Pizzeria Ristorante KERSTMENU *2»e (SD R s 0 lste en 2de KERSTDAG "De Eetdub" "MegaMind (NL) 3D" "Dik Trom" "Rapunzel (NL) 3D" "Het Geheim" JLk K<eü5tm:enu«011[0 Midweekmenu Ristorante Pizzeria II Corso 11 WEINIG! Programma 9 dec t/m 15 dec 2010 donderdag 20.00 uur zondaa 18.30 uur nog «si The Chronicles Of Narnia 3 3D 'rijdag zaterdag 21.30 uur zondag 19.15 uur derdaa 20.00 uur iidaqzl.OO uur uur woensdag zu.uu uur "Harry Potter 7 deel 1" vrijdag zaterdag zondag 21.' 19.15 uur 5 uur dinsdag 13.45 uur "Haar naam was Sarah" zaterdag i uu lö.uu uur zondag woensdag 16.00 uur zaterdag zondag 11.30 uur woensdag 13.30 uur zaterdag zonaag u ju uur woensdag 13.30 uur zaterdag zonaag 114) uur woensdag 16.00 uur Heerenweg 140, Heiloo, Tel 072-5334707 U KUNT OOK A LA CARTE BESTELLEN (enige uitzondering is pizza) MENU 1 30 p.p. Antipasto di bresaola funghi ripieni e vitello tonnato Koud voorgerecht van bresaola (gedroogde runderhaas gemarineerd), gevulde champignon en kalfsvlees in een frisse tonijnsaus Ravioli di animelle e fegato d oca al burro e salvia e parmiggiano Eigengemaakte deegkussentjes gevuld met kalfszwezeriken en ganzenlever in salieboter en Parmezaanse kaas Filetto di manzo alla salsa d'arrosto e funghi misti servito con verdure di stagione Ossenhaas in vleesjus en verschillende paddenstoelen geserveerd met seizoengroente Grand dessert MENU 2 30 p.p. Involtini di salmone ripieni di tonno e gamberetti marinato all olio d'oliva e limone Zalmfillet rolletjes gevuld met tonijn en Hollands garnalen gemarineerd met olijfolie en citroensap Ravioli di scampi e conchiglie di san giaccomo alla salsa di pesce e finocchieto Eigengemaakte deegkussentjes gevuld met gamba's en Sint Jacobsschelpen in een vissaus met dille Lasagnette di sogliola e salmone con zucchine e carotte In laagjes opgebouwde tongfilet-zalmfilet-courgette en wortels in eigen jus geserveerd met verse groente en aardappeltjes Grand dessert Wilt u thuis eten? Wij kunnen op bestelling (uiterlijk tot 20-12-2010) uw buffet regelen, van kleine hapjes en koude voorgerechten tot uitgebreide diners. Ons restaurant is op 24 en 31 december en op 1 januari 2011 gesloten Onze afhaal-bezorgdienst is op 25 en 31 december en op 1 januari 2011 gesloten UITKIJKPOST 8 DECEMBER 2011 ^1 0 S C 0 0 P RESERVEREN: 0251-652291 WWW.C0RS0BI05C00P.NL Dorpsstraat 70 Castricum Tel. 0251 -652291 KOd\sch Or.ènta/ R 1e en 2e kerstdag geopend De gerechten zijn afkomstig uit de Chinese keuken en zijn met uiterste zorg bereid volgens authentiek receptuur. Wij hopen dan ook dat deze gerechten u goed zullen smaken. Lo sun Tai Chi (Gestoomde St. Jacobschelpen met X.O. saus en glazenbami) Tsui yum Yeung Pa (Gegrilde lamskotelet gekruid met rode pepers en uien) Phad Prik King (Zeebaarsfilet bereid met Chinese gembersaus) O.K. Ha (Grote ongepelde gamba's in een saus van pinda's, vruchten en ketjap) Citroen Sorbet Nua Pad Choi (Gesneden struisvogelbiefstuk met shiitake en kastanjes) of Tao Phun Long Ha (Kreeft op Chinese wijze bereid, afgemaakt met 5 soorten kruiden en geserveerd met Chinese nasi in lotusblad) Verrassingsdessert of likeur naar keuze 6-gangenmenu! 42,50 per persoon Naast ons kerstmenu bieden wij ook diverse soorten 3-gangenmenu's aan. Kom langs en vraag naar de mogelijkheden. Vleesschotel Rundertartaar, Biefstuk, Kophaassate, Kipfilet, Varkensoester en shoarma. (VERS!) Visschotel Zalm, Tonijn, Gamba's, Heilbot en Roodbaars 2,00) van dinsdag 07-12-10 t/m donderdag 09-12-10 PEPERONI GRIGLIATI CON BALSAMICO 'gegrilde driekleuren paprika's met balsamicodressing) of PROSCIUTTO E OLIVE (parmaham geserveerd met groene olijven) of SOEP NAAR KEUZE BISTECCA ALLA LUIGI (runderentrecote met courgette-tomatensaus geserveerd met warme groente en aardappeltjes met rozemarijn) PENNE AI BROCCOLI E OLIVE (pasta met broccoli met olijven in olijfolie en knoflook) of PIZZA NAAR KEUZE DESSERT NAAR KEUZE Elke week een nieuw midweekmenu. Kijk ook op www.ilcorso.nl

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2010 | | pagina 11