1
rih
loocatie
Q
WINING DINING 25 JULI
8
Menu Sympathique:
1|| RESTAURANT
WEEKMENU
Tapasschotel
Slibtongen
RESTAURANT CATERING
MENU JULI d 35,00
dungesneden ossenhaas met truffelmayonaise
en kletskopjes van sesam
of lichtgebonden soep van kreeft gevuld met
fruit van de zee
Vi kreeft uit de oven met zomerse groenten
(hele kreeft suppl. 10,00)
(kreeft zolang de voorraad strekt...)
of USA-entrecote met bearnaise
kaasassortiment, met zorg geselecteerd
of in appelstroop gemarineerde aardbeien met
hangop en Italiaans schuim van mint
lunchen 0 f dineren in ons
vernieuwd tuinterras!
Fam. Glas. Dorpsstraat 96,1901 EN Castricum,
Tel. 0251 651500. Maandag en dinsdag gesloten.
Lagelaan 8 1851 PC Heiloo 072-5051423 www.brasserie-intgroen.nl
Qf
Ristorante Pizzeria
IL CORSO
restaurant l
uncb -> dinar
Menu van de Chef 28,50
SuperMonday 19,50
Onmisbaar bij een bijzonder viergangendiner is de juiste wijn.
Op de speciale Wining Dining - avond bieden Silhouet La Locanda
en wijnhandel BeauVin u een gratis wijnarrangement aan.
GEBAKKEN LAMSHAAS
Met geitenkaas, geïmpregneerde watermeloen
met gemberthee en een zwarteolijventapenade
SARDINE
Van de grill met germolata van gepofte paprika
en koriander waarbij een schuim van limoen
KALFSENTRECOTE
Met een lasagne van aubergine en kalfswang
en een antiboise van pomodori en salie
CITROENTAARTJE
Granita van verveine, en een espuma van rood fruit
42,50
(incl. wijnarrangement)
Bnt reserveren via info@silhouetenlalocanda.nl
of bel 072 532 53 76.
Dntvangst tussen 18.30 uur en 19.00 uur.
Kennemerstraatweg 101-103 Heiloo
072 5325376
www.silhouetenlalocanda.nl
18 JULI 2012
UITKIJKPOST
Selectie van kleine voorgereehtjes
Kippendijen met een zachte kerriesaus
of
Vis van de dag
"Vlaflip" van crème brülée, yoghurtijs
en een aardbeiencoulis
wildschut
van diverse kleine gerechtjes,
warm en koud, geserveerd
met frietjes en stokbrood.
Inclusief karafje wijn 22,50 p.p.
Menuprijs 22,50!
Ook in het weekend!
(geldt voor de maanden
juni, juli en augustus)
Restaurant, serre en terras 7 dagen per week vanaf 11 uur geopend, maandag en zondag vanaf 12 uur
Stationsweg 82, Heiloo - t072 53 21 392 www.wildsehutetenendrinken.nl
gebakken
met verse friet
salade 19-5°
GENIETEN IN HET GROENE LANDSCHAP VAN HEILOO
MENU a 27,50 p.p.
3 bereidingen van gevogelte;
rilette, mousse en gemarineerde
eendenlever
lelt*
Gegrilde kogelbiefstuk van
Weijdehoeve met compote van
rode ui en saus met truffel
warme kersen met een
Brusselse wafel, Amerena
kersenijs en vanille room
Itumi
Gegratineerde uiensoep4,70
Gebakken schelvisfilet
met kappertjessaus€15,75
of
Gegrilde runderentrecote
met stroganoffsaus€15,75
Rabarberijs en slagroom4,50
7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U.
BEL ONS VOOR RESERVERINGEN
HEERENWEG 138B Tel. 072 532 19 33 HEILOO
dinsdag t/m zondag Prijs €19.95 p.p.
ALBESE
(carpaccio van kalf'shaas)
TOMATENSOEP OF UIENSOEP
PENNE AL GORGONZOLA
(pasta met gorgonzola in roomsaus)
Of
SCALOPPINE AL LIMONE
(kalfsoester in citroenwittewijnsaus)
geserveerd met warme verse groenten
en aardappeltjes uit de oven
Of
PIZZA NAAR KEUZE
DESSERT NAAR KEUZE
Heerenweg 140,
Heiloo,
Tel 072-5334707
't Loo 20 -1851 ht heiloo
3-gangenmenu met keuze hoofdgerecht
Vraag naar de mogelijkheden
Iedere maandag een
verrassend 4-gangenmenu
7 dagen per week geopend vanaf 11.00 uur voor koffie,
lunch, diner, thuisdiner en catering, reserveer tijdig
telefoonnr. 072-5333352