op koningsdag,
maandag 27 april
zijn wij de hele
dag geopend!
lott. gioielli - b.loved - b.more - zenza home accessoiries - gino b sneakers
blei ji boots accessoires - fioresso koffie - mooievachten.nl
via Barbara sieraden - sprdlx leather more - tirisi moda - lookx
uzurii luxury footwear - fou de lou sjaals - setting the mood - my guappa
tailor elbaz - addy van den krommenacker - rinascimento
bakkerij beerse brood en banket - marc lange sieraden horloges
SHOPPING: 7 DAGEN GEOPEND VAN 09:00 TOT 21:00 OOR
RESTAURANT: 7 DAGEN GEOPEND VAN 09:00 TOT 22:00 OOR
13
Michael KORS ASTON MARTIN EYEWEAR - RIMOWA SAMSONITE
KESSELAAR special METALS and MANY MORE!
LA LOCANDA VERRASSINGSMENU:
voorgerechten
SOEPEN
specials
hoofdgerechten
SALADES
nagerechten
3- GANGEN 27,50
4- GANGEN 34,50
KENNEMERgTRAATWEG 99-103 HEILOO WWW.MELANGE7.NL
UITKIJKPOST
22 APRIL 2015
tpss&
Brood met 7 verschillende dippers 8,50
Carpaccio van rund 9,90
basilicummayonaise, Grana Padano-kaas, pijnboompitten en rucola
Filet americain van diamanthaas
ei, little gem, mayonaise van gerookt spek
9,90
Coquilles 11,25
bietencrème, kruidenkrokantje en mayonaise van aardpeer
Buffelmozzarella
tomaat, olijfolie en een emulsie van rucola
Pisladier
van rogvleugel en zaalouk met antiboise
8,75
9,00
Zeeuwse oesters per stuk 2,80
Melange7, verschillende voorgerechtjes 12,50 p.p.
Bouillabaisse met coquilles 7,50
Alkmaarse-kaassoep met portobello 6,50
Risotto La Locanda klein
met paddenstoelen en truffel
Risotto La Locanda groot
met paddenstoelen en truffel
10,50
15,50
Runderhamburger
tomaat, little gem en Ras el Hanout-mayonaise
Y Tagliatelle aglio e olio
peterselie en vongole (ook vegetarisch mogelijk)
14,50
15,75
Saté ayam van kipfilet 16,50
atjar van bloemkool, ginger ale, komkommer en sojasaus
Pepesan van makreel
Koriander en papadum geserveerd met rijst
Entrecote Dijon
crème van knolselderij, portobello,
zilverui en een jus van gerookt spek
Tournedos
seizoensgroenten en harissajus
Kabeljauwfilet
bloemkoolcrème, seizoensgroenten en kerrieolie
17,50
21,50
22,50
18,75
Seafoodplateau 24,50 p.p.
selectie van verschillende schelp- en schaaldieren en vis
Caesarsalade
kip, bacon, little gem, ansjovis,
Grana Padano-kaas en knoflookcroutons
Salade van buffelmozzarella
tomaat, pesto en knoflookcroutons
Salade van seafood
16,50
15,00
16,50
Bread and butter van suikerbrood
sinaasappelijs en passievrucht
Cheesecake van witte chocolade
gekonfijte ananas en basilicum-kokosijs
Spoom "La Locanda style"
huisgemaakt citroenijs met wodka en prosecco
Proeverij van chocolade
Kaasplank van Hollandse kazen
5 soorten huisgemaakt schepijs
vanille, sinaasappel, basilicum-kokos, citroen en noten-karamelijs
6,75
7,00
7,50
7,00
10,00
1,00 per bol
- Bouillabaisse is een klassieke Franse vissoep
- Diamanthaas is een stuk vlees dat tussen de
voorschouders van het rund ligt
- Zaalouk is een Marokkaanse pasta van aubergine,
tomaat en verschillende kruiden
- Aardpeer, ook wel topinamboer genoemd, is een
vergeten groente
- Pepesan is een curry: oorspronkelijk uit Indonesië
- Aglio e olio is een Italiaanse pasta van rode peper
olijfolie en knoflook
- Papadum is een dunne krokante Indiase pannenkoek
- Ras el Hanout is een Marokkaanse kruidenmelange en
betekent letterlijk "het beste van het winkeltje"