12 TUMI WEEKMENU sikkans sikkans Restaurant voor lunch, borrel en diner VERF& 2 WAND g 10 wildschut Jarig, geslaagd, jubileum kortom iets te vieren? BORREL LUNCH €9,75 Telefonisch reserveren 072-7459855 Stationsplein 5 in Heiloo www.plazacinconl WEEKMENU Carpaccio van gebraden diamanthaas op oosterse wijze of Aspergesoep Surf en turf van ossenhaas en gamba's of Kabeljauw op Alkmaarsegort en een schuim van eekhoorntjesbrood of Ravioli met spinazie en ricotta Witte chocolademacaron, sinaasappelcrème en waterijs van aardbei RESTAURANT 7da^en'nde weekmenuprijs 19,95 www.tumi.nl Soep van geroosterde paprika met geitenkaas4,95 Gebakken schelvisfilet met pestosaus of Gebakken eendenborst met sinaasappelsaus 15,95 15,95 Witte chocolade-framboosijs met slagroom4,75 Nog even genieten van de asperge- tijd, daarom DEZE WEEK ASPERGE FLAMANDE incl. bijpassend glas wijn voor €19,50 WEEKMENU 27,50 Aspergesalade met huisgerookte zalm, kappertjes en sjalotjes Gegrilde parelhoenfilet met Opperdoezer Ronde aardappel, bospeensalade en romige truffelsaus Gepocheerde perzik met een amandelparfait en frambozen Of Of Of Ristorante Pizzeria IL CORSO GRATIS BEZORGING BINNEN DE REGIO. 4 JUNI 2014 UITKIJKPOST eten&drinken Selectie van diverse voorgerechtjes Ossenhaasmedaillon met rode portsaus of Vis van de dag of Openravioli met geitenkaas.spinazie, pecannoten en portsaus Pavlova met aardbeien vanille-ijs en slagroom In april, mei en juni trakteren wij diegene op een menu Sympathique bij min. twee betalende gasten. Bij keuze a la earte 20.00 korting! Elke woensdag VERSE ZEETONG voor 22.50 midweekprijs 24,50 p.p. weekendprijs 26,50 p.p. Diverse arrangementen voor groepen CLUBSANDWICH MET KOFFIE OF THEE NAAR KEUZE Open: dinsdag, woensdag zondag vanaf 10:30 uur tot 23:00 uur donderdag t/m zaterdag 10:30 uur tot 01:00 uur midweekprijs: 25,00 weekendprijs: 27,50 geopend vanaf 17.00 uur Bel ons voor reserveringen Heerenweg 138B Heiloo Tel. 072 532 19 33 Lagelaan 8, Heiloo, 072-5051423, www.brasserie-intgroen.nl dinsdag t/m zondag Prijs 19.95 p.p. CARPACCIO (van runderhaas) TOMATENSOEP OF UIENSOEP LINGUINE AGLIO OLIO E PEPERONCINO (met olijfolie, knoflook en rode pepertjes) PASSERA Dl MARE AI CAPPERI E POMMODORI FRESCHI (scholfilet met verse tomaten en kapertjessaus) Geserveerd met warme groenten en aardappeltjes uit de oven PIZZA NAAR KEUZE AARDBEIENIJS met verse vruchten en slagroom of espresso/cappuccino/caffe lungo Heerenweg 140 Heiloo Tel 072-5334707 Alkmaar, Heiloo, Egmond-Binnen/Egmond aan den Hoef/Egmond aan Zee, Akersloot, Limmen. BOLTE Westerweg 259,1852 AG Heiloo, Tel.: 072 - 532 19 90, www.boltenverfenwand.nl SigmatexSuperlate* S2U Allure SIGMA COATINGS SIGMA COATINGS SIGMA COATINGS

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2012 | | pagina 10