(informeer naar onze arrangementen rih Koken een opgave? loocatie Bezorger 11 worden IL CORSO wildschut restamant Klein VarnebroeK van deze krant? Midweekmenu 8 RESTAURANT SPOT tt* Dagelijks vers bereid VS Warm bezorgd Menu Sympathique: BEIDE KERSTDAGEN GEOPEND! CORSO De Omloop 22 1852 RJ Heiloo tel. 072 5331612 www.kleinvarnebroek.nl info@kleinvarnebroek.nl Voor arrangementen en aanbiedingen www.kleinvarnebroek.nl Gebakken zeewolffilet Gebakken varkenshaasje Stoofpeeranijsijs Lagelaan 8 1851 PC Heiloo 072-5051423 www.brasserie-intgroen.nl UPLOAD JE FOTO EN MAAK KANS OP ~j EENiPAD ÜÉi - T/J 2J ii J J j d ij 3 l zj f z) J jj zj Maand november of of Ristorante Pizzeria Heerenweg 140, Heiloo, Tel 072-5334707 eten&drinken RESERVEER TIJDIG! Weekmenu €27,50 Rouleau van fazant met dragon, paddenstoelen en salade van groene asperges Gebakken kabeljauwfilet, crème van peterseliewortel, aardappelgnocchi en schaaldierenschuim 'Blondie', witte chocoladetaart met sinaasappelijs en een kokoskrokant Nieuw! High Tea! 1 december Hans kookt met Steef en Henk De groentespecialisten uit Heiloo 't loo 20 -1851 ht heiloo www.loocatie.nl telefoon 072 533 33 52 inforaioocatie.nl ri 0 s c o o Q| "The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1" "De Heineken ontvoering" "TïnTïn (0V) - 3D" "All Stars 2 Old Stars" "Bennie Stout Sinterklaas en het raadsel van 5 december 9 NOVEMBER 2011 UITKIJKPOST «.JU Ml Mosterdsoep met gerookte zalm 4,60 met wittewimsaus€15,50 of met briepepersaus1 5,50 met slagroom4,50 GENIETEN IN HET GROENE LANDSCHAP VAN HEILOO MENU a 26,SO p.p. Salade met gerookte tamme eendenborst, gegratineerde geitenkaas met honing en pruimenchutney Gebraden kalfsribeye met gekonfijte witte kool, jus met krentjes en pompoencrème Zoet dessert van de chef of Fransekaasplateau 7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U. BEL ONS VOOR RESERVERINGEN HEERENWEG 138B TEL. 072 532 19 33 HEILOO mi irloru/otr loU/or dn UUUCI VVCIJ ICI\I\CI T: 06 18452531 E: lekker@thuisaantafel.nu W: www.thuisaantafel.nu Tomatensoep of Salade eendenborst Ossenhaasmedaillons "Bourguignonne" of Vis van de dag ww.uitkijkpost.nl 0226 333311 RODI MELANZANA RIPIENA (met mozzarella en Parmezaanse kaas gevulde aubergines uit de oven) TOMATENSOEP OF UIENSOEP MEZZE PENNE ALLE VERDURE (pasta met verse groenten in tomatensaus) FILETTO Dl MANZO ALLA SICILIANA (ossenhaas met een pittige groente- tomatensaus geserveerd met aardappeltjes en warme groenten PIZZA NAAR KEUZE DESSERT NAAR KEUZE 19.95 p.p. Elke maand een nieuw midweekmenu. Kijk ook op www.ilcorso.nl Butterscotch bavarois Maandag t/( Midweekprijs Vrijdag t/m zorTdafj Weekendprijs 25J5Ö Graag telefonisch reserveren, niet per e-mail. Bedrijfs- of eindejaarsuitje? Informeer naar onze speciaal samengestelde arrangementen! restaurant lunch diner 7 dagen per week geopend vanaf 11.00 uur voor koffie, lunch, diner, thuisdiner en catering, reserveer tijdig RESERVEREN: 0251-652291 wWw.corsobioscoop.nl Programma 10 nov t/m 16 nov 2011 woensdag 16.00 20.00 uur vrijdag zaterdag 18.45 uur zondag dinsdag 20.00 uur "I don't know how she does it" donderdag 20.00 uur vrijdag zaterdag 21.30 uur zondag, dinsdaa woensdag 20.00 uur 20.00 uur vrijdag 18.45 uur zaterdag 16.00 18.45 uur zondag 16.00 uur maandag 18.30 uur woensdag 16.00 uur maandag 21.00 uur dinsdag 14.00 uur "Theldes of March Filmhuis 16.00 uur zondag 13.00 uur "Razend vrijdag zaterdag 21.00 uur zondag 16.00 uur "Johnny English Reborn" 13.00 uur zondag 10.30 uur woensdag 13.00 uur zaterdag, zondag woensdag 13.00 uur Dorpsstraat 70 Castricum Tel. 0251 -65 22 91 Restaurant, serre en terras 7 dagen per week open vanaf 12.00 u. Keuken open vanaf 12.00 u. en zondags vanaf 13.00 u. Stationsweg 82, Heiloo - t 07 2 5 3 21 392 www.wildsehutetenendrinken.nl - Nabij NS station - Gratis parkeren

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2011 | | pagina 8