rih
9 95 TUM l
loocatie
Angela Groothuizen
j
fe
A
r ht
Optigan
Muzikaal cabaret in De Beun
IL CORSO
Angela en de Optigan
angelOende
Geachte inwoners van Heiloo
Vrijdag 2 maart is het zover.
'De Brasserie' opent eindelijk haar deuren.
Hierbij willen wij u dan ook van harte uitnodigen
Wij openen onze deuren van 18.00 tot 22.00 uur.
Wij hopen van harte dat u even langskomt om kennis te maken.
Stationsplein 5
072 - 5323108
Mocht u 2 maart niet in de gelegenheid zijn,
8
RESTAURANT
Tip
V
VOOR EEN HAPJE EN EEN DRANKJE.
r*
r'
u
INF0@BRASSERIEHEIL00.NL
VANAF 3 MAART ZIJN WIJ
VAN DINSDAG TOT EN MET ZONDAG OPEN
VAN 10.00 TOT 24.00 VOOR LUNCH EN DINER.
MENU a 26,50 p.p.
woensdag 7 maart 20.15 uur
Lagelaan 8 1851 PC Heiloo 072-5051423 www.brasserie-intgroen.nl
Iedere maandag 4-gangen voor 19,50
Restaurantweek 5 tot en met 11 maart
Menu van de Chef
www.loocatie.nl
1
Midweekmenu
°f
°f
°f
Ristorante Pizzeria
Heerenweg 140, Heiloo,
Tel 072-5334707
HEMmhhh
A/ige/dl gOtO/ft Voor <°<°n
1 nópt r erendemt/Z' /(aje (ZVond!
kaarten 17,50
Er zijn nog kaarten beschikbaar!
Aan de kassa van woensdag t/m vrijdag
tussen half 2 en 5 uur of telefonisch: 072-5333156
Kaarten en informatie via: www.vriendenvandebeun.nl
29 FEBRUARI 2012
UITKIJKPOST
GENIETEN IN HET GROENE LANGSCHAP VAN HEILOO
Gemarineerde zalmfilet met een
salade van wakame,
marshmallow van wasabi en een
oosterse dressing met sesam
Gebakken runderstaartstuk met
aardappelkoekjes, roergebakken
witlof, gerookte oesterzwammen
en jus met rode port
5 bereidingen van mokka
Kervelsoep met reepjes kip4,70
Gebakken botervis
met tomaten-pestosaus15,75
of
Gebakken varkenshaasmedaillons
met champignonsaus15,75
Bitterkoekjesbavarois slagroom 4,50
Wegens omstandigheden aankomende
MAANDAGEN GESLOTEN, EXCUSES VOOR HET ONGEMAK
7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 1 7.00 U.
BEL ONS VOOR RESERVERINGEN
HEERENWEG 138B Tel. 072 532 19 33 HEILOO
't loo 20 -1851 ht heiloo
restaurant
lunchd er
Ij
dinsdag t/m donderdag
ANTIPASTO ITALIANO
(Verschillende soorten Italiaanse vleeswaren)
TOMATENSOEP OF UIENSOEP
RAVIOLI RICOTTA E SPINACI
(1 'erse eigengemaakte rat 'ioli gei'uld
met ricotta (kaas) en
spinazie in tomatensaus
FILETTO AL BURR.O
E ROSMARINO
(ossenhaas in roomboter en
1 'erse rozet i ia rijt tgesen 'eerd
met aardappeltjes en warme groenten)
PIZZA NAAR KEUZE
DESSERT NAAR KEUZE
19.95 p.p.
Elke maand een nieuw midweekmenu.
Kijk ook op www.ileorso.nl
k. >- Hl