DelEnter»
La Locanda
O
€19 95)TUM l
loocatie
Hh
wildschut
Zondag 13 februari
van 18.00 tot 22.00
Midweekmenu IL CORSO
10
Midweekmenu
cgb R S O
RESTAURANT
27,50
Hans kookt met Eric
Pizzeria
iRïstjbKante
eten&drinken
www.corsobioscoop.nl
donderdag 20.00 uur
vrijdag 21.30 uur
116.00 21.30 uur
zondag 16.00 20.00 uur
"The Green Hornet-3D"
uur
vrijdag^ zaterdag 21.30 uur
zondag maandag 20.00 uur
"Loft"
vrn
18.30 uur
"Harry Potter 7 deel 1"
uur
"Haar naam was Sarah"
vrijdag zaterdag 19.00 uur
"New kids: Turbo!"
woensdag 16.00 uur
"Mega Mind (NL) 3D"
irdaq zondaq 13.30 uur
zaterdag zoi
woensdag 13.30 uur
"Dik Trom"
zaterdag zondag 13.30 uur
woensdag 13.30 uur
"Rapunzel (NL) 3D"
zondag 16.00 uur
16.00 uur
"Het Geheim"
Romige preisoep spekjes4.60
Gebakken sliptongetjes
Gebakken kalfsoester
Peer Williamsijs met slagroom4.25
Weekmenu
RouLeau van heilbot en zaLm
met mosterddressing,
kruidensalade en gefrituurde
kappertjes
Gegrilde kalfslende met
een taartje van gekonfijte
groente en romige pepersaus
Mangobavarois met
basiiicum-crème frafcheijs
Menu €26,50
Speciale avond maandag 17 januari
4-gangendiner met wijnarrangement
en aperitief voor maar 47,50
Hans Kok kookt zijn 'greatest dishes'
met een speciaal door restaurateur
en wijnkenner Eric Smit (restaurant/
wijnwinkel Rue de la Plume)
samengesteld wijnarrangement.
Hans kookt een aantai van zijn favoriete
winterse gerechten en Eric geeft uitleg
over zijn keuze van de wijnen.
www.lalocanda.nl
AFFETATO MISTO E OLIVE
SOEP NAAR KEUZE
MALLOREDUS ALLA SARDA
°f
SCALOPPINE AL MARSALA
DESSERT NAAR KEUZE
Heerenweg 140, Heiloo, Tel 072-5334707
12 JANUARI 2011
UITKIJKPOST
Wildtrio
(salade van eendenborst,
hertenearpaeeio en bouillon)
of uiensoep
Varkenshaasje pieealilly
of Vis van de dag
Bavarois van rood fruit.
Maandag t/m donderdag:
Midweekprijs 22,50
Vrijdag t/m zondag:
Weekendprijs 25,50
Restaurant, feesten en gezelligheid
Bent u verliefd, heeft u lekkere trek, zin in een avondje uit, bent u
jarig, verdrietig of zoveel jaar getrouwd? U bent samen met uw
gasten, vrienden en familie van harte welkom bij Wildschut Eten en
Drinken voor koffie, hapjes, lunch, diner, gezellige feesten en catering.
Graag telefonisch reserveren, niet per e-mail.
Restaurant, serre en terras geopend ma. t/m do. en zondag van 12.00 tot 23.00 u. Vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 00.00 u.
Stationsweg 82, Heiloo - t 072 53 21 392 - www.wildschutetenendrinken.nl - Nabij NS station - Gratis parkeren
SPORTCENTRUM I
Entree IS,00 aan de deur 10,00 in de voorverkoop 1G
17.00 zaal open - Sporthal De Enterij - Middenweg 3B Limmen
voor meer informatie bezoek www.de-enterij.nl
O S C O O P
RESERVEREN: 0251-652291
Programma 13 jan t/m 19 jan 2011
Van pastinaak waarin capocollo
Van gevogelte waarbij een vinaigrette
van cranberry en pistache
of
Gemarineerd, met een crème van waterkers
en coulis van biet
Filet langzaam gegaard en pootje gekonfijt
met een saus van cantharellen
of
'A la minute' gegaard met paddenstoelen
en truffel
Waarbij grove puree van peterseliewortel en
saus an marsala met een vleugje gorgonzola
of
Bereid met bijpassend garnituur
Dagelijks wisselend dessert
Diverse soorten kaas
Dorpsstraat 70 Castricum
Tel. 0251 -65 22 91
26,50 Tweegangenmenu
29,50 Driegangenmenu
Kenn.straatweg 107
1851 BC Heiloo
Wijnarrangement 13,00
Wijnarrangement 18,50
tel. 072 5325376
info@lalocanda.nl
WEEK
MENU
PRIJS
met koude sausjes14.95
of
met bearnaisesaus14.95
7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U.
Bel ons voor reserveringen
HEERENWEG 138B TEL. 072 532 19 33 HEILOO
restaurant lunch diner
Carpaccio van rundvlees met hazelnootmayonaise,
gepocheerd scharrelei en krokant spek
Gegratineerde zalm met wilde spinazie
en mosterdsaus
Verrassing van de chef
GENIETEN IN HET GROENE LANDSCHAP VAN HEILOO
LAGELAAN 0 1051 PC HEILOO TELEFOON 072-5051423
ROUTE ZIE WEBSITE WWW.BRASSERIE-INTGROEN.NL
't too 20 - 1851 ht heiloo
telefoon 072 533 33 52
www.loocatie.nl
inforaioocatie.nl
Reserveer tijdig voor deze unieke avond.
072-5333352/06-53229232
7 dagen per week geopend vanaf 10.00 uur voor koffie, lunch, diner, thuisdiner en catering
(Italiaanse vleeswaren met olijven)
(Sardijnse pasta met een pittige tomatensaus)
(kalfsoester in marsalawijnsaus)
geserveerd met warme groenten en aardappeltjes uit de oven
19.95 p.p.
Elke week een nieuw midweekmenu. Kijk ook op www.ilcorso.nl