Sfc* A
\i/
ATHENE
WEEKMENU
Decembermaand Feestmaand
IM
r
De Beun
'etude#/ Hpipts Kgsé
10
FLETCHER
5-gangen menu
Kerstbuffet
KERST TRAITEURSERVICE 2013
4-gangenmenu f T
om thuis heerlijk |OOCOÖ©
te dineren
ZALM V)
2e KERSTDAG
voor en
a la cartege-
rechten
Een wekelijks wisselend
3-gangenmenu aangepast
op het aanbod en seizoen
LEUK VOOR DE FEESTDAGEN:
Huisgerookte zalm
3,95 per 100 gram
Wij verkopen ook cadeaubonnen
Supertuesday, elke dinsdag een
4-gangensuprisemenu
voor maar 19,95 i
CORSO
ijl RESTAURANT
GRIEKS SPECIALITEITEN-
RESTAURANT
IE EN 2E KERSTDAG*
EN NIEUWJAARSDAG*
ZIJN WIJ GEOPEND
EN SERVEREN Wij wensen u gezellige
A LA CARTE kerstdagen en een
voorspoedig 2014
loocatie
Ristorante Pizzeria
IL CORSO
ii DECEMBER 2013
UITKIJKPOST
OoJlN fLANNEN VOOR OUD NIEUW?
fopical Silvester Party op onze website
EERSTE KERSTDAG
Diner Dansant met live muziek
Geitenkaas-lolly
met roze peper en witte chocolade
Gemarineerde zalmtartaar
met rode bietencarpaccio en
een sponsje van yoghurt en amandel
m'.-
V -W\V-
TWEEDE KERSTDAG
Buffet Dansant met live muziek
Wildbouillon
Gepofte rosevalsalade
Scharreleisalade
Rijkgevulde vissalade met mosselen,
garnalen en surimi
In z'n geheel geserveerde zalm, gegarneerd
met gravad lax
Wildbouillon
met fleurons en kervel
Geroosterde parelhoender suprème
met een muffin van kastanjepuree,
geschaafde spruit, stoofpeer en een
zuurkoolkroketje met rookworst en wildjus
Hangop met een krentenbeignet
geserveerd met roodfruit en munt
Op Kerstavond serveren wij dit menu
zonder de geitenkaas-lolly als
4-gangen menu voor €42,50 p.p.
GELIEVE TE RESERVEREN
Kinderen t/m 3 jaar gratis,
4 t/m 11 jaar 50% korting
Wildstoofpot met rijst
Gebonden bouillabaisse met aardappelpuree
Vergeten groenten: gele biet, chiogga biet,
bleekselderij, ui en paarse winterpeen
Quiche van geitenkaas
Kipcurry met gratin
Dessertbuffet met ijstaart, huisgemaakte
bavarois, chocolademousse, vers fruit en
slagroom
Kinderbuffet met frites, knakworst, frikandel,
kipnuggets, appelmoes, mayonaise, ketchup
en een kinderijsje
MEER INFORMATIE OF RESERVEREN?
Bel 072 - 505 22 44 of mail naarinfo@fletcherhotelheiloo.nl ~\fwi a "nTTT"1 T7/-»-nrTr
Kennemerstraatweg425 1851 PD| Heiloo www.kwartjekoffie.nl J\.VvAlvTI£ J\.Of F IE
restaurant lunch diner
Terrine van huisgerookte zalm met een salade van
langedijker muizen en saffraanmayonaise. Inclusief
Brood, boter en tapenade
WILD
Terrine van wild met zuurkoolsalade, gemarineerde vijg
en dressing van appel en rozijnen. Inclusief brood, boter
en tapenade
BOUILLON
Dubbelgetrokken ossenstaartbouillon met groente,
tuinkruiden en croutons
HERT
Gebakken hertenbiefstuk met ragout van hert,
gegratineerde aardappeltjes, rode kool,
stoofpeertje en spruitjes
of
KALF
Gegrilde kalfsbiefstuk met kruidenkorst, gegratineerde
aardappeltjes, rode kool, stoofpeertje en spruitjes
GRAND DESSERT
Warm chocoladetaartje, mousse-, coulis- en compote van
vruchten van het seizoen, bitterkoekjesijs
of
KAAS
Assortiment van kaas, geselecteerd en gerijpt door
Kaashuis Tromp te Heiloo
Prijs €32,50 A-gangenmenu
Datum afhalen: kerstavond, 1ste kerstdag of 2de kerstdag
Tijdstip afhalen: 15.00 - 16.30 uur
Naam:Tel.:
Adres:E-mail:
Datum afhalen:Totaalprijs:
't Loo 20,1851 HT Heiloo TelefoomO 72 533 3352
co
co
GENIETEN IN HET GROENE LANDSCHAP VAN HE
Lagelaan 8, Heiloo, 072-5051423
www.brasserle-lntgroen.nl
(van 1 december t/m 29 december)
Selectie van diverse voorgereehtjes
Tournedos met een saus van Madeira en zwarte peper of
Duo van hert [stoof en filet] op een stamppotje van zuurkool of
Duo van dorade- en tongfilet of
Risotto met eekhoorntjesbrood, filodeeg en wilde spinazie
Selectie van diverse nagereehtjes
27,50 pjD^/
wildschut
zaterdag 15.30 uur
zondag 16.00 uur
dinsdag woensdag 20.00 uur
The Hobbit 2- 2D
donderdag 20.00 uur
vrijdag zaterdag 18.45 21.30 uur
zondag 19.30 uur
maandag, dinsdag woensdag 20.00 uur
Soof
donderdag 13.30 uur dinsdag 13.30 uur
ElleS'enva
Wij zijn 7 dagen per week geopend; maandags vanaf 17.00 uur en dinsdag t/m zondag vanaf 12.00 uur.
Stationsweg 82, Heiloo - f072 53 21 392 www.wildschutetenendrinken.nl
BIOSCOOP
Programma 12 dec t/m 18 dec 2013
donderdag 20.00 uur
vrijdag 15.30 21.15 uur
zaterdag 21.15 uur zondag 19.30 uur
maandag 20.00 uur woensdag 16.00 uur
The Hobbit 2-3D
donderdag vrijdag 13.30 uur
La Grande Bellezza
18.45 uur
The Hunger Games 2: Catching Fire
vrijdag 13.30 uur
Het Diner
dinsdag 13.30 uur
De nieuwe wildernis
zaterdag 13.30 uur
zondag 11.00 16.00 uur
woensdag 13.30 uur
Frozen (NL) 3D
vrijdag 16.15 uur
zaterdag 16.00 uur
zondag 11.00&13.30 uur
woensdag 16.00 uur
Mees Kees op kamp
zaterdag, zondag (4 woensdag 13.30 uur
"wen in de Winternacht
Reserveren: 0251-652291
www.corsobioscoop.nl
Dorpsstraat 70 Castricum
:!tumi
Aardappel-preisoep
met rookworst4,95
Gebakken zalmfilet
met pestosaus15,95
Gebakken kogelbiefstuk
met champignonsaus15,95
Bloedsinaasappelijs
met slagroom4,75
7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U.
BEL ONS VOOR RESERVERINGEN
HEERENWEG 138B TEL. 072 532 19 33 HEILOO
RESERVEREN GEWENST
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
RAADHUISWEG 8 1851 JA HEILOO
072 - 589 8854 WWW.ATHENEHEILOO.NL
presenteert
Fazantenbouillon met gerookte oesterzwam
en maggiekruid 4,50
"Caesarsalade"
Rijke salade met kip, Parmezaanse kaas
en knoflookcroutons 9,50 klein 12,50 groot
Herfstquiche met in mosterd gemarineerde
procureur en romige cepessaus 13,50
Waar en wanneer
Geopend tijdens voorstellingen vanaf 18.00 uur
Wij serveren deze verse, ambachtelijke
maaltijden in de foyer van Theater De Beun
Powered by:
h
i
dinsdag t/m zondag Prijs 19.95 p.p.
SFORNATO Dl ZUCCHINE
(courgettegerecht uit tie oven)
Of
TOMATENSOEP OF UIENSOEP
LINGUINE ALLA BOLOGNESE
Of
SCALOPPINE ALLA
VALDOSTANA
(kalfsoester met ham en mozzarella in witteuijnsaus
Geserveerd met warme groenten en aardappeltjes uit de oven
Of
PIZZA NAAR KEUZE
SCROPPINO
oj espresso/cappuccino /cajfe lungo
Heerenweg 140
Heiloo
Tel 072-5334707