k.
|OZa(JNOO
Arrangementen
TUMI
yin
WEEKMENU
Tumi met de kerst
10
Tttt
Restaurant voor lunch,
borrel en diner
Viergangenverrassingsmenu
van de chef! 27,50 p.p.
Diverse
bedrijfsarrangementen,
voor het afsluiten
van het jaar of begin
van het nieuwe jaar.
verlengd t/m
Kerstmenu 1
Kerstmenu 2
K
UT*-*'
DOND
Lekker brunchen
WOENSDAG
DECEMBER FEESTMAAND
VRIJDAG <19 DECEMBER
LIVE
WOENSDAG
KERSTAVOND
Lekker dineren, borrdl
ERBERG JAN
24 DECEMBER
HERBERG JAN
en en een DJ vanaf 22:00
ERDAG 25 VRIJDAG 26 DECEMBER
KERST HERBERG JAN
dineren, borrelen en 2e kerstdag rnuzic
k vanaf 22:00
JANUARI
31 DeIcEMBER DONDERDAG 1
OUD NIEUW HERBERG JAN
Oudjaarsdag geopend tot 18.00 en 1 januari om 16:00 een
meuwjaarspri
oost!
RESTAURANT GRAND CAFE HERBERG JAN
Kennemerstraatweg 97,1851 BB Heiloo, 072 - 2100 181
info@herberg-jan.nl, www.herberg-jan.nl
Ma - Wo 09:00-00:00 Do - Zo 09:00 - 02:00
Kom gezellig langs bij Herberg Jan!
KERSTAVOND EN
BEIDE KERSTDAGEN GEOPEND.
Wij serveren een aangepaste a-la-cartekaart.
Reserveer tijdig.
wildschut
Cadeautip:
AH-AC tie
14 JANUARI 2015
GRIEKS SPECIALITEITEN
RESTAURANT
IE EN 2E KERSTDAG* EN NIEUWJAARSDAG*
ZIJN WIJ GEOPEND EN SERVEREN A LA CARTE
CORSO
The Hobbit 3 - 3D
The Hobbit 3 - 2D
Gooische Vrouwen 2
Trash
Samba
Mees Kees op de planken
De Pinguins van Madagascar 2D
Wiplala
Reserveren: 0251-652291
www.corsobioscoop.nl
Dorpsstraat 70 Castricum
RESTAURANT
Wij serveren a la carte mei
buiten de kaart om diverse
mooie kerstgerechten.
Reserveer tijdig.
Wij zijn kerstavond gesloten,
eerste en tweede kerstdag geopend,
31 december en 1 januari gesloten.
Of
Of
Ristorante Pizzeria
IL CORSO
Telefonisch reserveren 072-7439853
Stationsplein 5 in Heiloo www.plazacinco.nl
Open: dinsdag, woensdag zondag vanaf 10:30 tot 23:00 uur
donderdag t/m zaterdag 10:30 uur tot 01:00 uur
UITKIJKPOST
10 DECEMBER 2014
/flHBDOK
Kom gezellig bij ons dansen, sjansen, drinken,
eten genieten. Met de kids, familie, vrienden
collega's! Elke 3de vrijdag van de maand
livemuzitek en eens in de maand livemuziek
op de zondagmiddag!
Vanaf 22:00 Do Sting (gala editie)
eten&drinken
1
Wij zijn 7 dagen per week geopend; maandags vanaf 17.00 uur en dinsdag t/m zondag vanaf 12.00 uur.
Stationsweg 82, Heiloo - t 072 53 21 392 www.wildsehutetenendrinken.nl
RESERVEREN GEWENST
<X>0GCKXX><><X><X><>00<X><><>0GG<X>0GC<XX><><>0<X><><>0G<><><>0<>C<><>GGC<XX><><>0<X><>00<X><X>0<><><X><>G0<XX><>00<X><>00GG<X>0GC<XX><><X><>
RAADHUISWEG 8 1851 JA HEILOO 072 - 589 8854 WWW.ATHENEHEILOO.NL
BIOSCOOP
Programma 11 dec t/m 17 dec 2014
donderdag 15.30 uur
vrijdag 15.30 21.15 uur
zaterdag 21.15uur
zondag 15.30 uur
woensdag 15.30 uur
donderdag 20.00 uur
zondag 19.30 uur
maandag, dinsdag woensdag 20.00 uur
donderdag vrijdag 16.00,1845 21.15 uur
zaterdag 18.45 21.15 uur
zondag 16.00 19.30 uur
maandag, dinsdag
woensdag 18.45 21.15 uur
vrijdag 18.45 uur dinsdag 14.00 uur
zaterdag 18.45 uur dinsdag 14.00 uur
zaterdag 13.30 uur
zondag 11.00 13.00 uur
woensdag 13.30 uur
zaterdag 16.00 uur
zondag 13.00 uur
woensdag 16.00 uur
zaterdag 13.30 uur
zondag 11.00 uur
woensdag 13.30 uur
7 dagen in de week
geopend vanaf 17.00 uur
Bel ons voor reserveringen
Heerenweg 138B Heiloo
Tel. 072 532 19 33
www.tumi.nl
Kijk voor ons weekmenu op www.tumi.nl
Amuse: Gerookte zalmmousse
Voorgerecht: carpaccio van zeebaarsfilet 12.50
Tussengerecht: fregola sarda ai frutti di mare 14.00
Sardijnse korreltjespasta met vongole, inktvis, gamba's en zalm
Hoofdgerecht:Turbanti di sogliola e scampi 25.00
Rolletjes van zeetongflet en grote garnalen, geserveerd met een saus
op basis van vers getrokken visfondue
Kerstdessert 8.00
Menu prijs 39.00
Amuse: eigengemaakt paté op toast
Voorgerecht: involtini di carpaccio e verdure grigliate 12.50
Rolletjes van rundercarpaccio en gegrilde groenten
tussengerecht: ravioli ripieni di anatra e coniglio
con salsa di mirtilli e castagne 14.00
Eigengemaakte ravioli met een vulling van tamme konijn
en eendenborst geserveerd met een saus van bosbessen en kastanjes
Hoofdgerecht:
filetto di cervo con salsa di arrosto e porcini
Hertenhaas met een saus van eekhoorntjesbrood
en vers getrokken vleesfondue
Kerstdessert
Menu prijs 39.00
25.00
€8.00
Alle gerechten zijn los te verkrijgen, evenals alle gerechten op onze
dagelijks menukaart. Om de drukte in de keuken te beperken, zullen
pizza's alleen aan kinderen tot i i jaar geserveerd worden.
Wij serveren ook glutenvrije eigengemaakte ravioli
dinsdag t/m zondag Prijs 19.95 p.p.
BRUSCHETTE CON SALMONE E CAPRINO
'geroosterd brood met geitenkaas en gerookte zalm)
TOMATENSOEP, UIENSOEP, POMPOENSOEP
RISOTTO AI I A TREVISANA
(risotto met radicchio en spekblokjes)
COSCETTE DI FAGGIANO ALLA CACCIATORA
(fazantdijen met en jagerssaus op zijn Italiaans)
Geserveerd met warme groenten en aardappeltjes uit de oven
Of PIZZA NAAR KEUZE
PANNA COTTA AL CIOCCOLATO
oj espresso /cappuccino /caffe lungo
Heerenweg 140 Heiloo Tel 072-5334707