loocatie
IL CORSO
L
of
Nrtol
9 95 TUM
Hh
wildschut
Zaterdag 16 juli
Menu Sympathique:
Midweekmenu
11W Hotel heiloo
porting f
0
onbeperkt BBQ^en
op het terras
voor 15 euro p.p.
aanvang vanaf 18.00 uur
Gaarne reserveren!
CWD R S O
MAAND JULI
Ontdek onze nieuwe M'.
kaart enyrojiteer]
JtEd, F- l
RESTAURANT
NSGK
Zeeuwse
mosselen
www.uiteteninegmond.nl
restaurant lunch diner
Weekmenu
eten&drinken
Geitenkaas op drie wijze bereid
[brüllée bitterbalsalade] of
Champignonroomsoep
Varkenshaasmedaillons met een saus
van groene peper en room
of
Vis van de dag
Witte ehoeolademousse
met gepocheerde perzik
Meeneemgerechten 10,00
Kipsaté of maaltijdsalade carpaccio
frietjes, salade, kruidenboter en stokbrood
18.30 21.30 uur
vrijdag, zaterdag zondag
15.30, 18.30 21.30 uur
maandag dinsdag 18.30 21.30 uur
woensdagl 5.30, 18.30 21.30 uur
"Harry Potter 7-Part 2 - 3D"
"Bridesmaids"
"Transformers 3 - 3D"
"Cars Z (NL) 3D"
"Kung Fu Panda 2 (NL) 3D"
zomerse salade met pittige gamba's, licht
gerookte heilbot en frisse komkommershake
geroosterde parelhoenfilet met
zomercantharellen,
jonge worteltjes en bleekselderij
taartje van limoen met
frambozensorbetijs en saus van munt
27,50
18 juli Hans kookt met Willem
Koken met kaas in samenwerking met
Willem van kaashuis Tromp
www.loocatie.nl
7 dagen per week geopend
vanaf 10.00 uur voor koffie, lunch, diner,
thuisdiner en catering, reserveer tijdig
't loo 20 -1851 ht heiloo www.loocatie.nl
telefoon 072 533 33 52 infoldloocatie.nl
of
of
of
Kies 3 gangen van onze nieuwe a la carte kaar®
en ontvang op vertoon van deze advertentie
10 korting p.p. In ons sfeervolle en gastvrije
restaurant met open keuken ziet u zelf hoe
onze keukenbrigade uw gerechten bereidt.
WEEK
MENU
PRIJS
Gegratineerde uiensoep4,60
Gebakken pangafilet
Bizzei^jt-
Ivistorante
HMk wam
Café - Restaurant - Zalen - Terras
Ons theater. Waar Femke
de sterren van de hemel speelt.
Heerenweg 140, Heiloo, Tel 072-5334707
Lagelaan8 1851 PC Heiloo 072-5051423 www.brasserie-intgroen.nl Gelegen bij de golfbaan van Heiloo
Herenweg 59,1935AD Egmond-Binnen
T. 072-5061601
13 JULI 2011
^1 O S C O O P
RESERVEREN: 0251-652291
www.corsobioscoop.nl
Programma 14 juli t/m 20 juli 2011
Maandag t/m^
Midweekprijs
Vrijdag t/m zondag
Weekendprijs 25'50]
Graag telefonisch reserveren, niet per e-mail
Restaurant, serre en terras 7 dagen per week open vanaf 12.00 u. Keuken open vanaf 12.00 u. en zondags vanaf 13.00 u.
Stationsweg 82, Heiloo - 1072 53 21 392 - www.wildsehutetenendrinken.nl - Nabij NS station - Gratis parkeren
donderdag, vrijdag, zaterdag,
maandag, dinsdag
woensdag 18.30 uur
donderdag, vrijdag, zaterdag
zondag 21.00 uur
dinsdag woensdag 21.00 uur
zondag 18.30 uur
"Pirates Of The Caribbean 4-3D"
maandag 21.00 uur
dinsdag. 14.00 uur
"127 Hours (CF)"
vrijdag 16.00 uur
zaterdag 13.00 uur
zondag 13.00 16.00 uur
dinsdag 14.00 uur
woensdaa 13.00 uur
zaterdag zondag 13.30 uur
woensdag 13.30 uur
zaterdag woensdag 16.00 uur
"Penny's Shadow"
Dorpsstraat 70 Castricum
Tel. 0251 -65 22 91
Van dinsdag 12-07 t/m donderdag 14-07
BRESAOLA
(mnderi'lees met olijfolie en
Parmezaanse kaasstukjes)
SOEP NAAR KEUZE
PENNE ALL'ARRAB LATA
(Pasta in pikante tomatensaus)
FILETTO AI FUNGHI
(ossenhaas met paddenstoelenroomsaus)
geserveerd met aardappeltjes en
wanne groenten
PIZZA NAAR KEUZE
DESSERT NAAR KEUZE
19.95 p.p.
Elke week een nieuw midweekmenu.
Kijk ook op www.ilcorso.nl
RESTAURANT^"
FLETCHER HOTELS
Niet i.c.m. andere acties. O.b.v. minimaal 2 personen
en minimale besteding van 3-gangen p.p.
RESERVEREN? Bel: 072 - 505 22 44
Kennemerstraatweg425 1851 PD Heilooj www.fletcherhotelheiloo.nl
met basilicumsaus15,50
of
Gegrilde porkrib roast
roast met pepersaus15,50
Chocoladechipsijs met slagroom 4,25
7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U.
BEL ONS VOOR RESERVERINGEN
HEERENWEG 138B TEL. 072 532 19 33 HEILOO
HetHuys van Egtnond,,,
anno 1912
NSGK helpt kinderen en jongeren met
een handicap. Help mee en word donateur.
Meld u aan via www.nsgk.nl
het gehandicapte kind
GENIETEN IN HET GROENE LANDSCHAP VAN HEILOO
MENU a 26,SO p.p.
Luxe vissalade met gerookte zalm,
gemarineerde mosselen,
rivierkreeftjes en dorade
Gegrilde kalfsoester met ratatouille,
krokante polenta, gepofte paprika
en jus met rozemarijn
Parfait van amarene kersen, panna
cotta van pijpkaneel en
gemarineerde kersen
Het seizoen is begonnen:
met diverse sauzen,
friet en salade €16,50