loocatie IL CORSO L of Nrtol 9 95 TUM Hh wildschut Zaterdag 16 juli Menu Sympathique: Midweekmenu 11W Hotel heiloo porting f 0 onbeperkt BBQ^en op het terras voor 15 euro p.p. aanvang vanaf 18.00 uur Gaarne reserveren! CWD R S O MAAND JULI Ontdek onze nieuwe M'. kaart enyrojiteer] JtEd, F- l RESTAURANT NSGK Zeeuwse mosselen www.uiteteninegmond.nl restaurant lunch diner Weekmenu eten&drinken Geitenkaas op drie wijze bereid [brüllée bitterbalsalade] of Champignonroomsoep Varkenshaasmedaillons met een saus van groene peper en room of Vis van de dag Witte ehoeolademousse met gepocheerde perzik Meeneemgerechten 10,00 Kipsaté of maaltijdsalade carpaccio frietjes, salade, kruidenboter en stokbrood 18.30 21.30 uur vrijdag, zaterdag zondag 15.30, 18.30 21.30 uur maandag dinsdag 18.30 21.30 uur woensdagl 5.30, 18.30 21.30 uur "Harry Potter 7-Part 2 - 3D" "Bridesmaids" "Transformers 3 - 3D" "Cars Z (NL) 3D" "Kung Fu Panda 2 (NL) 3D" zomerse salade met pittige gamba's, licht gerookte heilbot en frisse komkommershake geroosterde parelhoenfilet met zomercantharellen, jonge worteltjes en bleekselderij taartje van limoen met frambozensorbetijs en saus van munt 27,50 18 juli Hans kookt met Willem Koken met kaas in samenwerking met Willem van kaashuis Tromp www.loocatie.nl 7 dagen per week geopend vanaf 10.00 uur voor koffie, lunch, diner, thuisdiner en catering, reserveer tijdig 't loo 20 -1851 ht heiloo www.loocatie.nl telefoon 072 533 33 52 infoldloocatie.nl of of of Kies 3 gangen van onze nieuwe a la carte kaar® en ontvang op vertoon van deze advertentie 10 korting p.p. In ons sfeervolle en gastvrije restaurant met open keuken ziet u zelf hoe onze keukenbrigade uw gerechten bereidt. WEEK MENU PRIJS Gegratineerde uiensoep4,60 Gebakken pangafilet Bizzei^jt- Ivistorante HMk wam Café - Restaurant - Zalen - Terras Ons theater. Waar Femke de sterren van de hemel speelt. Heerenweg 140, Heiloo, Tel 072-5334707 Lagelaan8 1851 PC Heiloo 072-5051423 www.brasserie-intgroen.nl Gelegen bij de golfbaan van Heiloo Herenweg 59,1935AD Egmond-Binnen T. 072-5061601 13 JULI 2011 ^1 O S C O O P RESERVEREN: 0251-652291 www.corsobioscoop.nl Programma 14 juli t/m 20 juli 2011 Maandag t/m^ Midweekprijs Vrijdag t/m zondag Weekendprijs 25'50] Graag telefonisch reserveren, niet per e-mail Restaurant, serre en terras 7 dagen per week open vanaf 12.00 u. Keuken open vanaf 12.00 u. en zondags vanaf 13.00 u. Stationsweg 82, Heiloo - 1072 53 21 392 - www.wildsehutetenendrinken.nl - Nabij NS station - Gratis parkeren donderdag, vrijdag, zaterdag, maandag, dinsdag woensdag 18.30 uur donderdag, vrijdag, zaterdag zondag 21.00 uur dinsdag woensdag 21.00 uur zondag 18.30 uur "Pirates Of The Caribbean 4-3D" maandag 21.00 uur dinsdag. 14.00 uur "127 Hours (CF)" vrijdag 16.00 uur zaterdag 13.00 uur zondag 13.00 16.00 uur dinsdag 14.00 uur woensdaa 13.00 uur zaterdag zondag 13.30 uur woensdag 13.30 uur zaterdag woensdag 16.00 uur "Penny's Shadow" Dorpsstraat 70 Castricum Tel. 0251 -65 22 91 Van dinsdag 12-07 t/m donderdag 14-07 BRESAOLA (mnderi'lees met olijfolie en Parmezaanse kaasstukjes) SOEP NAAR KEUZE PENNE ALL'ARRAB LATA (Pasta in pikante tomatensaus) FILETTO AI FUNGHI (ossenhaas met paddenstoelenroomsaus) geserveerd met aardappeltjes en wanne groenten PIZZA NAAR KEUZE DESSERT NAAR KEUZE 19.95 p.p. Elke week een nieuw midweekmenu. Kijk ook op www.ilcorso.nl RESTAURANT^" FLETCHER HOTELS Niet i.c.m. andere acties. O.b.v. minimaal 2 personen en minimale besteding van 3-gangen p.p. RESERVEREN? Bel: 072 - 505 22 44 Kennemerstraatweg425 1851 PD Heilooj www.fletcherhotelheiloo.nl met basilicumsaus15,50 of Gegrilde porkrib roast roast met pepersaus15,50 Chocoladechipsijs met slagroom 4,25 7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U. BEL ONS VOOR RESERVERINGEN HEERENWEG 138B TEL. 072 532 19 33 HEILOO HetHuys van Egtnond,,, anno 1912 NSGK helpt kinderen en jongeren met een handicap. Help mee en word donateur. Meld u aan via www.nsgk.nl het gehandicapte kind GENIETEN IN HET GROENE LANDSCHAP VAN HEILOO MENU a 26,SO p.p. Luxe vissalade met gerookte zalm, gemarineerde mosselen, rivierkreeftjes en dorade Gegrilde kalfsoester met ratatouille, krokante polenta, gepofte paprika en jus met rozemarijn Parfait van amarene kersen, panna cotta van pijpkaneel en gemarineerde kersen Het seizoen is begonnen: met diverse sauzen, friet en salade €16,50

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2011 | | pagina 8