MERRY
CHRISTMAS
1
Kortingsbon
Dilvis
TUMI
WEEKMENU
MENU
MENU SYMPATHIEK
KAMEfl
RSTMENU
Gerookte paling
€7,25 per 250 gram
Gerookte
palingfilet
4:
IN'THÜ 11 KERSTDAG
GROEN 1|nciudine»
€4,50 per 100 gram
10
HOTEL HEILOO
JncriAlhly
F E EST LOC ATI E
wildschut
WEEKAANBIEDING
MEENEMEN
KIPSATÉ wordt
geserveerd met
friet, sla, stokbrood
en kruidenboter
14,50
HANGEN
KERSTDINER
HANGEN
KERSTDINER
EERSTE KERSTDAG
R-GANGEN
KERSTDINER
TWEEDE KERSTDAG
FAMILIE KERSTBRUNCH
Kerklaan 40, 1921 BL Akersloot
cltlitify
BRASSERIE IN 'T GROEN
Weekmenu 3 gangen 28,50
27 november t/m 3 december
NIEUW
'SUPER MONDAT
IS.00
KAMI'
UITKIJKPOST
27 NOVEMBER 2019
Herfstpalet (paddenstoelenragout, bouillon, gerookte
eendenborst, wildpaté en hertencarpaeeio)
Of Gamba's "pil-pil"
Of Salade van avocado, sojabonen
en tofu (veganistisch)
Eendenborst met een jus van rode port
Of Verse vis van de dag
Of Ravioli met porcini, rucola en antiboise
Wentelteefje van briochebrood met
kaneelijs en slagroom
Dinsdag t/m donderdag 25,75
Vrijdag t/m zondag 27,50
Wij zijn 6 dagen per week geopend. Maandag geslolen. Di. t/m zo vanaf 12.00 uur.
Stationsweg 82, Heiloo - t 072 53 21 392 www.wildschutetenendrinken.nl
FLETCHER «hotels
Staartstuk Pesto
Fazant Zwarte olijf
Schelvis Venkel
Wildzwijnhaas Mosterd
Chocolade Kers
Forel Gamba
Wild bouillon Kaantjes
Hollands rund Salie
Charlotine Rood fruit
Pastinaak Hazelnoten
Parelhoen Witlof
Cheesecake I Sinaasappel
AANVANG: 18.30 UUR
EERSTER TWEEDE KERSTDAG I AANVANG: 11.30 UUR
KLEURHOEK VOOR DE KIDS
Diverse warme en koude gerechten Verse croissants Heerlijke salades
Yoghurt bar met toppings Vers fruit Feestelijke afsluiter
Onbeperkt koffie, thee, zuivel en sappen
26 DECEMBER
AMUSE
VOORGERECHT
Gravad lax
Zalm I mosterd-dillesaus I aardappel I crème fraTche
krokantje van citroen
Gerookte ribeye
Papadum I gepofte knoflook I Aziatische dressing
koriander I sesam
Geitenkaas medaillon
Rode ui tarte latin I venkel I rode bietjes I rucola
balsamico
TUSSENGERECHT
Ossenstaartbouillon
Ramen noodles I bosui I bundelzwam
HOOFDGERECHT
Hertenbiefstuk
flardappelmousseline I gekonfijte knolselderij
jus van sjalotten I krokante schorseneren
Vis van de markt
Compote van gerookte tomaat I zeekraal
gegrilde pastinaak I balsamico
Risotto
Bospaddenstoelen I truffelolie I Parmezaanse kaas
peterselie
^^2 DESSERT
Proeverij van chocola
Crumble van cacao I Haagse hopjes
Kaasplateau
Kletzenbrot I vijgencompote (+€5)
€42,5 P.P.
KENNEMERSTRAATWEG 103 HEILOO T 072 532 53 76 BAR@DEKAMER.NL
fW
(kortingsbon geldig t/m 31-12-2019)
Sirïiih 3&M
Openingstijden: maandag t/m vrijdag:
07.00-16.00 uur, zaterdag: 08.00-14.00 uur
Tel. 0251-312306, Whatsapp.nr. 06-31278494
info@dilvis.nl - Dilvis.nl Palingshop.nl
Van 2.7 november t/m 02- december
Gerookte forelsalade
5.75
Kabeljauwfilet met wittewijnsaus
16.7 5
of
Kogelbiefstuk met stroganoffsaus
16.75"
Bokkepootjesijs
met slagroom
4.75
Rundercarpaccio met truffel
vinaigrette, gemarineerde
paddenstoelen, korstdeeg en
Parmezaanse kaas
Zachtgegaard iberico varken,
speenvarken rack en procureur
met pompoen, aardappel spek
muffin en hazelnoot jus
Hulsgemaakte wafel met vanille
roomijs, Zwitserse room en
gemarineerde kersen
TASTING MENU
Hu wal If k Verjaardag I Jubileum
Bedrijfibori ffl I Catering I Etc.
GENIETEN IN HET GROENE LANDSCHAP VAN HEILOO
IMELAAN l. HEILOO TEL: 071 - 5051173 MASSHIE-INT&10EN.NL
7 dagen in de week I geopend vanaf 17.00 uur
Bel ons voor reserveringen Heerenweg 138B Heiloo
Tel. 072 537 19 .33: I www.tumi.nl
ZANDFNOWFfi 1 AL KMAAR I O/ 7 Ti 1 I
vwvw.prirrtc!J*amrrNi. i inrr.-.'r.'r mtrtc^kampni.