bij elk bezoek aan melange7 restaurant of shopping ontvangt u een lekkernij van bakkerij beerse. wist u dat... genomineerd RESTAURANT SHOPPING SHOPPING: 7 DAGEN GEOPEND VAN 09:00 TOT 21:00 UUR RESTAURANT TERRAS: 7 DAGEN GEOPEND VANAF 09:00 UUR VOOR DE DUTCH RETAIL EXPERIENCE AWARD 2015! 24 In de afgelopen jaren ben ik druk bezig geweest met het opzetten van een aantal prachtige horecabedrijven waar ik heel erg trots op ben: La Locanda, OS Steak house, 1480 Foodbar en Melange7. Maar bij het ontwikkelen van deze bedrijven miste ik één ding. Het contact met de mensen, met onze gasten. Andersom werd er in de restaurants vaak gevraagd waarom ik er zo weinig was. U en ik heb ben elkaar gemist! Nu mijn voorlopig laat ste avontuur, Melange7, helemaal klaar is, kan ik u als vanouds weer van harte welkom heten. Ik verheug mij er enorm op om al mijn kennissen binnenkort weer de hand te schudden. En kennen wij elkaar nog niet? Dan hoop ik dat daar snel verandering in komt. U bent van harte welkom! Yassine Hanyn BEERSE risotto eigenlijk in vijf stappen wordt bereid? De eerste stap is het maken van de soffrito waarbij een gesnipperd uitje met knoflook in boter of olijfolie wordt gesmoord. De tweede stap is de tostatura, waarbij de risottorijst een paar minuten in de soffrito wordt gebakken. Stap 3 is het geleidelijk opgieten van witte wijn, water of bouillon. De vierde stap is het toevoegen van de overige ingrediënten, die per gerecht verschillen. Stap 5 is de mantecatura waarbij Grana Padano en boter aan de risotto worden toegevoegd. Trek gekregen? Melange7 heeft een overheerlijke risotto met paddenstoelen en truffel, die extra lekker smaakt op het zonnigste terras van Heiloo. Kennemerstraatweg 99 -103 1851 BC Heiloo www.melange7.nl Restaurant T 072 532 53 76 restaurant@melange7.nl Shopping T 072 533 11 99 shopping@melange7.nl Help ons naar de eerste plek! bren9 uw stem uit via www.goodbrandz.nl UITKIJKPOST 17 JUNI 2015 N/ELANGÊ7 U en ik hebben elkaar gemist 'Brood Banket

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2015 | | pagina 24