op koningsdag, maandag 27 april zijn wij de hele dag geopend! lott. gioielli - b.loved - b.more - zenza home accessoiries - gino b sneakers blei ji boots accessoires - fioresso koffie - mooievachten.nl via Barbara sieraden - sprdlx leather more - tirisi moda - lookx uzurii luxury footwear - fou de lou sjaals - setting the mood - my guappa tailor elbaz - addy van den krommenacker - rinascimento bakkerij beerse brood en banket - marc lange sieraden horloges SHOPPING: 7 DAGEN GEOPEND VAN 09:00 TOT 21:00 OOR RESTAURANT: 7 DAGEN GEOPEND VAN 09:00 TOT 22:00 OOR 13 Michael KORS ASTON MARTIN EYEWEAR - RIMOWA SAMSONITE KESSELAAR special METALS and MANY MORE! LA LOCANDA VERRASSINGSMENU: voorgerechten SOEPEN specials hoofdgerechten SALADES nagerechten 3- GANGEN 27,50 4- GANGEN 34,50 KENNEMERgTRAATWEG 99-103 HEILOO WWW.MELANGE7.NL UITKIJKPOST 22 APRIL 2015 tpss& Brood met 7 verschillende dippers 8,50 Carpaccio van rund 9,90 basilicummayonaise, Grana Padano-kaas, pijnboompitten en rucola Filet americain van diamanthaas ei, little gem, mayonaise van gerookt spek 9,90 Coquilles 11,25 bietencrème, kruidenkrokantje en mayonaise van aardpeer Buffelmozzarella tomaat, olijfolie en een emulsie van rucola Pisladier van rogvleugel en zaalouk met antiboise 8,75 9,00 Zeeuwse oesters per stuk 2,80 Melange7, verschillende voorgerechtjes 12,50 p.p. Bouillabaisse met coquilles 7,50 Alkmaarse-kaassoep met portobello 6,50 Risotto La Locanda klein met paddenstoelen en truffel Risotto La Locanda groot met paddenstoelen en truffel 10,50 15,50 Runderhamburger tomaat, little gem en Ras el Hanout-mayonaise Y Tagliatelle aglio e olio peterselie en vongole (ook vegetarisch mogelijk) 14,50 15,75 Saté ayam van kipfilet 16,50 atjar van bloemkool, ginger ale, komkommer en sojasaus Pepesan van makreel Koriander en papadum geserveerd met rijst Entrecote Dijon crème van knolselderij, portobello, zilverui en een jus van gerookt spek Tournedos seizoensgroenten en harissajus Kabeljauwfilet bloemkoolcrème, seizoensgroenten en kerrieolie 17,50 21,50 22,50 18,75 Seafoodplateau 24,50 p.p. selectie van verschillende schelp- en schaaldieren en vis Caesarsalade kip, bacon, little gem, ansjovis, Grana Padano-kaas en knoflookcroutons Salade van buffelmozzarella tomaat, pesto en knoflookcroutons Salade van seafood 16,50 15,00 16,50 Bread and butter van suikerbrood sinaasappelijs en passievrucht Cheesecake van witte chocolade gekonfijte ananas en basilicum-kokosijs Spoom "La Locanda style" huisgemaakt citroenijs met wodka en prosecco Proeverij van chocolade Kaasplank van Hollandse kazen 5 soorten huisgemaakt schepijs vanille, sinaasappel, basilicum-kokos, citroen en noten-karamelijs 6,75 7,00 7,50 7,00 10,00 1,00 per bol - Bouillabaisse is een klassieke Franse vissoep - Diamanthaas is een stuk vlees dat tussen de voorschouders van het rund ligt - Zaalouk is een Marokkaanse pasta van aubergine, tomaat en verschillende kruiden - Aardpeer, ook wel topinamboer genoemd, is een vergeten groente - Pepesan is een curry: oorspronkelijk uit Indonesië - Aglio e olio is een Italiaanse pasta van rode peper olijfolie en knoflook - Papadum is een dunne krokante Indiase pannenkoek - Ras el Hanout is een Marokkaanse kruidenmelange en betekent letterlijk "het beste van het winkeltje"

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2015 | | pagina 13