19,95 T U M l La Locanda H Hh loocatie O wildschut 0^ Midweekmenu Midweekmenu IL CORSO Hans kookt met Weren RESTAURANT C£Ö R S O Kerst Borrelen Jazz en diner 10 eten&drinken Rustonante Rizzenia Heerenweg 140, Heiloo, Tel 072-5334707 Gegrilde Gamba's of Halve Parelhoen Coupe Caramel met slagroom4.25 "Harrv Potter 7 deel 1" ry üdaq Saté Spare-ribs www.lalocanda.nl Weekmenu Salade met warme, gegrilde zeebaarsfilet met paprikadressing en mozzarella Fazant met zuurkool, met ambachtelijke rookworst en krokant spek Assortiment van kaas of Warme apfelstrudel met kaneelijs 27,50 Speciale avond maandag 29 november 4-gangendiner met wijnarrangement voor maar 42,50 Hans Kok kookt zijn 'greatest dishes' met een speciaal door wijnkenner (diploma course) Weren de Vries samengesteld wijnarrangement. Flans kookt een aantal van zijn favoriete najaarsgerechten en Weren geeft uitleg over zijn keuze van de wijnen. 24 NOVEMBER 2010 UITKIJKPOST Rouleau van parelhoen op een frisse zuurkoolsalade of Courgette-pestosoep Eendenborstfilet in sinaasappelsaus of Sliptong met Hollandse garnaaltjes en witte wijnsaus Wentelteefje met kaneelijs Maandag t/m donderdag: Midweekprijs 21,50 Vrijdag t/m zondag: Weekendprijs 24,50 Restaurant, feesten en geze Migheid Bent u verliefd, heeft u lekkere trek, zin in een avondje uit, bent u jarig, verdrietig of zoveel jaar getrouwd? U bent samen met uw gasten, vrienden en familie van harte welkom bij Wildschut Eten en Drinken voor koffie, hapjes, lunch, diner, gezellige feesten en catering. van dinsdag 23-11-10 t/m donderdag 25-11-10 19.95 p.p. BRUSCHETTA (geroosterd brood met verse tomaten en parmigiano) of FUNGHITRIFOLATI (gebakken paddenstoelen in witte wijn saus) of SOEP NAAR KEUZE SCALOPPINE ALLAVALDOSTANA (kalfsoester met mozzarella en ham in wijn saus) geserveerd met aardappeltjes en warme groenten of RAVIOLI Dl ZUCCHINE (eigengemaakte deegkussentjes gevuld met courgette en ricotta kaas) of PIZZA NAAR KEUZE IJS NAAR KEUZE Elke week een nieuw midweek menu. Kijk ook op www.ilcorso.nl Graag telefonisch reserveren, niet pere-mail. Restaurant, serre en terras geopend ma. t/m do. en zondag van 12.00 tot 23.00 u. Vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 00.00 u. Stationsweg 82, Heiloo - t 072 53 21 392 - www.wildschutetenendrinken.nl - Nabij NS station - Gratis parkeren Gebonden Kippensoep met bosui 4.60 met koude sausjes 14.95 met puree en spruitjes14.95 7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 BEL ONS VOOR RESERVERINGEN HEERENWEG 138B Tel. 072 532 19 33 HEILOO Vfll Wortel-gembersoep waarin een tortellini gevuld met schaaldieren HUISGEROOKTE EENDENBORST ^1 O S C O O P RESERVEREN: 0251-652291 www.corsobioscoop.nl Programma 25 nov t/m l der 2010 donderdag 20.00 uur ig 8> zaterdag 18.30 21.30 uur zondag, maandag, dinsdag, woensdag 21.15 uur "De Eetdub" donderdag 20.00 uur vrijdag 18.15 21.00 uur zaterdag 14.30,18.15 21.00 uur zondag 12.30, 16.00 20.00 uur maandag dinsdag 20.00 uur woensdag 16.00 20.00 uur waarbij een kruidensalade met een dressing van walnoten langzaam gegaard met rode biet, coulis van rode biet en een kwarteleitje Dien 'A la minute' gegaard met paddenstoelen en truffel of Huisgemaakt met vongole, kappertjes, bosui en een vleugje knoflook HERTENFILET met winters stamppotje en een jus van salie of Bereid met bijpassend garnituur zondag, maandag, dinsdag woensdag 18.45 uur "Haar naam was Sarah" zaterdag 15.30 uur zondag 16.00 uur woensdag 14.45 uur "Dik Trom" woensdag 13.30 uur 'Rapunzel (NL) 3D" woensdag 16.30 uur "Het Geheim" 13.00 uur zondag 13.30 uur woensdag 12.45 uur Sinterklaas en het pakjes mysterie" Dorpsstraat 70 Castricum Tel. 0251 -65 22 91 FEESTDAGEN: U kunt bij ons nu al reserveren voor de kerst of voor uw kerst- eindejaarsborrel in de molen of de bikkerij. cLe tKaf^ietnolevi Openingstijden: Vrijv.a. 12.00 uur Za-Zo: v.a. 10.00 uur Mid IUI1 (Andere dagen zijn wij alleen JM1 Ei U W geopend na reservering) Cateringservice "de Bikkerij": Broodjes, Hapjes en div. salades om af te halen. zie onze website www.bikkerij.nl voor meer info Openingstijden: Di-Zon vanaf 17.00 uur (Voor lunch zijn wij geopend na reservering) U kunt onze maaltijden ook komen afhalen zoals bijv.: met garnituur vlees valt zo W van het bot Wij zijn 2de kerstdag Heerlijk in geopend. Kijk op de het weekend borrelen website voor het menu bij de brasserie! VRIJDAG 26 NOVEMBER en iedere laatste vrijdag van de maand met livemuziek van het 'Oliver King Trio' en een heerlijk ^-gangenmenu 26,50 Reserveer tijdig Brasserie in 't Groen bij de golfbaan van Heiloo ETEN&DRINKEN Egmonderstraatweg 34 - Egmond a/d Hoef-Tel. 072-50616 75 06-547 255 25 GENIETEN IN HET GROENE LANDSCHAP VAN HEILOO LAGELAAN 8 1851 PC HEILOO TELEFOON 072-5051423 ROUTE ZIE WEBSITE WWW.BRASSERIE-INTGROEN.NL 't loo 20 - 1851 ht heiloo telefoon 072 533 33 52 www.loocatie.nl infoOloocatie.nl restaurant lunch diner ZOET DESSERT Dagelijks wisselend dessert of Diverse soorten kaas 26,50 Tweegangenmenu 29,50 Driegangenmenu Kenn.straatweg 107 1851 BC Heiloo Wijnarrangement 13,00 Wijnarrangement 18,50 tel. 072 5325376 info@lalocanda.nl 7 dagen per week geopend vanaf 10.00 uur voor koffie, lunch, diner, thuisdiner en catering Reserveer tijdig voor deze unieke avond. Kijk voor het menu op www.loocatie.nl 072-5333352/06-53229232

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2010 | | pagina 10