SILHOUET
f50%1
ITALIAANSE
WEEKMENU
12
RESTAURANT
WANTED*
KORTING
ELKE ZONDAG
FAMILIELUNCH
WEEKMENU 27,50
THUISGEMAK
Restaurant voor lunch, borrel en diner
Gebakken zeewolf
met sinaasappelsaus15,95
of
Gegrilde runderribfingers
met knoflooksaus15,95
Citroen-sorbetijs met slagroom 4,75
KORTING ALS DANK
Of
Of
Of
Ristorante Pizzeria
IL CORSO
SCHOLFILET
kalfsschnitzel
Tapasschotel
Luxe hors-d'oeuvre
MET
KOFFIE OF THEE
NAAR KEUZE
Telefonisch reserveren
072-7459855
Stationsplein 5 in Heiloo
www.plazacinconl
Jarig, geslaagd,
jubileum kortom
iets te vieren?
WEEK
MENUPRIJS
Snackbar
OPROEPKRACHTEN voor weekend
en vakantie vanaf 16 jaar.
Enige kennis van Duitse taal is gewenst
21 MEI 2014
UITKIJKPOST
op de gerechten
van onze lunch- en
borrelkaart
(exclusief drankjes).
Als dank voor uw steun bieden wij al onze
gasten 50 procent korting op de gerech
ten van onze lunch- en borrelkaart (exclusief
drankjes). Deze korting bieden wij u aan
gedurende het gehele voorjaars- en zomer
seizoen! Profiteer van dit geweldige aanbod
en breng een bezoekje aan ons restaurant,
onze bar of ons heerlijke terras. Wij heten u
van harte welkom!
dinsdag t/m zondag Prijs 19.95 p.p.
CARPACCIO Dl AGNELLO AL BALSAMICO
carpaccio van gebraden lamsbout met balsamica en parmezaan stukjes)
TOMATENSOEP OF UIENSOEP
LINGUINE AL PESTO SICILIANO
(linguine met op Siciliaanse wijze gemaakteverse pesto)
SCALOPPINE ALLA SARDA
(in olijfolie en knoflook gebraden kalfsoester op een bodem van rucola en "pane
carasau") Geserveerd met warme groenten en aardappeltjes uit de oven
PIZZA NAAR KEUZE
PANNA COTTA ALLA FRAGOLA
of espresso/cappuccino/caffe lungo
Heerenweg 140 Heiloo Tel 072-5334707
met een friet en
een frisse salade
incl. een
bijpassend
glas wijn
17,50 p.p.
Gazpacho (koude Spaanse soep) met pastasalade en
gemarineerde gamba's
Runderribeye, bereid op de "big green egg" met
geroosterde groente en een jus met rozemarijn
Mousse van aardbeien en gemarineerde aardbeien met
een parfait van basilicum
Lagelaan 8, Heiloo, 072-5051423, www.brasserie-intgroen.nl
WEEKAANBIEDING
met roomsaus
compleet 16.50
Voor uw
naast de bestaande
meeneemgerechten nu ook:
€12.50 p.p.
(min. 2 personen)
carpaccio, mediterraanse
worstsoorten, huisgerookte
zalmfilet, pittige gehaktbal
letjes, gamba's pil-pil, olijven.
Stokbrood met kruidenboter
uit te breiden met:
(min. 2 personen)
zarzuela3.75 p.p.
risotto3.25 p.p.
kipfilet piripiri.3.50 p.p
zak verse friet
met mayonaise 3.00 p.p)
Wij zijn 7 dagen per week geopend; maandags vanaf 17.00 uur
en dinsdag t/m zondag vanaf 12.00 uur. Stationsweg 82, Heiloo
t07 2 53 21 392 www.wildsehutetenendrinken.nl
14.50 p.p.
Huzarensalade, carpaccio,
gerookte zalm, vitello, rosbief
en Hollandse garnalen.
Stokbrood met kruidenboter
en frietjes met mayonaise.
Diverse
BORREL-
arrangementen
voor groepen
LUNCH €9,75
CLUBSANDWICH
Open: dinsdag, woensdag zondag vanaf
10:30 uur tot 23:00 uur donderdag t/m
zaterdag 10:30 uur tot 01:00 uur
wildschut
eten&drinken
WEEKMENU €25
Salade van gerookte paling,
makreel, quinoa en zongedroogde tomaat
of
Aspergesoep
Diamanthaas met aardappelgratin,
seizoensgroenten en marsalajus
of
Zeebaarsfilet met aardappelgratin,
seizoensgroenten en beurre blanc
of
Saucijzenbroodje met mozzarella,
tomaat, pesto en macadamianoten
Eclairs met gemarineerde
aardbeien en vanille-ijs
19 95 jT U M l
Tomaten-knoflooksoep. 4,95
7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND VANAF 17.OO U.
BEL ONS VOOR RESERVERINGEN
HEERENWEG 138B TEL. 072 532 19 33 HEILOO
Snack Inn, Voorstraat 139a, 1931 AK Egmond aan Zee
J. Beers, 06 3016 6610, snackinn-egmond@hotmail.com
en een bolletje sorbetijs
Caesarsalade (met kip of gamba's) of
Tomatensoep
Stoofpotje van kalf en basmatirijst
of
Vis van de dag
of
Kerrierisotto met witte en groene asperges
Gemarineerde watermeloen met rood fruit
In april, mei en juni trakteren wij
diegene op een menu Sympathique
bij min. twee betalende gasten.
Bij keuze a la earte 20.00 korting!
Elke woensdag
VERSE ZEETONG voor 22.50
midweekprijs
24,50 p.p.
weekendprijs
26,50 p.p.