rih 9 95 TUM l loocatie Angela Groothuizen j fe A r ht Optigan Muzikaal cabaret in De Beun IL CORSO Angela en de Optigan angelOende Geachte inwoners van Heiloo Vrijdag 2 maart is het zover. 'De Brasserie' opent eindelijk haar deuren. Hierbij willen wij u dan ook van harte uitnodigen Wij openen onze deuren van 18.00 tot 22.00 uur. Wij hopen van harte dat u even langskomt om kennis te maken. Stationsplein 5 072 - 5323108 Mocht u 2 maart niet in de gelegenheid zijn, 8 RESTAURANT Tip V VOOR EEN HAPJE EN EEN DRANKJE. r* r' u INF0@BRASSERIEHEIL00.NL VANAF 3 MAART ZIJN WIJ VAN DINSDAG TOT EN MET ZONDAG OPEN VAN 10.00 TOT 24.00 VOOR LUNCH EN DINER. MENU a 26,50 p.p. woensdag 7 maart 20.15 uur Lagelaan 8 1851 PC Heiloo 072-5051423 www.brasserie-intgroen.nl Iedere maandag 4-gangen voor 19,50 Restaurantweek 5 tot en met 11 maart Menu van de Chef www.loocatie.nl 1 Midweekmenu °f °f °f Ristorante Pizzeria Heerenweg 140, Heiloo, Tel 072-5334707 HEMmhhh A/ige/dl gOtO/ft Voor <°<°n 1 nópt r erendemt/Z' /(aje (ZVond! kaarten 17,50 Er zijn nog kaarten beschikbaar! Aan de kassa van woensdag t/m vrijdag tussen half 2 en 5 uur of telefonisch: 072-5333156 Kaarten en informatie via: www.vriendenvandebeun.nl 29 FEBRUARI 2012 UITKIJKPOST GENIETEN IN HET GROENE LANGSCHAP VAN HEILOO Gemarineerde zalmfilet met een salade van wakame, marshmallow van wasabi en een oosterse dressing met sesam Gebakken runderstaartstuk met aardappelkoekjes, roergebakken witlof, gerookte oesterzwammen en jus met rode port 5 bereidingen van mokka Kervelsoep met reepjes kip4,70 Gebakken botervis met tomaten-pestosaus15,75 of Gebakken varkenshaasmedaillons met champignonsaus15,75 Bitterkoekjesbavarois slagroom 4,50 Wegens omstandigheden aankomende MAANDAGEN GESLOTEN, EXCUSES VOOR HET ONGEMAK 7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 1 7.00 U. BEL ONS VOOR RESERVERINGEN HEERENWEG 138B Tel. 072 532 19 33 HEILOO 't loo 20 -1851 ht heiloo restaurant lunchd er Ij dinsdag t/m donderdag ANTIPASTO ITALIANO (Verschillende soorten Italiaanse vleeswaren) TOMATENSOEP OF UIENSOEP RAVIOLI RICOTTA E SPINACI (1 'erse eigengemaakte rat 'ioli gei'uld met ricotta (kaas) en spinazie in tomatensaus FILETTO AL BURR.O E ROSMARINO (ossenhaas in roomboter en 1 'erse rozet i ia rijt tgesen 'eerd met aardappeltjes en warme groenten) PIZZA NAAR KEUZE DESSERT NAAR KEUZE 19.95 p.p. Elke maand een nieuw midweekmenu. Kijk ook op www.ileorso.nl k. >- Hl

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2012 | | pagina 8