MERRY CHRISTMAS 1 Kortingsbon Dilvis TUMI WEEKMENU MENU MENU SYMPATHIEK KAMEfl RSTMENU Gerookte paling €7,25 per 250 gram Gerookte palingfilet 4: IN'THÜ 11 KERSTDAG GROEN 1|nciudine» €4,50 per 100 gram 10 HOTEL HEILOO JncriAlhly F E EST LOC ATI E wildschut WEEKAANBIEDING MEENEMEN KIPSATÉ wordt geserveerd met friet, sla, stokbrood en kruidenboter 14,50 HANGEN KERSTDINER HANGEN KERSTDINER EERSTE KERSTDAG R-GANGEN KERSTDINER TWEEDE KERSTDAG FAMILIE KERSTBRUNCH Kerklaan 40, 1921 BL Akersloot cltlitify BRASSERIE IN 'T GROEN Weekmenu 3 gangen 28,50 27 november t/m 3 december NIEUW 'SUPER MONDAT IS.00 KAMI' UITKIJKPOST 27 NOVEMBER 2019 Herfstpalet (paddenstoelenragout, bouillon, gerookte eendenborst, wildpaté en hertencarpaeeio) Of Gamba's "pil-pil" Of Salade van avocado, sojabonen en tofu (veganistisch) Eendenborst met een jus van rode port Of Verse vis van de dag Of Ravioli met porcini, rucola en antiboise Wentelteefje van briochebrood met kaneelijs en slagroom Dinsdag t/m donderdag 25,75 Vrijdag t/m zondag 27,50 Wij zijn 6 dagen per week geopend. Maandag geslolen. Di. t/m zo vanaf 12.00 uur. Stationsweg 82, Heiloo - t 072 53 21 392 www.wildschutetenendrinken.nl FLETCHER «hotels Staartstuk Pesto Fazant Zwarte olijf Schelvis Venkel Wildzwijnhaas Mosterd Chocolade Kers Forel Gamba Wild bouillon Kaantjes Hollands rund Salie Charlotine Rood fruit Pastinaak Hazelnoten Parelhoen Witlof Cheesecake I Sinaasappel AANVANG: 18.30 UUR EERSTER TWEEDE KERSTDAG I AANVANG: 11.30 UUR KLEURHOEK VOOR DE KIDS Diverse warme en koude gerechten Verse croissants Heerlijke salades Yoghurt bar met toppings Vers fruit Feestelijke afsluiter Onbeperkt koffie, thee, zuivel en sappen 26 DECEMBER AMUSE VOORGERECHT Gravad lax Zalm I mosterd-dillesaus I aardappel I crème fraTche krokantje van citroen Gerookte ribeye Papadum I gepofte knoflook I Aziatische dressing koriander I sesam Geitenkaas medaillon Rode ui tarte latin I venkel I rode bietjes I rucola balsamico TUSSENGERECHT Ossenstaartbouillon Ramen noodles I bosui I bundelzwam HOOFDGERECHT Hertenbiefstuk flardappelmousseline I gekonfijte knolselderij jus van sjalotten I krokante schorseneren Vis van de markt Compote van gerookte tomaat I zeekraal gegrilde pastinaak I balsamico Risotto Bospaddenstoelen I truffelolie I Parmezaanse kaas peterselie ^^2 DESSERT Proeverij van chocola Crumble van cacao I Haagse hopjes Kaasplateau Kletzenbrot I vijgencompote (+€5) €42,5 P.P. KENNEMERSTRAATWEG 103 HEILOO T 072 532 53 76 BAR@DEKAMER.NL fW (kortingsbon geldig t/m 31-12-2019) Sirïiih 3&M Openingstijden: maandag t/m vrijdag: 07.00-16.00 uur, zaterdag: 08.00-14.00 uur Tel. 0251-312306, Whatsapp.nr. 06-31278494 info@dilvis.nl - Dilvis.nl Palingshop.nl Van 2.7 november t/m 02- december Gerookte forelsalade 5.75 Kabeljauwfilet met wittewijnsaus 16.7 5 of Kogelbiefstuk met stroganoffsaus 16.75" Bokkepootjesijs met slagroom 4.75 Rundercarpaccio met truffel vinaigrette, gemarineerde paddenstoelen, korstdeeg en Parmezaanse kaas Zachtgegaard iberico varken, speenvarken rack en procureur met pompoen, aardappel spek muffin en hazelnoot jus Hulsgemaakte wafel met vanille roomijs, Zwitserse room en gemarineerde kersen TASTING MENU Hu wal If k Verjaardag I Jubileum Bedrijfibori ffl I Catering I Etc. GENIETEN IN HET GROENE LANDSCHAP VAN HEILOO IMELAAN l. HEILOO TEL: 071 - 5051173 MASSHIE-INT&10EN.NL 7 dagen in de week I geopend vanaf 17.00 uur Bel ons voor reserveringen Heerenweg 138B Heiloo Tel. 072 537 19 .33: I www.tumi.nl ZANDFNOWFfi 1 AL KMAAR I O/ 7 Ti 1 I vwvw.prirrtc!J*amrrNi. i inrr.-.'r.'r mtrtc^kampni.

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2019 | | pagina 10