loocatid^^ Menu sympathiek kipsaté 10 COMPLEET 11,00 MENU VAN DE CHEF RESTAURANT 7 dagen in de www.brasserie-intgroen.nl Niets om aan te trekken? De zomerkleding hangt bij ons in de rekken! De winnaar van de extra hoofdprijs maakt een spectaculaire rondvlucht boven Heiloo én Noord-Holland! *P(eJjtLo^o~ wildschut VOORJAARSSPECIALS IN DE ROOMBOTER GEBAKKEN SLIPTONG OF HAASBIEFSTUK bloemkool op diverse manieren weekmenuprijs 19,95 www.tumi.nl Aspergesoep5,10 Roerbak asperges met kriel en zalmfilet15,95 of Roerbak asperges met kriel, ham en ei15,95 Vanille-ijs met slagroom 4,75 Weekmenu 3 gangen 27,50 LAGELAAN 8 1851 PC HEILOO TELEFOON 072 - 5051423 ASPERGE GERECHTEN Geen krant ontvangen? CORSO Ventoux Jimi: All is by my side Boychoir De Ontsnapping La Famille Bélier Bloed Zweet Tranen Still Alice De BosKampi's Bears (NL) De Notenkraak (NL) 2D Home (NL) 2D Shaun het Schaap Reserveren: 0251-652291 www.corsobioscoop.nl Dorpsstraat 70 Castricum Zin om bij ons te helpen? Voor meer informatie mag je mailen naar: stichtingxopx@hotmail.nl of kom langs in onze winkel! Spoor de kassabonnen van uw aankopen in Heiloo en maak zaterdag 23 mei 2015. Inleveren kan tot en met zaterdag kans op 250,-, €500,- of €1000,- handje contantje. 30 mei in de bekende groene inlevertonnen. Wij zien u Er zijn ruim 130 prijzen. De spaaractie loopt tot en met graag in onze winkels en wensen u veel koopplezier! Like ons op Facebook www.facebook.com/ikwinkelinheiloo www.ikwinkelinheiloo.nl UITKIJKPOST 13 MEI 2015 Salade van carpaccio en bresaola of Zalmtartaar met aspergesalade of Aspergesoep Varkenshaas met pepersaus of Verse vis van de dag of Prei quiche met een saus van tomaat en boursin Frambozenbonbon van witte chocolade en vanille-ijs tl t Midweek: 21,50 p.p. Weekend: 23,50 p.p eten&drinken (2, 3 of 4 stuks) (130, 180 of225 gram) V.A. 15,50 p.p. Geserveerd met frietjes, salade, warme groenten en een saus naar keuze. Li Vanaf 11 mei zijn we weer elke maandag om 17.00 uur geopend restaurant lunch diner 4 gangen 34,50 3 gangen 29,50 Huisgerookte tamme eendenborst, loempia van gekonfijte eend, oosterse dressing en sesamzaad Gebakken rode poon met Runderribeye van de BBQ, met gefrituurde polenta en Parmezaanse kaas Dessert van passievruchten SUPER MONDAY 19,95 iedere maandag ^-gangenmenu Hemelvaartsdag geopend Wij staan op Culinair Heiloo 12,13 en 14 juni 6 dagen geopend vanaf 12:00 uur reserveer tijdig woensdag gesloten Wij zijn 7 dagen per week geopend, vanaf 12.00 uur. Maandag geopend vanaf 17.00 uur. Stationsweg 82, Heiloo - t 072 53 21 392 www.wildschutetenendrinken.nl 't loo 20 1851 ht heiloo 072-5333352 www.loocatie.nl geopend vanaf 17.00 uur JL 1 I Bel ons voor reserveringen I l\ /I I Heerenweg 138B Heiloo l J V Tel. 072 532 19 33 www.tumi.nl 13 t/m 19 mei Gegrilde zeebaarsfilet met olijvenbisquit, piment rouille en een salade van venkel Gegrilde runderentrecote met gegrilde asperges, mousse line van mais en een jus met gerookte knoflook Huisgemaakte ijstaart met Italiaans schuim, gemarineerd roodfruit en limoencress GENIETEN IN HET GROENE LANDSCHAP VAN HEILOO DIVERSE buiten de KAARTOM Kom genieten op het mooiste terras van Heiloo! Ook op Hemelvaarts dag staan wij voor u klaar! Bel donderdag tot 15.00 uur 0226-331020 (Rodi Verspreiding bv) BIOSCOOP Programma 14 mei t/m 20 mei 2015 donderdag, vrijdag zaterdag 16.00 21.15 uur zondag 16.00 19.30 uur maandag, dinsdag woensdag 20.00 uur vrijdag 21.15 uur zondag 16.00 uur dinsdag 20.00 uur maandag 20.00 uur dinsdag 14.00 uur donderdag vrijdag 18.45 uur zaterdag 21.15 uur dinsdag 14.00 uur woensdag 20.00 uur donderdag, vrijdag zaterdag 18.45 uur zondag 19.30 uur donderdag 21.15 uur zaterdag 18.45 uur donderdag, vrijdag, zaterdag zondag 13.30 uur woensdag 13.30 uur donderdag 16.00 uur vrijdag 11.00 uur zaterdag 16.00 uur woensdag 16.00 uur donderdag, vrijdag zondag 11.00 uur donderdag, vrijdag, zaterdag zondag 13.30 uur woensdag 13.30 uur donderdag 11.00 uur vrijdag 16.00 uur zondag 11.00 uur woensdag 16.00 uur Industrieterrein Oosterzij 17, Heiloo NOG 10 DAGEN

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2015 | | pagina 10