La Locanda
O
CAPEL1I
loocatie
wildschut
Midweekmenu
V
jazz en diner
RESTAURANT
MD R S O
IL CORSO
10
eten&drinken
Drukkerij Uitkijkpost
De Hoefsmid 5, Heiloo
tel. 072 5330175
Special van de week 23,50
Wisselende ygangenmenu 26,50
vrijdag 28 januari
met livemuziek van het 'Oliver King Trio'
en een heerlijk 3-gangenmenu 26,50
GENIETEN IN HET GROENE
LAGELAAN 81851 PC HEILOO TELEFOON 072-5051423
ROUTE ZIE WEBSITE WWW.BRASSERIE-INTGROEN.NL
Gegratineerde uiensoep4.60
Gebakken roodbaarsfilet
Gebakken varkenshaas
met pepersaus14.95
Frambozenijs met slagroom4.25
www.corsobioscoop.nl
Programma 27 jan t/m 2 (eb 2011
donderdag 20.00 uur
vrijdag zaterdag 18.45 21.00 uur
zondag 16.00 20.00 uur
insdag woensdag 20.00 uur
"Sonny Boy"
donderdag 20.00 uur
vrijdag 21.30 uur
116.00 21.30 uur
zondag 16.00 20.00 uur
dinsdag woensdag 20.00 uur
"Tron 3D"
18.30 uur
"Loft"
woensdag 13.30 uur
"Alpha and Omega (NI) 3D"
zondag 13.30 uur
woensdag 13.30 uur
"Dik Trom"
zondag 13.30 uur
woensdag 16.00 uur
"Rapunzel (NL) 3D"
zaterdag 16.00 uur
"Het Geheim"
113.30 uur
woensdag 16.00 uur
"Mega Mindy 2"
Heerenweg 140, Heiloo, Tel 072-5334707
www.lalocanda.nl
<_J
I
Menu
Salade met warm gerookte zalm
en katenspek, gefrituurde salie en
balsamicodressing
Parelhoenfilet met gekonfijte
rosevalaardappeltjes, jus van
rozemarijn en knoflook
Dessert van yoghurt, sinaasappel
en steranijs
27,50
maandag 31 januari gesloten
maandag 14 februari Valentijnsdag
maandag 21 februari Hans kookt
met de 2 J's, José en Jac
jMstona'ntei
Midweekmenu
of
26 JANUARI 2011
UITKIJKPOST
Rouleau van wild met portdressing
of
Romige bospaddenstoelensoep
Eendenborstfilet met een saus
van sinaasappel
of
Scholfilet met een groene pestosaus
Choeoladetaartje met vanille-ijs en slagroom
Maandag t/m donderdag:
Midweekprijs 22,50
Vrijdag t/m zondag:
Weekendprijs 25,50
Restaurant, feesten en gezelligheid
Bent u verliefd, heeft u lekkere trek, zin in een avondje uit, bent u
jarig, verdrietig of zoveel jaar getrouwd? U bent samen met uw
gasten, vrienden en familie van harte welkom bij Wildschut Eten en
Drinken voor koffie, hapjes, lunch, diner, gezellige feesten en catering.
om
Graag telefonisch reserveren, niet per e-mail.
Restaurant, serre en terras geopend ma. t/m do. en zondag van 12.00 tot 23.00 u. Vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 00.00 u.
Stationsweg 82, Heiloo - t 072 53 21 392 - www.wildschutetenendrinken.nl - Nabij NS station - Gratis parkeren
en iedere laatste vrijdag van de maand
Reserveer tijdig. Brasserie in 't Groen bij de golfbaan van Heiloo
rih
,JUMI
met kappertjes-tomatensaus14.95
of
7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U.
BEL ONS VOOR RESERVERINGEN
HEERENWEG 138B TEL. 072 532 19 33 HEILOO
^1 O S C O O P
RESERVEREN: 0251-652291
Dorpsstraat 70 Castricum
Tel. 0251 -65 2291
Van pastinaak waarin capocollo
Van gevogelte waarbij een vinaigrette
van cranberry en pistache
of
ZEEBAARS
Gemarineerd, met een crème van waterkers
en coulis van biet
Filet langzaam gegaard en pootje gekonfijt
met een saus van cantharellen
of
RISOTTO
'A la minute' gegaard met paddenstoelen
en truffel
Waarbij grove puree van peterseliewortel en
saus an marsala met een vleugje gorgonzola
of
DAGVERSE VIS
Bereid met bijpassend garnituur
Dagelijks wisselend dessert
of
Diverse soorten kaas
26,50 Tweegangenmenu
29,50 Driegangenmenu
Kenn.straatweg 107
1851 BC Heiloo
Wijnarrangement 13,00
Wijnarrangement 18,50
tel. 072 5325376
info@lalocanda.nl
KAPSALON
TULPENCROFTLAAN 36 A
1851 XN HEILOO
TEL. 072 533 55 14
fh fm Ml f
m
restaurant lunch diner
7 dagen per week geopend
vanaf 10.00 uur voor koffie, lunch, diner,
thuisdiner en catering
't loo 20 - 1851 ht heiloo
telefoon 072 533 33 52
www.loocatie.nl
infoOloocatie.nl
Van dinsdag 25-01 t/m donderdag 27-01
MOZZARELLA CAPRESE
verse tomaten met mozzarella kaas,
olijfolie, verse basilicum)
of
SOEP NAAR KEUZE
SCALOPPINA ALLA
PIZZAIOLA
(kalfsoester in kappertjes olijven, pittige
tomatensaus geserveerd met aardappeltjes
en warme groenten)
FARFALLE AL RAGU
Dl VITELLO E PISELLI
(vlindertjespasta in kalfsvlees,
doperwtjes, tomatensaus)
of
PIZZA NAAR KEUZE
DESSERT NAAR KEUZE
19.95 p.p.
Elke week een nieuw midweekmenu.
Kijk ook op www.ilcorso.nl