Wij presenteren u met trots Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo! HOTEL HEILOO B RESERVEREN of meer informatie? Bel 072-5052244 Eerste en Tweede Kerstdag Buitengewoon Buffet Dansant Tweede Kerstdag Kennemerstraatweg 425 1851 PD Heiloo www.fletcherhotelheiloo.nl GezeCCige Kerstbruneh 23 1953, het jaar waarin het Tolhuis haar deuren als chauffeurscafé opende. Toentertijd dag en nacht open, later in de kleine uurtjes ook een toevluchtsoord voor het uitgaanspubliek. Van heinde en ver heeft menigeen er zijn trek gestild en zijn dorst gelest. In 1978 kwam er een verrassing om de hoek kijken, en opende Golden Tulip Heiloo haar deuren op de plaats van het Tolhuis. Per 1 december 2010 is Golden Tulip Heiloo overgenomen door Fletcher Hotels. Op deze datum heeft het hotel voor het eerst de deuren geopend onder de naam Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo. Daarmee gaat het hotel, als 43ste aanwinst van de Nederlandse hotelketen, weer een zonnige toekomst tegemoet. Met haar 41 hotelkamers, culinair a la carte restaurant Kwartje Koffie, gezellige bar en multifunctionele zalen tot een maximum capaciteit tot 1000 personen, heeft Hotel-Restaurant Heiloo er weer helemaal zin in. Wakker worden met een uitgebreid ontbijtbuffet? Een tussendoortje in de vorm van een kopje koffie met overheerlijk stuk gebak? Of misschien een culinaire lunch of luxe diner? In Kwartje Koffie, het restaurant van Hotel-Restaurant Heiloo,is het allemaal mogelijk. De chef-kok van dit unieke a la carte restaurant heeft zich laten inspireren door gerechten en producten van de Nederlandse bodem. Dus of u nu wilt smullen van seizoensspecialiteiten als haring en mosselen, boerenkool of hutspot: bij ons vindt u het allemaal! Omdat wij grote waarde hechten aan een perfecte kwaliteit, maken wij enkel gebruik van dagverse en streekgebonden producten. Hotel-Restaurant Heiloo staat al jaren bekend om haar vakbekwaamheid en gastgerichte service, iets dat voorop staat bij het slagen van een zakelijke bijeenkomst of een feestelijke gelegenheid. Wij bieden u diverse mogelijkheden, voor ieder gezelschap. Dus of u nu naar een op perfecte locatie op zoek bent voor een kleine vergadering tot een prestigieus congres, of een ingetogen of juist spetterend feest; bij ons is alles mogelijk! Kortom, Hotel-Restaurant Heiloo is eigentijds, maar geworteld in een rijke traditie. Even voorstellen; Hotelmanager Ramon van Dijk Ramon is 39 jaar oud en trotse vader van twee kinderen. Hij is al sinds zijn 15de werkzaam in de horeca, in totaal bij vier hotelketens. Begonnen bij Mercure (Accor) en daarna via Apollo Hotels en Golden Tulip doorgestroomd naar Fletcher Hotels. Ramon is zijn carrière bij Fletcher gestart bij de hotels in Lochem en via het hotel in Nunspeet uiteindelijk in de nieuwe aanwinst in Heiloo beland. "Ik heb er enorm veel zin in. Een prachtig hotel, op een veelzijdige locatie. Hierdoor heeft het enorm veel potentieel en met de kracht van een keten achter haar, gaat het hotel een geweldige toekomst tegemoet. Bij deze wil ik iedereen uitnodigen om een kopje koffie te komen drinken of een heerlijk diner te komen nuttigen, voor een persoonlijke kennismaking. Tot snel! Jf Jf RESTAURANT 1 FLETCHER HOTELS iTfffi -C/pp.S IEDER KIND ONTVANGT EEN LEUK PRESENTJE! UITKIJKPOST DECEMBER 2011 Aanvang 18:30 uur Een buffet dansant is dé combinatie van alles wat de kerstdagen mooi maakt. Een uitgebreid buffet met diverse culinaire gerechten, een gelegenheid om gezellig te dansen en te swingen, om samen te genieten van romantiek of met de hele familie een heerlijke tijd door te brengen. Dat wordt pas genieten! Verse koude en warme visspecialiteiten Diverse koude en warme vleesspecialiteiten Verschillende huisgemaakte patés Huisgemaakte salades Diverse vegetarische gerechten Verschillende stoofschotels Wildspecialiteiten Vers fruit Grand Dessert Buffet ledereen kan genieten van: Koffie, thee en jus d'orange Vers gebakken luxe broodsoorten Luxe vleeswaren Zoetigheden Verse visspecialiteiten Huisgemaakte salades Verschillende huisgemaakte patés Warme gerechten stoofschotels Huisgemaakte soepen Grand Dessert Buffet met vers fruit jit j Kinderen smullen extra van Frietjes Frikadellen Kroketjes Kipnuggets IJsjes Fristi en Chocomel Aanvang 11:30 uur Het woord 'brunch' stamt uit de Engelse taal en is samengesteld twee populaire, dagelijks gebruikte woorden: breakfast (ontbijt) en lunch. Op Tweede Kerstdag staat er bij ons een heerlijke, speciaal samengestelde, kerstbrunch voor u klaar. Dat wordt smikkelen en smullen van culinaire brunchgerechten!

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2010 | | pagina 23