IL CORSO
I
loocatie
rih
Kwartje Koffie
Fado Avond
29
22
Oktober jest
CORSO
Menu Sympathique:
Midweekmenu
K
Evenementenioeatie
Kwartje Koffie
Maand oktober
BRUSCHETTE
'geroosterd stokbrood met verse tomaten,
olijfolie en Parmezaansekaasstukjes)
TOMATENSOEP OF UIENSOEP
RAVIOLI AL BURRO E SALVIA
(eigengemaakte deegkussentjes gevuld met
vlees geserveerd met roomboter verse salie en
Parmezaanse kaas)
of
MEDAGLIONI DIVITELLO
ALPEPEVERDE
(Kalfsmedaillons in peper room saus geserveerd
met aardappeltjes en marine groenten)
of
PIZZA NAAR KEUZE
DESSERT NAAR KEUZE
19.95 p.p.
Elke maand een nieuw midweekmenu.
Kijk ook op www.ilcorso.nl
Rdstorante
Heerenweg 140, Heiloo, Tel 072-5334707
jfl 0 S C 0 0 P
RESERVEREN: 0251-652291
WWW.C0RS0BI05C00P.NL
Programma 13 okt t/m 19 okt 2011
ik
Pizzeria'
üdoq zii.uuuur
zoi
18.30 21.30 uur
woensdag 20.00 uur
"All Stars 2 Old Stars"
donderdag 20.00 uur
ijdag zaterdag 18.30 21.00 uur
zondog maandag 18.30 uur
1.00 uur
zondag maandag 21.00 uur
"One Day"
i.üü uur
3D"
.00 13.30 uur
''Bennie Stout
l,ZI
i.uuuur
"Sinterklaas en het raadsel
van 5 december
l,ZI
WEEK
MENU
PRIJS
RESTAURANT
Gegratineerde uiensoep. 4,60
Gebakken Victoriabaars
Gegrilde varkensribroast
Kersen-sorbetijs
GENIETEN IN HET GROENE LANDSCHAP VAN
Lagelaan 8 072-5051423 www.brasserle-intgroen.r
MENU a €26,50 p.p.
Weekmenu €27,50
Salade met gerookte en gebakken rode
poon, met crème van zoetzure rode
paprika
Gebraden hertenrugfilet, pastinaak,
schorseneren en spitskool,
jus met port en vanille
cheesecake met sorbetijs van cox
d'orangeappeltjes,
karamelkrokantjes en appelstroop
7 dagen per week geopend
vanaf 10.00 uur voor koffie, lunch, diner,
thuisdiner en catering, reserveer tijdig
't loo 20 -1851 ht heiloo www.loocatie.nl
telefoon 072 533 33 52 infoiaioocatie.nl
woensdag ll.00 uur
"De Smurfen (NL) 3D" W I I d S C h U t
eten&drinken
Tomatensoep of
Italiaanse carpaccio
Varkenshaasje met café de paris saus
(donkere warme knoflooksaus)
of
Vis van de dag
Vlaflip van hangop met crème
brülée en aardbeienijs
f
Ook in oktober is Kwartje
Koffie de evenementenlocatie
van Noord-Holland voor al
uw feesten, partijen, verga
deringen en seminars. Op 22
en 29 oktober staan er weer
spetterende evenementen
gepland.
VJ
FLETCHER (jjHOTELS
OKT.
OKT.
3-qanqen menu
Meer informatie of alvast reserveren? Bel 0347 - 750463 of mail naarinfo@fletcherhotelheiloo.nl
Kennemerstraatweg425 1851 PD Heiloo www.kwartjekoffie.nl
12 OKTOBER 2011
UITKIJKPOST
ZLuuij,
«.VMMMVJ, M.VIUIIUUVJ,
T U MI
met dillesaus €15,50
275 gram, met rodewijnsaus€15,50
met slagroom4,50
7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U.
BEL ONS VOOR RESERVERINGEN
HEERENWEG 138B TEL. 072 532 19 33 HEILOO
Dorpsstraat 70 Castricum
Tel. 0251 -652291
"Gravad Lax" in dille, grove mosterd
en wodka gemarineerde zalm met
frisse kruidensalade en krokante
mosterd
Gegrilde runderbiefstuk met
gestoofde rundersukade met
uierkruier en jus met jeneverbes
Mango-kokosmousse met
citroensorbet en pistachecrème
DAGSCHOTEL 13,50 p.p
Gebakken parelhoender met
.aardappeltortilla en paddenstoelen
restaurant lunch diner
Restaurant, serre en terras 7 dagen per week open vanaf 12.00 u.
Keuken open vanaf 12.00 u. en zondags vanaf 13.00 u. Stationsweg 82, Heiloo - t 07 2 53 21 392
www.wildsehutetenendrinken.nl - Nabij NS station - Gratis parkeren
Fado is het Portugese levenslied. Deze in
Portugal zeer gewaardeerde zangkunst werd vroeger
in armoedige cafés gezongen. Tegenwoordig gaat
deze muziek gepaard met goede wijnen en heer
lijk eten. Beleef een gezellige Portugese avond met
bijpassende gerechten en fantastische muziek, ótimo!
wijn of frisdrank
10e persoon GRATIS
De traditie van het jaarlijkse volksfeest in München, waar
bij in grote tenten bier wordt gedronken, wordt voortgezet bij zalencen
trum Kwartje Koffie. Geniet gedurende de avond van Duitse hapjes wijn, bier
en frisdrank. Komt u met 10 personen of meer dan is de 10e persoon gratis!
Piri piri garnalen met
koriander
"k
Zalmfilet met kokkels in
tomatensaus met
knoflook
(voor gasten die geen
vis lusten, hebben wij
een
heerlijk stukje vlees)
Romige taartjes met
poedersuiker en koffie
of thee