PAST ZICH AAN! A 25 - €35 WERELD^ «tea/WINKEL Shopper bio jute KqP GROEN 12,95 fooccfcie V )7 DAGEN PER DE MARKT VERANDERT: SILHOUET LA LOCAND *V' ITALIAANSE 'We"w, y'nter. «aart/ ATHENE HEILOO ELKE ZONDAG FAMILIELUNCH (ipsaté 1|| RESTAURANT een driegangen menu a la carte voor maar gevuld met 6 Aziatische kookartikelen En... originele decembercadeaus GEUPEND MET miOj KERSTAVOND ie KERSTDAG 2e KERSTDAG SALE OP SHOP TILL YOU DROP: GEOPEND MET KERSTAVOND 1e KERSTDAG 2e KERSTDAG Van zondag t/m donderdag serve ren wij een driegangenmenu a la carte voor maar 25,-. De kwaliteit zoals u van ons gewend bent, blijft uiteraard onveranderd. Naast de tien gerechten van de menukaart kunt u kiezen uit nog Van zondag t/m donderdag eens vier extra gerechten! Menu Sympathique: huisgemak 'Wf van en voor wereldburgers Stationswegl05,1852 LN Heiloo, 072-5339443 www.wereldwinkel-heiloo.nl KOPS KOZIJNEN; SLOPEN, PLAATSEN, SCHILDEREN, KLAAR! VAKMANSCHAP IN HOUTEN KOZIJNEN KOZIJNEN 2e KERSTDAG geopend ook voor a la cartegerechten Leuk voor de feestdagen: Huisgerookte zalm 3,95 per 100 gr. Supertuesday, elke dinsdag een 4-gangensurprisemenu voor maar €19,95 WEEKMENU 27,50 Krokant gebakken kuikendij met krokant spek, port dressing en pijnboompitten Gegrilde runderlende met gekaramelliseerde witlof, gerookte aardappelmousseline en jus met balsamico Taartje van speculaas met gemarineerde doyenne du cornice en advocaat KAPELLAAN 86 HEILOO Menu van de Chef 28,50 GRIEKS SPECIALITEITEN- RESTAURANT Benieuwd naar onze menukaart? www.osheiloo.nl IE EN 2E KERSTDAG* EN NIEUWJAARSDAG ZIJN WIJ GEOPEND EN SERVEREN A LA CARTE RESERVEREN GEWENST naaye it, C I VANAF 17.00 UUR Gezellig, laagdrempelig en met bekende gerechten, bereid op niveau, zoals: Carpaccio van ossenhaas9,75 Garnalen kroketjes met toast7,95 Saté van kip9,95 Hamburger van de grill8,55 Entrecote, 160 gram€13,50 FASHIONBOULEVARD STATIONSWEG Italiaanse viergangen- lunch inclusief wijn FAMILIELUNCH Een gezellige, uitge breide Italiaanse lunch met de hele fami lie, vriendenen/of vriendinnen. Elke zon dag vanaf 12:00 uur kunt u bij Silhouet La Locanda genieten van een harmo nieuze familielunch met traditionele Itali aanse gerechten en lekkere wijnen voor kinderen 15 lunch Kennemerstraatweg 101-103, Heiloo, 072 5325376, www.silhouetenlalocanda.nl Trio van wild (bouillon, paté en ham) Eendenborstfilet met rodeportsaus of Vis van de dag of Open ravioli met geitenkaas en portsiroop Tarte tatin van appel en kaneelijs met slagroom wildschut ompleet 11,50 midweekprijs 23,50 p.p. weekendprijs 26,50 p.p. Wij zijn 7 dagen per week geopend; maandags vanaf 17.00 uur en dinsdag t/m zondag vanaf 12.00 uur. Stationsweg 82, Heiloo - t072 53 21 392 www.wildschutetenendrinken.nl Stationsweg 13 1851 LH Heiloo R 072 533 04 78 n www.kopskozijnen.nl GENIETEN IN HET GROENE LANDSCHAP VAN HEII Lagelaan 8, Heiloo, 072-5051423 www.brasserie-intgroen.nl 't loo 20 - 1851 ht heiloo restaurant lunch diner ViteUo tonato, dungesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise, gegrilde tonijn en olijven Krokant gebakken tamme eendenborst met cranberries, schorseneren en portsaus of Noordzeevispalet met saus van Parmezaanse kaas, gegrilde courgettes en bulgur Begane grond appartement Tuinterras 2 slaapkamers 80m2 woonoppervlak Luxe nivo Berging Parkeerplaats <^x>oo<xx>o<><xx>c<><>o<><x>c><><xx><okx><><><x>c>o<xx>c><><xx><o<><><><><x>oo<xx>o<><xx>o<x> RAADHUISWEG 8 1851 JA HEILOO 072 - 589 8854 WWW.ATHENEHEILOO.NL Chocolade-mandarijnendessert lag een verrassi ngenmenu 6 dagen geopend vanaf 12.00 uurvoc lunch, diner, thuis catering, reservee Woensdag geslote Telefoonnr. 072-5C ITUMI Mosterdsoep met spekjes4,95 Gebakken scholfilet met koude sausjes15,95 of Gebakken parelhoenfilet met rodewijnsaus15,95 Pistache-kersenijs met slagroom 4,75 7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U. BEL ONS VOOR RESERVERINGEN HEERENWEG 1 3 8 B Tel. 072 532 19 33 HEILOO KOOPZONDAG 1 DECEMBER van 12.00 tot 17.00 uur START UITVERKOOP! Mascotte Mode Kèk women ibbes children's wear Bar en Boots shoes

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2013 | | pagina 10