High
tEa
ivelangê?
nieuwe wintercollectie
weekmenu
co
co
TUMI
Heiloo Energie
loocatid^P
A
<4*1
tiilKlJ
ALBERT HEIJN MENU
uU
2e PERSOON
GRATIS
25,00
MR BOOGIE WOOGIE
VRIENDENQUIZ
LIVE: BAND 107
NU 4e PERSOON
GRATIS!*
IN'fl
GROEN
JAN JUFFERMANS
Menu en Speciaalbieren
Herfstmenu
10
TOP KWALITEIT
VLEES VAN DE KOPA
HOUTSKOOL GRILL
PERSONEEL GEZOCHT:
KOK
www.brasserie-intgroen.nl
wildschut
37,50 tweede 3-gangen menu gratis!
Wij zijn 7 dagen per week geopend. Di t/m zo vanaf 12.00 uur. Ma vanaf 17.00 uur
Stationsweg 82, Heiloo - t 072 53 21 392 www.wildschutetenendrinken.nl
ZONDAG 13 NOV. VANAF 16.00 UUR
OP DE PIANO LIVE MET BAND
WOENSDAG 16 NOV. AANVANG 20.00 UUR
WIN EEN KORTINGS BON
VOOR WILDSCHUT VAN 50,-
VRIJDAG 25 NOV. VANAF 20.00 UUR
Kom, ook gezellig lamgs
OPEN: di-vrij 14:00-2:00 za-zo 13:00-2:00
KENNEMERSTRAATWEG 215 - HEILOO INFO: 06-42635435
Geserveerd met diverse bijgerechten
Geïnteresseerd? Neem contact op!
Kennemerstraatweg 107 1851 BC Heiloo
072 800 99 66 info@osheiloo.nl www.osheiloo.nl
Open: dinsdag t/m zondag vanaf 17.00 uur
Willibrordus Business Centrum,
Kennemerstraatweg 464,
tel 072-5330175, Heiloo
.Belinda
10 t/m16 NOVEMBER
voorgerecht
zalm, komkommer,
rode biet, venkelsalade
hoofdgerecht
hazenpeper, rodekool,
cranberry,
aardappelmousseline
dessert
karameltaartje, pinda's,
sorbet met laos en sereh
driegangenmenu 27,50
uiteraard kun je ook altijd
a-la-carte lunchen of dineren
www.melange7.nl
Weekmenu 3-gangen 27,50
Gegrilde tarbot met gebakken
gamba's, zoet zure venkel en
Panna Cotta van witte choco
lade met een speculaas muffin
en frambozen
GENIETEN IN HET GROENE LANDSCHAP VAN HEILOO
LAGELAAN 8 1851 PC HEILOO
TELEFOON 072 - 5051423
weekmenuprijs 19,95
www.tumi.nl
Gegratineerde
uiensoep
Rode poonfilet
met kerriesaus
of
Schnitzel (250gr)
met champignonsaus
Kersenijs
met slagroom
5,50
15,95
15,95
4,75
Een duurzaam burgerinitiatief
Heiloo Energie organiseert
op donderdag 10 november
aanvang 19.30 uur
een Openbare bijeenkomst in
de tuinkamer van Cultureel Centrum
de Strandwal met
Jan Juffermans is een zeer gewaardeerd
spreker en publicist over duurzaamheid.
Meer info:
www.janjuffermans.nl www.heilooenergie.nl
3 nov. t/m 15 nov. 3 gangenmenu 27,50
UITKIJKPOST
9 NOVEMBER 201
Vitello tonnato
of Salade van rivierkreeftjes en een viskroketje
of Funghi trifolati (in knoflook gebakken paddenstoelen)
of Ossenstaartbouillon
eten&drinken
of Soep van de dag
Varkenshaas met champignonroomsaus
of
Eendenborst met een saus van kersenbier
of
Verse vis van de dag
of
Risotto met paddenstoelen
Crème brulee met yoghurtijs en een macaron van rood fruit
of
Wentelteefje met kaneelijs en slagroom
JHY's
RESTAURANT I SHOPPING M
Melanie en Belinda
'^Melanie
Jas Yaya
Sjaal Yaya rood
Tas rood
Broek Lois
149,95
39,95
88,95
99,95
Jas blauw 79,95
Broek Lois 99,95
Tas 99,95
Schoenen Bronx 120,00
Actie 4e persoon gratis
is exclusief drankjes en
geldt niet voor a-la-carte.
Graag even reserveren.
Kennemerstraatweg 99 -103 Heiloo T 072 532 53 76 restaurant@melange7.nl
9 t/m 15 november
gepofte tomaatjes
Gebraden hertenbout met
rode kool, gestoofde 'Gieser
Wildeman' en een jus met
specerijen
12 NOVEMBER
WILD-,
WIJNAVOND
MET
LIVE MUZIEK
jA VAN HET
'OLIVER
BkKJNG TRIO'
(zie website)
SUPER
TUESDAY
IEDERE
DINSDAG
4-GANGEN
19,95
RFCTAIIPAMT 7 dagen in de week
EO lAUlAAIN I geopend vanaf 17.00 uur
Bel ons voor reserveringen
Heerenweg 138B Heiloo
Tel. 072 532 19 33
www.tumi.nl
6 dagen geopend vanaf 17:30 uur reserveer tijdig
woensdag gesloten
restaurant lunch diner
SUPER
MONDAY
W 19,95
iedere maandag
^gangen-
menu
ndag
4-gangenmenu met Speciaalbieren
In samenwerking met Kaashuis Tromp 49,50 inct. menu en bier
Vrijdag 11 nov. 18.30 uur Zondag 13 nov.16.00 uur
Gravad Lax, in ditte en mosterd gemarineerde zatm met venkel
Ossenstaartbouillon met fijne groente en Madeira
Hertenbiefstuk met hertenstoofvlees en herfst garniture
Dessert van de chef
't loo 20 1851 ht heiloo 072-5333352
www.loocatie.nl