SILHOUET f50%1 ITALIAANSE WEEKMENU 12 RESTAURANT WANTED* KORTING ELKE ZONDAG FAMILIELUNCH WEEKMENU 27,50 THUISGEMAK Restaurant voor lunch, borrel en diner Gebakken zeewolf met sinaasappelsaus15,95 of Gegrilde runderribfingers met knoflooksaus15,95 Citroen-sorbetijs met slagroom 4,75 KORTING ALS DANK Of Of Of Ristorante Pizzeria IL CORSO SCHOLFILET kalfsschnitzel Tapasschotel Luxe hors-d'oeuvre MET KOFFIE OF THEE NAAR KEUZE Telefonisch reserveren 072-7459855 Stationsplein 5 in Heiloo www.plazacinconl Jarig, geslaagd, jubileum kortom iets te vieren? WEEK MENUPRIJS Snackbar OPROEPKRACHTEN voor weekend en vakantie vanaf 16 jaar. Enige kennis van Duitse taal is gewenst 21 MEI 2014 UITKIJKPOST op de gerechten van onze lunch- en borrelkaart (exclusief drankjes). Als dank voor uw steun bieden wij al onze gasten 50 procent korting op de gerech ten van onze lunch- en borrelkaart (exclusief drankjes). Deze korting bieden wij u aan gedurende het gehele voorjaars- en zomer seizoen! Profiteer van dit geweldige aanbod en breng een bezoekje aan ons restaurant, onze bar of ons heerlijke terras. Wij heten u van harte welkom! dinsdag t/m zondag Prijs 19.95 p.p. CARPACCIO Dl AGNELLO AL BALSAMICO carpaccio van gebraden lamsbout met balsamica en parmezaan stukjes) TOMATENSOEP OF UIENSOEP LINGUINE AL PESTO SICILIANO (linguine met op Siciliaanse wijze gemaakteverse pesto) SCALOPPINE ALLA SARDA (in olijfolie en knoflook gebraden kalfsoester op een bodem van rucola en "pane carasau") Geserveerd met warme groenten en aardappeltjes uit de oven PIZZA NAAR KEUZE PANNA COTTA ALLA FRAGOLA of espresso/cappuccino/caffe lungo Heerenweg 140 Heiloo Tel 072-5334707 met een friet en een frisse salade incl. een bijpassend glas wijn 17,50 p.p. Gazpacho (koude Spaanse soep) met pastasalade en gemarineerde gamba's Runderribeye, bereid op de "big green egg" met geroosterde groente en een jus met rozemarijn Mousse van aardbeien en gemarineerde aardbeien met een parfait van basilicum Lagelaan 8, Heiloo, 072-5051423, www.brasserie-intgroen.nl WEEKAANBIEDING met roomsaus compleet 16.50 Voor uw naast de bestaande meeneemgerechten nu ook: €12.50 p.p. (min. 2 personen) carpaccio, mediterraanse worstsoorten, huisgerookte zalmfilet, pittige gehaktbal letjes, gamba's pil-pil, olijven. Stokbrood met kruidenboter uit te breiden met: (min. 2 personen) zarzuela3.75 p.p. risotto3.25 p.p. kipfilet piripiri.3.50 p.p zak verse friet met mayonaise 3.00 p.p) Wij zijn 7 dagen per week geopend; maandags vanaf 17.00 uur en dinsdag t/m zondag vanaf 12.00 uur. Stationsweg 82, Heiloo t07 2 53 21 392 www.wildsehutetenendrinken.nl 14.50 p.p. Huzarensalade, carpaccio, gerookte zalm, vitello, rosbief en Hollandse garnalen. Stokbrood met kruidenboter en frietjes met mayonaise. Diverse BORREL- arrangementen voor groepen LUNCH €9,75 CLUBSANDWICH Open: dinsdag, woensdag zondag vanaf 10:30 uur tot 23:00 uur donderdag t/m zaterdag 10:30 uur tot 01:00 uur wildschut eten&drinken WEEKMENU €25 Salade van gerookte paling, makreel, quinoa en zongedroogde tomaat of Aspergesoep Diamanthaas met aardappelgratin, seizoensgroenten en marsalajus of Zeebaarsfilet met aardappelgratin, seizoensgroenten en beurre blanc of Saucijzenbroodje met mozzarella, tomaat, pesto en macadamianoten Eclairs met gemarineerde aardbeien en vanille-ijs 19 95 jT U M l Tomaten-knoflooksoep. 4,95 7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.OO U. BEL ONS VOOR RESERVERINGEN HEERENWEG 138B TEL. 072 532 19 33 HEILOO Snack Inn, Voorstraat 139a, 1931 AK Egmond aan Zee J. Beers, 06 3016 6610, snackinn-egmond@hotmail.com en een bolletje sorbetijs Caesarsalade (met kip of gamba's) of Tomatensoep Stoofpotje van kalf en basmatirijst of Vis van de dag of Kerrierisotto met witte en groene asperges Gemarineerde watermeloen met rood fruit In april, mei en juni trakteren wij diegene op een menu Sympathique bij min. twee betalende gasten. Bij keuze a la earte 20.00 korting! Elke woensdag VERSE ZEETONG voor 22.50 midweekprijs 24,50 p.p. weekendprijs 26,50 p.p.

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2014 | | pagina 10