Hh
loocatie
IL CORSO
I
Uw
Een hele pagina in kleur 175 «SS?
I
iTTtufo PTÏÏiTifll o
wildschut
cib R S 0
6
restaurant
Klein VarnebroeK
Menu Sympathique:
BEIDE KERSTDAGEN GEOPEND
Bubbels- en Cognac-
Proeverij
RESTAURANT
ELS M[A
*S/oo
Midweekmenu
3 luJOTP8
Zondag 30 oktober
Weekmenu €27,50
Thuisdiner van de week €16,50
Gebakken rogvleugel
Gegrilde runderentrecote
Hoveniersbedrijf
Laat je tuin verrassen door een hovenier met klasse!
«o*»!1®
Maand oktober
of
of
www.corsobioscoop.nl
Rastorante
Pizzeria
Heerenweg 140, Heiloo, Tel 072-5334707
woensdag. 16.00 20.00 uur
"TinTin - 3D"
do, vr& zal 6.00 18.30 uur
zondag woensdag 16.00 uur
"Razend"
do, vr&za 21.00 uur
zondag, maandag, dinsdag
woensdag 20.00 uur
"All Stars 2 Old Stars"
do, vr&za 18.30 21.00 uur
zondag 20.00 uur
maandag 18.30 uur
dinsdag 14.00 20.00 uur
"Johnny English Reborn"
maandag 21.00 uur
dinsdag 14.00 uur
"Tree of Life" Filmhuis
do, vr, za& zo 11.00 13.30 uur
woensdag 13.30 uur
"The Lion lüng (NL) - 3D"
do, vr, za zo 16.00 uur
woensdag 13.30 uur
"Bennie Stout"
do, vr, zü& zo 13.30 uur
"Sinterklaas en het
raadsel van 5 december"
donderdag, vrijdag, zaterdag
zondag 11.00 uur
"De Smurfen (NL) 3D"
Voor meer info: www.uitkijkpost.nl adverteren verenigingspagina
19 OKTOBER 2011
UITKIJKPOST
j 1 S&yp v*
De Omloop 22
1852 RJ Heiloo
tel. 072 5331612
www.kleinvarnebroek.nl
info@kleinvarnebroek.nl
eten&drinken
Witlofsoep of
Carpaccio van portobello en tomaat,
coucoussalade en een mousse van peeorino
Gestoofde konijnenbout met een jus van
rode port en cantharellen of
Zaehtgegaarde zalmmoot met een
bisque van langoustines
Vlaflip van hangop, crème
brülée en aardbeienijs
RESERVEER TIJDIG!
Maandag t/m
Midweekprijs
Vrijdag t/m zondag
Weekendprijs 25'5Ö
Graag telefonisch reserveren, niet per e-mail
Bedrijfs- of eindejaarsuitje?
Informeer naar onze speciaal samengestelde arrangementen!
Restaurant, serre en terras 7 dagen per week open vanaf 12.00 u.
Keuken open vanaf 12.00 u. en zondags vanaf 13.00 u. Stationsweg 82, Heiloo - t 07 2 5 3 21 392
www.wildsehutetenendrinken.nl - Nabij NS station - Gratis parkeren
MENU a 26,SO p.p
Boerenpate met een crouton
van notenbrood en chutney van
abrikozen
kkk
Gebakken hertenbout
met rodekool, gestoofde peertjes
enjus van vygen
kkk
GENIETEN IN HET GROENE LANDSCHAP VAN HEILOO
Gekaramelliseerde
'bread-and-butter'-pudding,
sinaasappelcompote en advocaat
Met aansluitend
een 4-gangendiner
incl. wijnarrangement
Bekijk onze website
info@brasserieintgroen.nl
Lagelaan8 1851 PC Heiloo 072-5051423 www.brasserie-intgroen.nl Gelegen bij de golfbaan van Heiloo
restaurant lunch diner
Salade met gemarineerde gamba's en
een licht pittige Thaise pompoensoep
met koriander en kokos
Combinatie van ganzenfilet en gekonfijte
ganzenbout met rode kool, crème van
knolselderij en jus met madeira
Dessert van de chef
Gebakken hertenbiefstuk met jus van
port, herfstgroente, gemengde salade en
aardappelgarnituur naar keuze
7 dagen per week geopend
vanaf 10.00 uur voor koffie, lunch, diner,
thuisdiner en catering, reserveer tijdig
't loo 20 -1851 ht heiloo www.loocatie.nl
telefoon 072 533 33 52 infoiaioocatie.nl
WEEK
MENU
PRIJS
wJtum i
Preisoep met gebakken spekjes 4,60
met kappertjessaus€15,50
of
met champignonsaus15,50
Kaneelijs met slagroom4,50
7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U.
BEL ONS VOOR RESERVERINGEN
HEERENWEG 138B ÏEL. 072 532 19 33 HEILOO
Tulpencroftlaan 34 Heiloo tel. 072 533 82 98
BRUSCHETTE
(geroosterd stokbrood met verse tomaten,
olijfolie en Parmezaanse kaasstukjes)
TOMATENSOEP OF UIENSOEP
RAVIOLI AL BURRO E SALVIA
(eigengemaakte deegkussentjes gevuld met vlees,
geserveerd met roomboter, verse salie
en Parmezaanse kaas)
MEDAGLIONI DIVITELLO
ALPEPEVERDE
(Kalfsmedaillons in peperroomsaus geserveerd
met aardappeltjes en warme groenten)
of
PIZZA NAAR KEUZE
DESSERT NAAR KEUZE
19.95 p.p.
Elke maand een nieuw midweekmenu.
Kijk ook op www.ilcorso.nl
^1 0 S C 0 0 P
RESERVEREN: 0251-652291
Programma 20 okt t/m 26 okt 2011
Dorpsstraat 70 Castricum
Tel. 0251 -65 2291
vereniging
ln spotlight