k. |OZa(JNOO Arrangementen TUMI yin WEEKMENU Tumi met de kerst 10 Tttt Restaurant voor lunch, borrel en diner Viergangenverrassingsmenu van de chef! 27,50 p.p. Diverse bedrijfsarrangementen, voor het afsluiten van het jaar of begin van het nieuwe jaar. verlengd t/m Kerstmenu 1 Kerstmenu 2 K UT*-*' DOND Lekker brunchen WOENSDAG DECEMBER FEESTMAAND VRIJDAG <19 DECEMBER LIVE WOENSDAG KERSTAVOND Lekker dineren, borrdl ERBERG JAN 24 DECEMBER HERBERG JAN en en een DJ vanaf 22:00 ERDAG 25 VRIJDAG 26 DECEMBER KERST HERBERG JAN dineren, borrelen en 2e kerstdag rnuzic k vanaf 22:00 JANUARI 31 DeIcEMBER DONDERDAG 1 OUD NIEUW HERBERG JAN Oudjaarsdag geopend tot 18.00 en 1 januari om 16:00 een meuwjaarspri oost! RESTAURANT GRAND CAFE HERBERG JAN Kennemerstraatweg 97,1851 BB Heiloo, 072 - 2100 181 info@herberg-jan.nl, www.herberg-jan.nl Ma - Wo 09:00-00:00 Do - Zo 09:00 - 02:00 Kom gezellig langs bij Herberg Jan! KERSTAVOND EN BEIDE KERSTDAGEN GEOPEND. Wij serveren een aangepaste a-la-cartekaart. Reserveer tijdig. wildschut Cadeautip: AH-AC tie 14 JANUARI 2015 GRIEKS SPECIALITEITEN RESTAURANT IE EN 2E KERSTDAG* EN NIEUWJAARSDAG* ZIJN WIJ GEOPEND EN SERVEREN A LA CARTE CORSO The Hobbit 3 - 3D The Hobbit 3 - 2D Gooische Vrouwen 2 Trash Samba Mees Kees op de planken De Pinguins van Madagascar 2D Wiplala Reserveren: 0251-652291 www.corsobioscoop.nl Dorpsstraat 70 Castricum RESTAURANT Wij serveren a la carte mei buiten de kaart om diverse mooie kerstgerechten. Reserveer tijdig. Wij zijn kerstavond gesloten, eerste en tweede kerstdag geopend, 31 december en 1 januari gesloten. Of Of Ristorante Pizzeria IL CORSO Telefonisch reserveren 072-7439853 Stationsplein 5 in Heiloo www.plazacinco.nl Open: dinsdag, woensdag zondag vanaf 10:30 tot 23:00 uur donderdag t/m zaterdag 10:30 uur tot 01:00 uur UITKIJKPOST 10 DECEMBER 2014 /flHBDOK Kom gezellig bij ons dansen, sjansen, drinken, eten genieten. Met de kids, familie, vrienden collega's! Elke 3de vrijdag van de maand livemuzitek en eens in de maand livemuziek op de zondagmiddag! Vanaf 22:00 Do Sting (gala editie) eten&drinken 1 Wij zijn 7 dagen per week geopend; maandags vanaf 17.00 uur en dinsdag t/m zondag vanaf 12.00 uur. Stationsweg 82, Heiloo - t 072 53 21 392 www.wildsehutetenendrinken.nl RESERVEREN GEWENST <X>0GCKXX><><X><X><>00<X><><>0GG<X>0GC<XX><><>0<X><><>0G<><><>0<>C<><>GGC<XX><><>0<X><>00<X><X>0<><><X><>G0<XX><>00<X><>00GG<X>0GC<XX><><X><> RAADHUISWEG 8 1851 JA HEILOO 072 - 589 8854 WWW.ATHENEHEILOO.NL BIOSCOOP Programma 11 dec t/m 17 dec 2014 donderdag 15.30 uur vrijdag 15.30 21.15 uur zaterdag 21.15uur zondag 15.30 uur woensdag 15.30 uur donderdag 20.00 uur zondag 19.30 uur maandag, dinsdag woensdag 20.00 uur donderdag vrijdag 16.00,1845 21.15 uur zaterdag 18.45 21.15 uur zondag 16.00 19.30 uur maandag, dinsdag woensdag 18.45 21.15 uur vrijdag 18.45 uur dinsdag 14.00 uur zaterdag 18.45 uur dinsdag 14.00 uur zaterdag 13.30 uur zondag 11.00 13.00 uur woensdag 13.30 uur zaterdag 16.00 uur zondag 13.00 uur woensdag 16.00 uur zaterdag 13.30 uur zondag 11.00 uur woensdag 13.30 uur 7 dagen in de week geopend vanaf 17.00 uur Bel ons voor reserveringen Heerenweg 138B Heiloo Tel. 072 532 19 33 www.tumi.nl Kijk voor ons weekmenu op www.tumi.nl Amuse: Gerookte zalmmousse Voorgerecht: carpaccio van zeebaarsfilet 12.50 Tussengerecht: fregola sarda ai frutti di mare 14.00 Sardijnse korreltjespasta met vongole, inktvis, gamba's en zalm Hoofdgerecht:Turbanti di sogliola e scampi 25.00 Rolletjes van zeetongflet en grote garnalen, geserveerd met een saus op basis van vers getrokken visfondue Kerstdessert 8.00 Menu prijs 39.00 Amuse: eigengemaakt paté op toast Voorgerecht: involtini di carpaccio e verdure grigliate 12.50 Rolletjes van rundercarpaccio en gegrilde groenten tussengerecht: ravioli ripieni di anatra e coniglio con salsa di mirtilli e castagne 14.00 Eigengemaakte ravioli met een vulling van tamme konijn en eendenborst geserveerd met een saus van bosbessen en kastanjes Hoofdgerecht: filetto di cervo con salsa di arrosto e porcini Hertenhaas met een saus van eekhoorntjesbrood en vers getrokken vleesfondue Kerstdessert Menu prijs 39.00 25.00 €8.00 Alle gerechten zijn los te verkrijgen, evenals alle gerechten op onze dagelijks menukaart. Om de drukte in de keuken te beperken, zullen pizza's alleen aan kinderen tot i i jaar geserveerd worden. Wij serveren ook glutenvrije eigengemaakte ravioli dinsdag t/m zondag Prijs 19.95 p.p. BRUSCHETTE CON SALMONE E CAPRINO 'geroosterd brood met geitenkaas en gerookte zalm) TOMATENSOEP, UIENSOEP, POMPOENSOEP RISOTTO AI I A TREVISANA (risotto met radicchio en spekblokjes) COSCETTE DI FAGGIANO ALLA CACCIATORA (fazantdijen met en jagerssaus op zijn Italiaans) Geserveerd met warme groenten en aardappeltjes uit de oven Of PIZZA NAAR KEUZE PANNA COTTA AL CIOCCOLATO oj espresso /cappuccino /caffe lungo Heerenweg 140 Heiloo Tel 072-5334707

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2014 | | pagina 10