High tEa ivelangê? nieuwe wintercollectie weekmenu co co TUMI Heiloo Energie loocatid^P A <4*1 tiilKlJ ALBERT HEIJN MENU uU 2e PERSOON GRATIS 25,00 MR BOOGIE WOOGIE VRIENDENQUIZ LIVE: BAND 107 NU 4e PERSOON GRATIS!* IN'fl GROEN JAN JUFFERMANS Menu en Speciaalbieren Herfstmenu 10 TOP KWALITEIT VLEES VAN DE KOPA HOUTSKOOL GRILL PERSONEEL GEZOCHT: KOK www.brasserie-intgroen.nl wildschut 37,50 tweede 3-gangen menu gratis! Wij zijn 7 dagen per week geopend. Di t/m zo vanaf 12.00 uur. Ma vanaf 17.00 uur Stationsweg 82, Heiloo - t 072 53 21 392 www.wildschutetenendrinken.nl ZONDAG 13 NOV. VANAF 16.00 UUR OP DE PIANO LIVE MET BAND WOENSDAG 16 NOV. AANVANG 20.00 UUR WIN EEN KORTINGS BON VOOR WILDSCHUT VAN 50,- VRIJDAG 25 NOV. VANAF 20.00 UUR Kom, ook gezellig lamgs OPEN: di-vrij 14:00-2:00 za-zo 13:00-2:00 KENNEMERSTRAATWEG 215 - HEILOO INFO: 06-42635435 Geserveerd met diverse bijgerechten Geïnteresseerd? Neem contact op! Kennemerstraatweg 107 1851 BC Heiloo 072 800 99 66 info@osheiloo.nl www.osheiloo.nl Open: dinsdag t/m zondag vanaf 17.00 uur Willibrordus Business Centrum, Kennemerstraatweg 464, tel 072-5330175, Heiloo .Belinda 10 t/m16 NOVEMBER voorgerecht zalm, komkommer, rode biet, venkelsalade hoofdgerecht hazenpeper, rodekool, cranberry, aardappelmousseline dessert karameltaartje, pinda's, sorbet met laos en sereh driegangenmenu 27,50 uiteraard kun je ook altijd a-la-carte lunchen of dineren www.melange7.nl Weekmenu 3-gangen 27,50 Gegrilde tarbot met gebakken gamba's, zoet zure venkel en Panna Cotta van witte choco lade met een speculaas muffin en frambozen GENIETEN IN HET GROENE LANDSCHAP VAN HEILOO LAGELAAN 8 1851 PC HEILOO TELEFOON 072 - 5051423 weekmenuprijs 19,95 www.tumi.nl Gegratineerde uiensoep Rode poonfilet met kerriesaus of Schnitzel (250gr) met champignonsaus Kersenijs met slagroom 5,50 15,95 15,95 4,75 Een duurzaam burgerinitiatief Heiloo Energie organiseert op donderdag 10 november aanvang 19.30 uur een Openbare bijeenkomst in de tuinkamer van Cultureel Centrum de Strandwal met Jan Juffermans is een zeer gewaardeerd spreker en publicist over duurzaamheid. Meer info: www.janjuffermans.nl www.heilooenergie.nl 3 nov. t/m 15 nov. 3 gangenmenu 27,50 UITKIJKPOST 9 NOVEMBER 201 Vitello tonnato of Salade van rivierkreeftjes en een viskroketje of Funghi trifolati (in knoflook gebakken paddenstoelen) of Ossenstaartbouillon eten&drinken of Soep van de dag Varkenshaas met champignonroomsaus of Eendenborst met een saus van kersenbier of Verse vis van de dag of Risotto met paddenstoelen Crème brulee met yoghurtijs en een macaron van rood fruit of Wentelteefje met kaneelijs en slagroom JHY's RESTAURANT I SHOPPING M Melanie en Belinda '^Melanie Jas Yaya Sjaal Yaya rood Tas rood Broek Lois 149,95 39,95 88,95 99,95 Jas blauw 79,95 Broek Lois 99,95 Tas 99,95 Schoenen Bronx 120,00 Actie 4e persoon gratis is exclusief drankjes en geldt niet voor a-la-carte. Graag even reserveren. Kennemerstraatweg 99 -103 Heiloo T 072 532 53 76 restaurant@melange7.nl 9 t/m 15 november gepofte tomaatjes Gebraden hertenbout met rode kool, gestoofde 'Gieser Wildeman' en een jus met specerijen 12 NOVEMBER WILD-, WIJNAVOND MET LIVE MUZIEK jA VAN HET 'OLIVER BkKJNG TRIO' (zie website) SUPER TUESDAY IEDERE DINSDAG 4-GANGEN 19,95 RFCTAIIPAMT 7 dagen in de week EO lAUlAAIN I geopend vanaf 17.00 uur Bel ons voor reserveringen Heerenweg 138B Heiloo Tel. 072 532 19 33 www.tumi.nl 6 dagen geopend vanaf 17:30 uur reserveer tijdig woensdag gesloten restaurant lunch diner SUPER MONDAY W 19,95 iedere maandag ^gangen- menu ndag 4-gangenmenu met Speciaalbieren In samenwerking met Kaashuis Tromp 49,50 inct. menu en bier Vrijdag 11 nov. 18.30 uur Zondag 13 nov.16.00 uur Gravad Lax, in ditte en mosterd gemarineerde zatm met venkel Ossenstaartbouillon met fijne groente en Madeira Hertenbiefstuk met hertenstoofvlees en herfst garniture Dessert van de chef 't loo 20 1851 ht heiloo 072-5333352 www.loocatie.nl

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2016 | | pagina 10