in TEA^ go loocatid^^ ^Evenementen Kalender! WONDER FEST ^\hraav\odr Peter van der Hurk IVELANGÏ7 GO ALBERT HEIJN MENU 2e PERSOON GRATIS 25,00 Biologisch menu Proeverij menu MOSSELDAG www.brasserie-intgroen.nl Hans Sam koken biologisch Vrijdag 16 september - Fletcher Hotel Heiloo Benje erbij? Graag even reserveren: 072 532 53 76 wildschut 37,50 tweede 3-gangen menu gratis! weekmenuprijs 19,95 www.tumi.nl Courgettesoep met zalm5,50 Schelvisfilet met kappertjessaus15,95 of Kogelbiefstuk met pepersaus15,95 Pistache-ijs met slagroom4,75 Wij zijn 7 dagen per week geopend. Di t/m zo vanaf 12.00 uur. Ma vanaf 17.00 uur Stationsweg 82, Heiloo - t 072 53 21 392 www.wildschutetenendrinken.nl Weekmenu 3-gangen 27,50 Gegrilde kalfsentrecote met GENIETEN IN HET GROENE LANDSCHAP VAN HEILOO LAGELAAN 8 1851 PC HEILOO TELEFOON 072 - 5051423 iedere dinsdag Vrijdag 16 september Nieuw! Iedere donderdagavond ptsifluwffli Göftno cm VRIJDAG 16 SEPTE Breek lekker gezond de week! menu vandaag. Lees meer op VRIJDAG 21 OKTO Vanaf 23.00 uur swinge SEPTEMBE Kom gezellig drinken, eten OKTOBER IER LIVE HERBERG JAN Vanaf 23.00 uur swingen met de coverba d "Rightback"! WOENSDAG 5 OKTOBER GROEN OP1 WOENSDAG j koken een heel website of vraa gezond en verantwoord g het onze Herbergiers! ER LIVE HERBERG JAN 1 met Swinging Affair uit Heiloo! ALVAST VOOR IN JE AGENDA! WEEKEND VAn|18, 19, 20 NOVEMBER I[HERBERG JAN! Aanvang 20.30 uur Tickets 16,50 Ticket Diner 42,- Bestel meer info: FletcherEvents.nl 072 505 22 44 woensdag donderdag RESTAURANT 5. SHOPPING voorgerecht carpaccio van watermeloen, balsamicokaviaar, basilicum, rucola en Grana Padano-kaas tussengerecht risotto van rode biet met huisgerookte zalm van de primo bbq hoofdgerecht ossehaas, goulash, zoete aardappelmousseline en courgette dessert pruimenclafoutis, tonkabonenijs en hazelnoot viergangenmenu wijnarrangement 42,50 Ontvangst 18:30-19:00 uur Aanvang vanaf 17.00 uur Heerlijke zilte lekkernij, klassiek bereid met pernod, venkel, knoflook en tomaat voor 18,50 p.p. Inclusief diverse sausjes, friet en salade. UITKIJKPOST 14 SEPTEMBER 2016 Selectie van diverse voorgerechtjes of Tomatensoep met pesto en room of Soep van de dag eten&drinken Kalfsbiefstuk met tarte tatin van sjalot en een saus van Marsala en Parmakaas of Varkenshaas met een jus van zilverui, pancetta en champignons of Verse vis van de dag of Cannelloni met geitenkaas, artisjokken en pecannoten Crème brulee met yoghurtijs en een macaron van rood fruit of Witte chocolade bonbon met frambozenmousse en vanille-ijs RFCTAIIPAMT 7 dagen in de week LOIMUI\MINI geopend vanaf 17.00 uur TUMI Bel ons voor reserveringen Heerenweg 138B Heiloo Tel. 072 532 19 33 www.tumi.nl 14 t/m 20 september Paling in 't Groen met truffelaardappel en een soepje van komkommer en doperwten gestoofde kalfswang, gekarameliseerde witlof en een compote met rode ui Perentaartje met boerenjongens roomijs en caramelsaus SUPER TUESDAY 4-GANGEN 19.95 NOORDZEE- restaurant lunch diner SUPER MONDAY 19,95 iedere maandag 4-gangen- menu van 13 t/m 18 september TONG MET FRIET EN FRISSE SALADE 22,50 in samenwerking met Rootring wijnen 4 gangen incL. wijnarrangement 49,50 5 kleine gerechten voor 25,00 6 dagen geopend vanaf 17:30 uur reserveer tijdig woensdag gesloten 't loo 20 1851 ht heiloo 072-5333352 www.loocatie.nl bij ons dansen, sjansen, genieten. Met de kids, familie, vrienden, vriendinnen collega's! Altijd veel leuke evenementen en elke 3de vrijdag van de maand livemuziek! WINTERFESTIVAL IN DE HERBERG Braadwurst-dirndls-sneeuwklokje-warmewanten-bier,bier,bier-schlagersu borst-bokworst-feest-gezelligheid-handenindelucht-polonaisevoorjeleven warmbijdeopenhaard-houtenchallets-halvelitersennietzeuren-schnapsschn naps-sneeuwbillengevecht-lederhozen-skiesthuislaten-dansschoenenaan-metz ank opeenbierbarfk-dansenopdetafel-berenvelstaatjewel;)- warm-apfelstrndel-flamkuchen-schnappiedekrakodilwintej' koudbuiten?binnen koningin-wehebbener: tvolle- ekker- pssch- ,n24en- ekker- RESTAURANT GRAND CAFE HERBERG JAN Kennemerstraatweg 97, 1851 BB Heiloo, 072 - 2100 181 info@herberg-jan.nl, www.herberg-jan.nl [Bekend van o.a. het RTL 4 programma 'Het 6e Zintuig'] uiteraard kunt u ook a la carte lunchen of dineren Kennemerstraatweg 99 -103 I Heiloo I T 072 532 53 76 I restaurant@melange7.nl WWW.MELANGE7.nL wining dining

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2016 | | pagina 10