOST
Rouleau van parelhoen
op een frisse zuurkoolsalade
of Courgette-pestosoep
Eendenborstfilet in sinaasappelsaus
of
Sliptong met Hollandse garnaaltjes
en witte wijnsaus
Wentelteefje met kaneelijs
Maandag t/m donderdag:
Midweekprijs 21,50
Vrijdag t/m zondag:
Weekendprijs 24,50
Restaurant, feesten en geze Migheid
Bent u verliefd, heeft u lekkere trek, zin in een avondje uit, bent u
jarig, verdrietig of zoveel jaar getrouwd? U bent samen met uw
gasten, vrienden en familie van harte welkom bij Wildschut Eten en
Drinken voor koffie, hapjes, lunch, diner, gezellige feesten en catering.
van dinsdag 23-11-10 t/m donderdag 25-11-10 19.95 p.p.
BRUSCHETTA
(geroosterd brood met verse tomaten en parmigiano)
of FUNGHITRIFOLATI
(gebakken paddenstoelen in witte wijn saus)
of SOEP NAAR KEUZE
SCALOPPINE ALLAVALDOSTANA
(kalfsoester met mozzarella en ham in wijn saus)
geserveerd met aardappeltjes en warme groenten
of RAVIOLI Dl ZUCCHINE
(eigengemaakte deegkussentjes gevuld met courgette en ricotta kaas)
of PIZZA NAAR KEUZE
IJS NAAR KEUZE
Elke week een nieuw midweek menu. Kijk ook op www.ilcorso.nl
Graag telefonisch reserveren, niet pere-mail.
Restaurant, serre en terras geopend ma. t/m do. en zondag van 12.00 tot 23.00 u. Vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 00.00 u.
Stationsweg 82, Heiloo - t 072 53 21 392 - www.wildschutetenendrinken.nl - Nabij NS station - Gratis parkeren
Gebonden Kippensoep met bosui 4.60
met koude sausjes 14.95
met puree en spruitjes14.95
7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00
BEL ONS VOOR RESERVERINGEN
HEERENWEG 138B Tel. 072 532 19 33 HEILOO
Vfll
Wortel-gembersoep waarin een tortellini
gevuld met schaaldieren
HUISGEROOKTE EENDENBORST
^1 O S C O O P
RESERVEREN: 0251-652291
www.corsobioscoop.nl
Programma 25 nov t/m l der 2010
donderdag 20.00 uur
ig 8> zaterdag 18.30 21.30 uur
zondag, maandag, dinsdag,
woensdag 21.15 uur
"De Eetdub"
donderdag 20.00 uur
vrijdag 18.15 21.00 uur
zaterdag 14.30,18.15 21.00 uur
zondag 12.30, 16.00 20.00 uur
maandag dinsdag 20.00 uur
woensdag 16.00 20.00 uur
waarbij een kruidensalade met een dressing
van walnoten
langzaam gegaard met rode biet, coulis van
rode biet en een kwarteleitje
Dien
'A la minute' gegaard met paddenstoelen en
truffel
of
Huisgemaakt met vongole, kappertjes,
bosui en een vleugje knoflook
HERTENFILET
met winters stamppotje en een jus van salie
of
Bereid met bijpassend garnituur
zondag, maandag, dinsdag
woensdag 18.45 uur
"Haar naam was Sarah"
zaterdag 15.30 uur
zondag 16.00 uur
woensdag 14.45 uur
"Dik Trom"
woensdag 13.30 uur
'Rapunzel (NL) 3D"
woensdag 16.30 uur
"Het Geheim"
13.00 uur zondag 13.30 uur
woensdag 12.45 uur
Sinterklaas en het
pakjes mysterie"
Dorpsstraat 70 Castricum
Tel. 0251 -65 22 91
FEESTDAGEN:
U kunt bij ons
nu al reserveren
voor de kerst of
voor uw kerst-
eindejaarsborrel
in de molen of
de bikkerij.
cLe tKaf^ietnolevi
Openingstijden:
Vrijv.a. 12.00 uur
Za-Zo: v.a. 10.00 uur
Mid IUI1 (Andere dagen zijn wij alleen
JM1 Ei U W geopend na reservering)
Cateringservice
"de Bikkerij":
Broodjes, Hapjes
en div. salades
om af te halen.
zie onze website
www.bikkerij.nl
voor meer info
Openingstijden:
Di-Zon vanaf 17.00 uur
(Voor lunch zijn wij geopend na reservering)
U kunt onze
maaltijden ook
komen afhalen
zoals bijv.:
met garnituur
vlees valt zo
W van het bot
Wij zijn 2de kerstdag
Heerlijk in
geopend. Kijk op de
het weekend borrelen
website voor het menu
bij de brasserie!
VRIJDAG 26 NOVEMBER
en iedere laatste vrijdag van de maand
met livemuziek van het 'Oliver King Trio'
en een heerlijk ^-gangenmenu 26,50
Reserveer tijdig
Brasserie in 't Groen bij de golfbaan van Heiloo
ETEN&DRINKEN
Egmonderstraatweg 34 - Egmond a/d Hoef-Tel. 072-50616 75 06-547 255 25
GENIETEN IN HET GROENE LANDSCHAP VAN HEILOO
LAGELAAN 8 1851 PC HEILOO TELEFOON 072-5051423
ROUTE ZIE WEBSITE WWW.BRASSERIE-INTGROEN.NL
't loo 20 - 1851 ht heiloo
telefoon 072 533 33 52
www.loocatie.nl
infoOloocatie.nl
restaurant lunch diner
ZOET DESSERT
Dagelijks wisselend dessert
of
Diverse soorten kaas
26,50 Tweegangenmenu
29,50 Driegangenmenu
Kenn.straatweg 107
1851 BC Heiloo
Wijnarrangement 13,00
Wijnarrangement 18,50
tel. 072 5325376
info@lalocanda.nl
7 dagen per week geopend
vanaf 10.00 uur voor koffie, lunch, diner,
thuisdiner en catering
Reserveer tijdig voor deze unieke avond.
Kijk voor het menu op www.loocatie.nl
072-5333352/06-53229232