1 rih loocatie Q WINING DINING 25 JULI 8 Menu Sympathique: 1|| RESTAURANT WEEKMENU Tapasschotel Slibtongen RESTAURANT CATERING MENU JULI d 35,00 dungesneden ossenhaas met truffelmayonaise en kletskopjes van sesam of lichtgebonden soep van kreeft gevuld met fruit van de zee Vi kreeft uit de oven met zomerse groenten (hele kreeft suppl. 10,00) (kreeft zolang de voorraad strekt...) of USA-entrecote met bearnaise kaasassortiment, met zorg geselecteerd of in appelstroop gemarineerde aardbeien met hangop en Italiaans schuim van mint lunchen 0 f dineren in ons vernieuwd tuinterras! Fam. Glas. Dorpsstraat 96,1901 EN Castricum, Tel. 0251 651500. Maandag en dinsdag gesloten. Lagelaan 8 1851 PC Heiloo 072-5051423 www.brasserie-intgroen.nl Qf Ristorante Pizzeria IL CORSO restaurant l uncb -> dinar Menu van de Chef 28,50 SuperMonday 19,50 Onmisbaar bij een bijzonder viergangendiner is de juiste wijn. Op de speciale Wining Dining - avond bieden Silhouet La Locanda en wijnhandel BeauVin u een gratis wijnarrangement aan. GEBAKKEN LAMSHAAS Met geitenkaas, geïmpregneerde watermeloen met gemberthee en een zwarteolijventapenade SARDINE Van de grill met germolata van gepofte paprika en koriander waarbij een schuim van limoen KALFSENTRECOTE Met een lasagne van aubergine en kalfswang en een antiboise van pomodori en salie CITROENTAARTJE Granita van verveine, en een espuma van rood fruit 42,50 (incl. wijnarrangement) Bnt reserveren via info@silhouetenlalocanda.nl of bel 072 532 53 76. Dntvangst tussen 18.30 uur en 19.00 uur. Kennemerstraatweg 101-103 Heiloo 072 5325376 www.silhouetenlalocanda.nl 18 JULI 2012 UITKIJKPOST Selectie van kleine voorgereehtjes Kippendijen met een zachte kerriesaus of Vis van de dag "Vlaflip" van crème brülée, yoghurtijs en een aardbeiencoulis wildschut van diverse kleine gerechtjes, warm en koud, geserveerd met frietjes en stokbrood. Inclusief karafje wijn 22,50 p.p. Menuprijs 22,50! Ook in het weekend! (geldt voor de maanden juni, juli en augustus) Restaurant, serre en terras 7 dagen per week vanaf 11 uur geopend, maandag en zondag vanaf 12 uur Stationsweg 82, Heiloo - t072 53 21 392 www.wildsehutetenendrinken.nl gebakken met verse friet salade 19-5° GENIETEN IN HET GROENE LANDSCHAP VAN HEILOO MENU a 27,50 p.p. 3 bereidingen van gevogelte; rilette, mousse en gemarineerde eendenlever lelt* Gegrilde kogelbiefstuk van Weijdehoeve met compote van rode ui en saus met truffel warme kersen met een Brusselse wafel, Amerena kersenijs en vanille room Itumi Gegratineerde uiensoep4,70 Gebakken schelvisfilet met kappertjessaus€15,75 of Gegrilde runderentrecote met stroganoffsaus€15,75 Rabarberijs en slagroom4,50 7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U. BEL ONS VOOR RESERVERINGEN HEERENWEG 138B Tel. 072 532 19 33 HEILOO dinsdag t/m zondag Prijs €19.95 p.p. ALBESE (carpaccio van kalf'shaas) TOMATENSOEP OF UIENSOEP PENNE AL GORGONZOLA (pasta met gorgonzola in roomsaus) Of SCALOPPINE AL LIMONE (kalfsoester in citroenwittewijnsaus) geserveerd met warme verse groenten en aardappeltjes uit de oven Of PIZZA NAAR KEUZE DESSERT NAAR KEUZE Heerenweg 140, Heiloo, Tel 072-5334707 't Loo 20 -1851 ht heiloo 3-gangenmenu met keuze hoofdgerecht Vraag naar de mogelijkheden Iedere maandag een verrassend 4-gangenmenu 7 dagen per week geopend vanaf 11.00 uur voor koffie, lunch, diner, thuisdiner en catering, reserveer tijdig telefoonnr. 072-5333352

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2012 | | pagina 8