bij elk bezoek aan melange7 restaurant of shopping
ontvangt u een lekkernij van bakkerij beerse.
wist u dat...
genomineerd
RESTAURANT SHOPPING
SHOPPING: 7 DAGEN GEOPEND VAN 09:00 TOT 21:00 UUR
RESTAURANT TERRAS: 7 DAGEN GEOPEND VANAF 09:00 UUR
VOOR DE DUTCH
RETAIL EXPERIENCE
AWARD 2015!
24
In de afgelopen jaren ben ik druk bezig
geweest met het opzetten van een aantal
prachtige horecabedrijven waar ik heel
erg trots op ben: La Locanda, OS Steak
house, 1480 Foodbar en Melange7. Maar
bij het ontwikkelen van deze bedrijven
miste ik één ding. Het contact met de
mensen, met onze gasten. Andersom
werd er in de restaurants vaak gevraagd
waarom ik er zo weinig was. U en ik heb
ben elkaar gemist! Nu mijn voorlopig laat
ste avontuur, Melange7, helemaal klaar
is, kan ik u als vanouds weer van harte
welkom heten. Ik verheug mij er enorm
op om al mijn kennissen binnenkort weer
de hand te schudden. En kennen wij
elkaar nog niet? Dan hoop ik dat daar
snel verandering in komt. U bent van
harte welkom!
Yassine Hanyn
BEERSE
risotto eigenlijk in vijf stappen wordt bereid? De eerste stap is het maken van de soffrito
waarbij een gesnipperd uitje met knoflook in boter of olijfolie wordt gesmoord. De
tweede stap is de tostatura, waarbij de risottorijst een paar minuten in de soffrito wordt
gebakken. Stap 3 is het geleidelijk opgieten van witte wijn, water of bouillon. De vierde
stap is het toevoegen van de overige ingrediënten, die per gerecht verschillen. Stap 5
is de mantecatura waarbij Grana Padano en boter aan de risotto worden toegevoegd.
Trek gekregen? Melange7 heeft een overheerlijke risotto met paddenstoelen en truffel,
die extra lekker smaakt op het zonnigste terras van Heiloo.
Kennemerstraatweg 99 -103
1851 BC Heiloo
www.melange7.nl
Restaurant
T 072 532 53 76
restaurant@melange7.nl
Shopping
T 072 533 11 99
shopping@melange7.nl
Help ons naar de eerste plek!
bren9 uw stem uit via
www.goodbrandz.nl
UITKIJKPOST
17 JUNI 2015
N/ELANGÊ7
U en ik
hebben
elkaar
gemist
'Brood Banket