f It Vrijdag 25 november proeverij n tas vol lekkers •ïSwESw"' 5ï3S»««e? Feest bij Keurslagerij Jos Jongbloed! aan onze keetHljke ambachtelijke pzoèucten ialve metworst beker erwtensoep 6 50 GR. LEVERWORST IALVE GRaUNORST ROOKWORST. WINKELCENTRUM 'T HOEKSTUK 7 - 1 852 KX - HE KEURSLAGER KEURSLAGER Het is feest bij Keurslagerij Jos Jongbloed, want in november bestaat de ambachtelijke keurslagerij in winkelcentrum 't Hoekstuk twintig jaar. En wie jarig is trakteert! Op vrijdag 25 november houdt Keurslagerij Jos Jongbloed een proeverij, waarbij men de hele dag een verscheidenheid aan smakelijke vleesdelicatessen uit eigen slagerij kan proeven. Om van te watertanden zo lekker, zoals huisgemaakte paté, ambachtelijk gemaakte rauwe ham en nog veel meer. Bovendien wordt het 20-jarig jubileum gevierd met een zeer aan trekkelijke voordeelactie, die van 24 tot en met 26 november loopt; voor slechts 20,- heeft men zo'n rijk gevulde voordeeltas, boordevol ambach telijke kwaliteitsvleesproducten met een werkelijke inhoudswaarde van minstens 35,-Lekker en mooi meegenomen! Fijnproevers gaan bewust naar Keurslagerij Jos Jongbloed voor een eerlijk stukje mals vlees. Keurslager Jos Jongbloed verkoopt alleen kwaliteitsvleesproducten van vrouwelijk vee, vlees dat een vollere, rijpere smaak heeft. Alle vleesproducten komen van Hollandse bodem, zoals Texels lamsvlees of kalfsvlees. Ze worden in eigen slagerij op ambachtelijke wijze verwerkt tot een verscheidenheid aan eindproducten. Van heerlijke vlees- en vleeswaren- producten tot en met panklare maaltijden. Alles is vers van het mes of komt dampend uit de pan. Voor de feestdagen heeft Keurslagerij Jos Jongbloed uitgebreide fondue- en gourmet schotels in huis. Op bestelling zijn ook mooie wildproducten verkrijgbaar, geleverd door poelier Ackermann uit Alkmaar. Dus: op naar Keurslagerij Jos Jongbloed voor variëteit en vakmanschap in vlees en vleeswaren. 23 NOVEMBER 2011 UITKIJKPOST 24 nov. t/m 26 nov Geldig van

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2011 | | pagina 6