(informeer
naar onze arrangementen
rih
Koken een opgave?
loocatie
Bezorger 11
worden
IL CORSO
wildschut
restamant
Klein VarnebroeK
van deze
krant?
Midweekmenu
8
RESTAURANT
SPOT tt*
Dagelijks vers bereid VS
Warm bezorgd
Menu Sympathique:
BEIDE KERSTDAGEN GEOPEND!
CORSO
De Omloop 22
1852 RJ Heiloo
tel. 072 5331612
www.kleinvarnebroek.nl
info@kleinvarnebroek.nl
Voor arrangementen en aanbiedingen www.kleinvarnebroek.nl
Gebakken zeewolffilet
Gebakken varkenshaasje
Stoofpeeranijsijs
Lagelaan 8 1851 PC Heiloo 072-5051423 www.brasserie-intgroen.nl
UPLOAD
JE FOTO
EN MAAK
KANS OP ~j
EENiPAD ÜÉi
-
T/J 2J ii J J j d ij 3 l zj f z) J jj zj
Maand november
of
of
Ristorante
Pizzeria
Heerenweg 140, Heiloo, Tel 072-5334707
eten&drinken
RESERVEER TIJDIG!
Weekmenu €27,50
Rouleau van fazant met dragon,
paddenstoelen en salade
van groene asperges
Gebakken kabeljauwfilet, crème van
peterseliewortel, aardappelgnocchi en
schaaldierenschuim
'Blondie', witte chocoladetaart met
sinaasappelijs en een kokoskrokant
Nieuw! High Tea!
1 december Hans kookt
met Steef en Henk
De groentespecialisten uit Heiloo
't loo 20 -1851 ht heiloo www.loocatie.nl
telefoon 072 533 33 52 inforaioocatie.nl
ri 0 s c o o Q|
"The Twilight Saga:
Breaking Dawn Part 1"
"De Heineken ontvoering"
"TïnTïn (0V) - 3D"
"All Stars 2 Old Stars"
"Bennie Stout
Sinterklaas en het
raadsel van 5 december
9 NOVEMBER 2011
UITKIJKPOST
«.JU Ml
Mosterdsoep met gerookte zalm 4,60
met wittewimsaus€15,50
of
met briepepersaus1 5,50
met slagroom4,50
GENIETEN IN HET GROENE LANDSCHAP VAN HEILOO
MENU a 26,SO p.p.
Salade met gerookte tamme
eendenborst, gegratineerde
geitenkaas met honing en
pruimenchutney
Gebraden kalfsribeye met
gekonfijte witte kool, jus met
krentjes en pompoencrème
Zoet dessert van de chef
of Fransekaasplateau
7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U.
BEL ONS VOOR RESERVERINGEN
HEERENWEG 138B TEL. 072 532 19 33 HEILOO
mi irloru/otr loU/or dn
UUUCI VVCIJ ICI\I\CI
T: 06 18452531 E: lekker@thuisaantafel.nu W: www.thuisaantafel.nu
Tomatensoep
of
Salade eendenborst
Ossenhaasmedaillons "Bourguignonne"
of
Vis van de dag
ww.uitkijkpost.nl
0226 333311 RODI
MELANZANA RIPIENA
(met mozzarella en Parmezaanse kaas
gevulde aubergines uit de oven)
TOMATENSOEP OF UIENSOEP
MEZZE PENNE ALLE VERDURE
(pasta met verse groenten in tomatensaus)
FILETTO Dl MANZO
ALLA SICILIANA
(ossenhaas met een pittige groente-
tomatensaus geserveerd met
aardappeltjes en warme groenten
PIZZA NAAR KEUZE
DESSERT NAAR KEUZE
19.95 p.p.
Elke maand een nieuw midweekmenu.
Kijk ook op www.ilcorso.nl
Butterscotch bavarois
Maandag t/(
Midweekprijs
Vrijdag t/m zorTdafj
Weekendprijs 25J5Ö
Graag telefonisch reserveren, niet per e-mail.
Bedrijfs- of eindejaarsuitje?
Informeer naar onze speciaal samengestelde arrangementen!
restaurant lunch diner
7 dagen per week geopend
vanaf 11.00 uur voor koffie, lunch, diner,
thuisdiner en catering, reserveer tijdig
RESERVEREN: 0251-652291
wWw.corsobioscoop.nl
Programma 10 nov t/m 16 nov 2011
woensdag 16.00 20.00 uur
vrijdag zaterdag 18.45 uur
zondag dinsdag 20.00 uur
"I don't know how she does it"
donderdag 20.00 uur
vrijdag zaterdag 21.30 uur
zondag, dinsdaa woensdag 20.00 uur
20.00 uur
vrijdag 18.45 uur
zaterdag 16.00 18.45 uur
zondag 16.00 uur maandag 18.30 uur
woensdag 16.00 uur
maandag 21.00 uur dinsdag 14.00 uur
"Theldes of March Filmhuis
16.00 uur zondag 13.00 uur
"Razend
vrijdag zaterdag 21.00 uur
zondag 16.00 uur
"Johnny English Reborn"
13.00 uur zondag 10.30 uur
woensdag 13.00 uur
zaterdag, zondag woensdag 13.00 uur
Dorpsstraat 70 Castricum
Tel. 0251 -65 22 91
Restaurant, serre en terras 7 dagen per week open vanaf 12.00 u.
Keuken open vanaf 12.00 u. en zondags vanaf 13.00 u. Stationsweg 82, Heiloo - t 07 2 5 3 21 392
www.wildsehutetenendrinken.nl - Nabij NS station - Gratis parkeren