Pizzeria
Ristorante
KERSTMENU
*2»e
(SD R s 0
lste en 2de KERSTDAG
"De Eetdub"
"MegaMind (NL) 3D"
"Dik Trom"
"Rapunzel (NL) 3D"
"Het Geheim"
JLk
K<eü5tm:enu«011[0
Midweekmenu
Ristorante Pizzeria II Corso
11
WEINIG!
Programma 9 dec t/m 15 dec 2010
donderdag 20.00 uur
zondaa 18.30 uur
nog «si
The Chronicles Of Narnia 3 3D
'rijdag zaterdag 21.30 uur
zondag 19.15 uur
derdaa 20.00 uur
iidaqzl.OO uur
uur
woensdag zu.uu uur
"Harry Potter 7 deel 1"
vrijdag zaterdag
zondag 21.'
19.15 uur
5 uur
dinsdag 13.45 uur
"Haar naam was Sarah"
zaterdag i uu lö.uu uur
zondag woensdag 16.00 uur
zaterdag zondag 11.30 uur
woensdag 13.30 uur
zaterdag zonaag u ju uur
woensdag 13.30 uur
zaterdag zonaag 114) uur
woensdag 16.00 uur
Heerenweg 140, Heiloo, Tel 072-5334707
U KUNT OOK A LA CARTE BESTELLEN (enige uitzondering is pizza)
MENU 1 30 p.p.
Antipasto di bresaola funghi ripieni e vitello tonnato
Koud voorgerecht van bresaola (gedroogde runderhaas gemarineerd), gevulde champignon en
kalfsvlees in een frisse tonijnsaus
Ravioli di animelle e fegato d oca al burro e salvia e parmiggiano
Eigengemaakte deegkussentjes gevuld met kalfszwezeriken en ganzenlever in salieboter en Parmezaanse kaas
Filetto di manzo alla salsa d'arrosto e funghi misti servito con verdure di stagione
Ossenhaas in vleesjus en verschillende paddenstoelen geserveerd met seizoengroente
Grand dessert
MENU 2 30 p.p.
Involtini di salmone ripieni di tonno e gamberetti marinato all olio d'oliva e limone
Zalmfillet rolletjes gevuld met tonijn en Hollands garnalen gemarineerd met olijfolie en citroensap
Ravioli di scampi e conchiglie di san giaccomo alla salsa di pesce e finocchieto
Eigengemaakte deegkussentjes gevuld met gamba's en Sint Jacobsschelpen in een vissaus met dille
Lasagnette di sogliola e salmone con zucchine e carotte
In laagjes opgebouwde tongfilet-zalmfilet-courgette en wortels in eigen jus
geserveerd met verse groente en aardappeltjes
Grand dessert
Wilt u thuis eten? Wij kunnen op bestelling (uiterlijk tot 20-12-2010)
uw buffet regelen, van kleine hapjes en koude voorgerechten tot uitgebreide diners.
Ons restaurant is op 24 en 31 december en op 1 januari 2011 gesloten
Onze afhaal-bezorgdienst is op 25 en 31 december en op 1 januari 2011 gesloten
UITKIJKPOST
8 DECEMBER 2011
^1 0 S C 0 0 P
RESERVEREN: 0251-652291
WWW.C0RS0BI05C00P.NL
Dorpsstraat 70 Castricum
Tel. 0251 -652291
KOd\sch Or.ènta/ R
1e en 2e kerstdag geopend
De gerechten zijn afkomstig uit de Chinese keuken en zijn met
uiterste zorg bereid volgens authentiek receptuur.
Wij hopen dan ook dat deze gerechten u goed zullen smaken.
Lo sun Tai Chi
(Gestoomde St. Jacobschelpen met X.O. saus en glazenbami)
Tsui yum Yeung Pa
(Gegrilde lamskotelet gekruid met rode pepers en uien)
Phad Prik King
(Zeebaarsfilet bereid met Chinese gembersaus)
O.K. Ha
(Grote ongepelde gamba's in een saus van pinda's,
vruchten en ketjap)
Citroen Sorbet
Nua Pad Choi
(Gesneden struisvogelbiefstuk met shiitake en kastanjes)
of
Tao Phun Long Ha
(Kreeft op Chinese wijze bereid,
afgemaakt met 5 soorten kruiden
en geserveerd met Chinese nasi in lotusblad)
Verrassingsdessert of likeur naar keuze
6-gangenmenu! 42,50 per persoon
Naast ons kerstmenu bieden wij ook diverse soorten
3-gangenmenu's aan.
Kom langs en vraag naar de mogelijkheden.
Vleesschotel Rundertartaar, Biefstuk, Kophaassate, Kipfilet, Varkensoester en shoarma. (VERS!)
Visschotel Zalm, Tonijn, Gamba's, Heilbot en Roodbaars 2,00)
van dinsdag 07-12-10 t/m donderdag 09-12-10
PEPERONI GRIGLIATI CON BALSAMICO
'gegrilde driekleuren paprika's met balsamicodressing)
of
PROSCIUTTO E OLIVE
(parmaham geserveerd met groene olijven)
of
SOEP NAAR KEUZE
BISTECCA ALLA LUIGI
(runderentrecote met courgette-tomatensaus geserveerd met
warme groente en aardappeltjes met rozemarijn)
PENNE AI BROCCOLI E OLIVE
(pasta met broccoli met olijven in olijfolie en knoflook)
of
PIZZA NAAR KEUZE
DESSERT NAAR KEUZE
Elke week een nieuw midweekmenu.
Kijk ook op www.ilcorso.nl