DelEnter» La Locanda O €19 95)TUM l loocatie Hh wildschut Zondag 13 februari van 18.00 tot 22.00 Midweekmenu IL CORSO 10 Midweekmenu cgb R S O RESTAURANT 27,50 Hans kookt met Eric Pizzeria iRïstjbKante eten&drinken www.corsobioscoop.nl donderdag 20.00 uur vrijdag 21.30 uur 116.00 21.30 uur zondag 16.00 20.00 uur "The Green Hornet-3D" uur vrijdag^ zaterdag 21.30 uur zondag maandag 20.00 uur "Loft" vrn 18.30 uur "Harry Potter 7 deel 1" uur "Haar naam was Sarah" vrijdag zaterdag 19.00 uur "New kids: Turbo!" woensdag 16.00 uur "Mega Mind (NL) 3D" irdaq zondaq 13.30 uur zaterdag zoi woensdag 13.30 uur "Dik Trom" zaterdag zondag 13.30 uur woensdag 13.30 uur "Rapunzel (NL) 3D" zondag 16.00 uur 16.00 uur "Het Geheim" Romige preisoep spekjes4.60 Gebakken sliptongetjes Gebakken kalfsoester Peer Williamsijs met slagroom4.25 Weekmenu RouLeau van heilbot en zaLm met mosterddressing, kruidensalade en gefrituurde kappertjes Gegrilde kalfslende met een taartje van gekonfijte groente en romige pepersaus Mangobavarois met basiiicum-crème frafcheijs Menu €26,50 Speciale avond maandag 17 januari 4-gangendiner met wijnarrangement en aperitief voor maar 47,50 Hans Kok kookt zijn 'greatest dishes' met een speciaal door restaurateur en wijnkenner Eric Smit (restaurant/ wijnwinkel Rue de la Plume) samengesteld wijnarrangement. Hans kookt een aantai van zijn favoriete winterse gerechten en Eric geeft uitleg over zijn keuze van de wijnen. www.lalocanda.nl AFFETATO MISTO E OLIVE SOEP NAAR KEUZE MALLOREDUS ALLA SARDA °f SCALOPPINE AL MARSALA DESSERT NAAR KEUZE Heerenweg 140, Heiloo, Tel 072-5334707 12 JANUARI 2011 UITKIJKPOST Wildtrio (salade van eendenborst, hertenearpaeeio en bouillon) of uiensoep Varkenshaasje pieealilly of Vis van de dag Bavarois van rood fruit. Maandag t/m donderdag: Midweekprijs 22,50 Vrijdag t/m zondag: Weekendprijs 25,50 Restaurant, feesten en gezelligheid Bent u verliefd, heeft u lekkere trek, zin in een avondje uit, bent u jarig, verdrietig of zoveel jaar getrouwd? U bent samen met uw gasten, vrienden en familie van harte welkom bij Wildschut Eten en Drinken voor koffie, hapjes, lunch, diner, gezellige feesten en catering. Graag telefonisch reserveren, niet per e-mail. Restaurant, serre en terras geopend ma. t/m do. en zondag van 12.00 tot 23.00 u. Vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 00.00 u. Stationsweg 82, Heiloo - t 072 53 21 392 - www.wildschutetenendrinken.nl - Nabij NS station - Gratis parkeren SPORTCENTRUM I Entree IS,00 aan de deur 10,00 in de voorverkoop 1G 17.00 zaal open - Sporthal De Enterij - Middenweg 3B Limmen voor meer informatie bezoek www.de-enterij.nl O S C O O P RESERVEREN: 0251-652291 Programma 13 jan t/m 19 jan 2011 Van pastinaak waarin capocollo Van gevogelte waarbij een vinaigrette van cranberry en pistache of Gemarineerd, met een crème van waterkers en coulis van biet Filet langzaam gegaard en pootje gekonfijt met een saus van cantharellen of 'A la minute' gegaard met paddenstoelen en truffel Waarbij grove puree van peterseliewortel en saus an marsala met een vleugje gorgonzola of Bereid met bijpassend garnituur Dagelijks wisselend dessert Diverse soorten kaas Dorpsstraat 70 Castricum Tel. 0251 -65 22 91 26,50 Tweegangenmenu 29,50 Driegangenmenu Kenn.straatweg 107 1851 BC Heiloo Wijnarrangement 13,00 Wijnarrangement 18,50 tel. 072 5325376 info@lalocanda.nl WEEK MENU PRIJS met koude sausjes14.95 of met bearnaisesaus14.95 7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U. Bel ons voor reserveringen HEERENWEG 138B TEL. 072 532 19 33 HEILOO restaurant lunch diner Carpaccio van rundvlees met hazelnootmayonaise, gepocheerd scharrelei en krokant spek Gegratineerde zalm met wilde spinazie en mosterdsaus Verrassing van de chef GENIETEN IN HET GROENE LANDSCHAP VAN HEILOO LAGELAAN 0 1051 PC HEILOO TELEFOON 072-5051423 ROUTE ZIE WEBSITE WWW.BRASSERIE-INTGROEN.NL 't too 20 - 1851 ht heiloo telefoon 072 533 33 52 www.loocatie.nl inforaioocatie.nl Reserveer tijdig voor deze unieke avond. 072-5333352/06-53229232 7 dagen per week geopend vanaf 10.00 uur voor koffie, lunch, diner, thuisdiner en catering (Italiaanse vleeswaren met olijven) (Sardijnse pasta met een pittige tomatensaus) (kalfsoester in marsalawijnsaus) geserveerd met warme groenten en aardappeltjes uit de oven 19.95 p.p. Elke week een nieuw midweekmenu. Kijk ook op www.ilcorso.nl

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2011 | | pagina 10