NU OOK
FHALEN
loocatie
INT®
GROEN
Yk
ij
ji|| RESTAURANT
Bil OS STEAKHOUSE
Het Tuincentrum
bij u in de buurt
WEEKMENU 27,50
(06) 53 38 59 37 SoMs^cl!
10
Restaurant voor lunch, borrel en diner
BORREL-
MET
KOFFIE OF THEE
NAAR KEUZE
Telefonisch reserveren
072-74B985B
Stationsplein 5 in Heiloo
www.plazacinconl
WEEK MENU
€19,50
wildschut
Jarig, geslaagd,
jubileum kortom iets
te vieren?
Elke woensdag
verse tongschar
voor 22.50
Carpaccio van ossenhaas
U KUNT ALLE GERECHTEN
BIJ ONS BESTELLEN
DAARNAAST HEBBEN WIJ
EEN AANTAL MENU'S VOOR
U SAMENGESTELD.
BAVETTE STEAKMENU 15,50
KIPSATÉMENU12,50
HAMBURGERMENU10,95
TONIJNSTEAKMENU.17,50
OSSEHAASPUNTJES.14,50
WIJ ZOEKEN MEDEWERKERS IN DE BEDIENING!
Kennemerstraatweg 107 1851 BC HEILOO, tel.: 072-8009966
Geopend van maandag t/m zondag, www.osheiloo.nl
midweekprijs
24,50 p.p.
weekendprijs
26,50 p.p.
Cadeaubon van
BRASSERIE
IN 'T GROEN:
Leuk om te
geven en leuk om
te krijgen. Voor
ieder bedrag
verkrijgbaar!
16 mei - Hans kookt
met Weren en Jurgen 69,50
5-qangenmenu met amuse, aperitief en wijnen
Weren geeft uitleg over bijzondere Du.tse wijnen
Hans en "rgen koken moderne Duitse gerechten
Thuisdiner€ 16,50
Asperges 'Flamande', achterham, ei en krieltjes
en nog meer gerechten....
SuperMonday 19,95
Iedere maandag ons verrassende 4-gangenmei^
Salade met gegrilde zeebaarsfilet, Hollandse garnalen,
crème van avocado en een kerrie-kletskop
Proeverij van lamsvlees met blote billetjes in 't gras,
jus met dragon en krokant spek
Taartje van frambozen met mousse van melkchocolade
en compote van framboos
Uitgeesterweg 1b 1906 NW LIMMEN
072-5052484 www.nuyenstuinengroenshop.nl
Champignonsoep4,95
Gebakken scholfilet
Gebakken kogelbiefstuk
Butterscotch-roomijs
Binnenkort worden op de Molenlei in Akersloot een
18-tal moderne starterunits met roldeur gere-
aliseerd. U heeft nu al de kans om u in te
Aantal
18 stuks
Oppervlakte ca. 30 m2 per stuk
schrijven op dit aantrekkelijke
onroerend goed project.
Koopsom
ca. 32.000,- excl. BTW
Bestemming bedrijfsdoeleinden
Oplevering bouw start bij 60% verkocht
1
1
1
U
ül 1
14 MEI 2014
UITKIJKPOST
LUNCH 9,75
Diverse
arrangementen
voor groepen
CLUBSANDWICH
Open: dinsdag, woensdag zondag vanaf
10:30 uur tot 23:00 uur donderdag t/m
zaterdag 10:30 uur tot 01:00 uur
WEEKMENU 25,-
Huisgerookte zalm met peperhangop, salade
van peulen, appel en marshmallow van yuzu
of
P.C. plankje
(diverse kleine verrassingshapjes)
Asperges Flamande
(asperges met beenham en Hollandaisesaus)
of
Kabeljauw met groene groenten,
patatas bravas, asperge en wittewijnsaus
of
Portobello met ratatouille, gepocheerd ei,
Hollandaisesaus en aardappelkaantjes
Chocoladetruffeltaart met kruim van aman
del, mousse, chocokrokant en ijs van cocos
of
Crème Brulée met gemarineerde
aardbeien en vanille-ijs
tl
eten&drinken
Italiaanse carpaccio of aspergesoep
Twee lamshaasjes met verse asperges en mosterdsaus
of
Zalmfilet met verse asperges en Hollandaisesaus
of
Lintpasta met paddenstoelen en verse asperges
Coupe Romanoff
(Vanille-ijs met verse aardbeien en Romanoffsaus)
In april, mei en juni trakteren wij
diegene op een menu Sympathique
bij min. twee betalende gasten.
Dagsoep
of
Varkenshaas met champignon
roomsaus
of
Sliptongetjes (2stuks)
Creme Brulee met vanille ijs en
slagroom
of
3 bollen ijs naar keuze met slagroom
Bij het hoofdgerecht
wordt friet en salade geserveerd
met champignon-, peper- of bearnaisesaus
Met pindasaus, uitjes en kroepoek
Forse burger op Italiaanse bol met ui en spek
Lekker met tomatensalsa
Roergebakken met noodles, licht pittig op oosterse wijze
Onze menu's zijn compleet met friet en salade
restaurant
lunch
diner
i
Lagelaan 8, Heiloo, 072-5051423, www.brasserie-intgroen.n
6 dagen geopend vanaf 12.00 uur
voor koffie, lunch, diner, thuisdiner
en catering, reserveer tijdig.
Woensdag gesloten Tel. 072-533335
TE KOOP STARTERUNITS
ÜLtumi
rrj.et koude sausjes15,95
met pepersaus15,95
met slagroom4,75
7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.00 U.
BEL ONS VOOR RESERVERINGEN
HEERENWEG 1 3 8 B Tel. 072 532 19 33 HEILOO
O
O
O
O
O
CD
O
O
O
inlichtingen en meer informatie
SIERBESTRATING