Sfc* A \i/ ATHENE WEEKMENU Decembermaand Feestmaand IM r De Beun 'etude#/ Hpipts Kgsé 10 FLETCHER 5-gangen menu Kerstbuffet KERST TRAITEURSERVICE 2013 4-gangenmenu f T om thuis heerlijk |OOCOÖ© te dineren ZALM V) 2e KERSTDAG voor en a la cartege- rechten Een wekelijks wisselend 3-gangenmenu aangepast op het aanbod en seizoen LEUK VOOR DE FEESTDAGEN: Huisgerookte zalm 3,95 per 100 gram Wij verkopen ook cadeaubonnen Supertuesday, elke dinsdag een 4-gangensuprisemenu voor maar 19,95 i CORSO ijl RESTAURANT GRIEKS SPECIALITEITEN- RESTAURANT IE EN 2E KERSTDAG* EN NIEUWJAARSDAG* ZIJN WIJ GEOPEND EN SERVEREN Wij wensen u gezellige A LA CARTE kerstdagen en een voorspoedig 2014 loocatie Ristorante Pizzeria IL CORSO ii DECEMBER 2013 UITKIJKPOST OoJlN fLANNEN VOOR OUD NIEUW? fopical Silvester Party op onze website EERSTE KERSTDAG Diner Dansant met live muziek Geitenkaas-lolly met roze peper en witte chocolade Gemarineerde zalmtartaar met rode bietencarpaccio en een sponsje van yoghurt en amandel m'.- V -W\V- TWEEDE KERSTDAG Buffet Dansant met live muziek Wildbouillon Gepofte rosevalsalade Scharreleisalade Rijkgevulde vissalade met mosselen, garnalen en surimi In z'n geheel geserveerde zalm, gegarneerd met gravad lax Wildbouillon met fleurons en kervel Geroosterde parelhoender suprème met een muffin van kastanjepuree, geschaafde spruit, stoofpeer en een zuurkoolkroketje met rookworst en wildjus Hangop met een krentenbeignet geserveerd met roodfruit en munt Op Kerstavond serveren wij dit menu zonder de geitenkaas-lolly als 4-gangen menu voor €42,50 p.p. GELIEVE TE RESERVEREN Kinderen t/m 3 jaar gratis, 4 t/m 11 jaar 50% korting Wildstoofpot met rijst Gebonden bouillabaisse met aardappelpuree Vergeten groenten: gele biet, chiogga biet, bleekselderij, ui en paarse winterpeen Quiche van geitenkaas Kipcurry met gratin Dessertbuffet met ijstaart, huisgemaakte bavarois, chocolademousse, vers fruit en slagroom Kinderbuffet met frites, knakworst, frikandel, kipnuggets, appelmoes, mayonaise, ketchup en een kinderijsje MEER INFORMATIE OF RESERVEREN? Bel 072 - 505 22 44 of mail naarinfo@fletcherhotelheiloo.nl ~\fwi a "nTTT"1 T7/-»-nrTr Kennemerstraatweg425 1851 PD| Heiloo www.kwartjekoffie.nl J\.VvAlvTI£ J\.Of F IE restaurant lunch diner Terrine van huisgerookte zalm met een salade van langedijker muizen en saffraanmayonaise. Inclusief Brood, boter en tapenade WILD Terrine van wild met zuurkoolsalade, gemarineerde vijg en dressing van appel en rozijnen. Inclusief brood, boter en tapenade BOUILLON Dubbelgetrokken ossenstaartbouillon met groente, tuinkruiden en croutons HERT Gebakken hertenbiefstuk met ragout van hert, gegratineerde aardappeltjes, rode kool, stoofpeertje en spruitjes of KALF Gegrilde kalfsbiefstuk met kruidenkorst, gegratineerde aardappeltjes, rode kool, stoofpeertje en spruitjes GRAND DESSERT Warm chocoladetaartje, mousse-, coulis- en compote van vruchten van het seizoen, bitterkoekjesijs of KAAS Assortiment van kaas, geselecteerd en gerijpt door Kaashuis Tromp te Heiloo Prijs €32,50 A-gangenmenu Datum afhalen: kerstavond, 1ste kerstdag of 2de kerstdag Tijdstip afhalen: 15.00 - 16.30 uur Naam:Tel.: Adres:E-mail: Datum afhalen:Totaalprijs: 't Loo 20,1851 HT Heiloo TelefoomO 72 533 3352 co co GENIETEN IN HET GROENE LANDSCHAP VAN HE Lagelaan 8, Heiloo, 072-5051423 www.brasserle-lntgroen.nl (van 1 december t/m 29 december) Selectie van diverse voorgereehtjes Tournedos met een saus van Madeira en zwarte peper of Duo van hert [stoof en filet] op een stamppotje van zuurkool of Duo van dorade- en tongfilet of Risotto met eekhoorntjesbrood, filodeeg en wilde spinazie Selectie van diverse nagereehtjes 27,50 pjD^/ wildschut zaterdag 15.30 uur zondag 16.00 uur dinsdag woensdag 20.00 uur The Hobbit 2- 2D donderdag 20.00 uur vrijdag zaterdag 18.45 21.30 uur zondag 19.30 uur maandag, dinsdag woensdag 20.00 uur Soof donderdag 13.30 uur dinsdag 13.30 uur ElleS'enva Wij zijn 7 dagen per week geopend; maandags vanaf 17.00 uur en dinsdag t/m zondag vanaf 12.00 uur. Stationsweg 82, Heiloo - f072 53 21 392 www.wildschutetenendrinken.nl BIOSCOOP Programma 12 dec t/m 18 dec 2013 donderdag 20.00 uur vrijdag 15.30 21.15 uur zaterdag 21.15 uur zondag 19.30 uur maandag 20.00 uur woensdag 16.00 uur The Hobbit 2-3D donderdag vrijdag 13.30 uur La Grande Bellezza 18.45 uur The Hunger Games 2: Catching Fire vrijdag 13.30 uur Het Diner dinsdag 13.30 uur De nieuwe wildernis zaterdag 13.30 uur zondag 11.00 16.00 uur woensdag 13.30 uur Frozen (NL) 3D vrijdag 16.15 uur zaterdag 16.00 uur zondag 11.00&13.30 uur woensdag 16.00 uur Mees Kees op kamp zaterdag, zondag (4 woensdag 13.30 uur "wen in de Winternacht Reserveren: 0251-652291 www.corsobioscoop.nl Dorpsstraat 70 Castricum :!tumi Aardappel-preisoep met rookworst4,95 Gebakken zalmfilet met pestosaus15,95 Gebakken kogelbiefstuk met champignonsaus15,95 Bloedsinaasappelijs met slagroom4,75 7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U. BEL ONS VOOR RESERVERINGEN HEERENWEG 138B TEL. 072 532 19 33 HEILOO RESERVEREN GEWENST oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo RAADHUISWEG 8 1851 JA HEILOO 072 - 589 8854 WWW.ATHENEHEILOO.NL presenteert Fazantenbouillon met gerookte oesterzwam en maggiekruid 4,50 "Caesarsalade" Rijke salade met kip, Parmezaanse kaas en knoflookcroutons 9,50 klein 12,50 groot Herfstquiche met in mosterd gemarineerde procureur en romige cepessaus 13,50 Waar en wanneer Geopend tijdens voorstellingen vanaf 18.00 uur Wij serveren deze verse, ambachtelijke maaltijden in de foyer van Theater De Beun Powered by: h i dinsdag t/m zondag Prijs 19.95 p.p. SFORNATO Dl ZUCCHINE (courgettegerecht uit tie oven) Of TOMATENSOEP OF UIENSOEP LINGUINE ALLA BOLOGNESE Of SCALOPPINE ALLA VALDOSTANA (kalfsoester met ham en mozzarella in witteuijnsaus Geserveerd met warme groenten en aardappeltjes uit de oven Of PIZZA NAAR KEUZE SCROPPINO oj espresso/cappuccino /cajfe lungo Heerenweg 140 Heiloo Tel 072-5334707

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2013 | | pagina 10