Maaltijden bestellen bij het Julianaklooster Onze Lieve Vrouw ter Nood 19, 20 21 MAART I a Hooge I an 1 O Brasserii^^#. ^tra 4 dessert gerecht gerecht OE KAMEfi fiEsr£L f c 1 J 9,50 RO B tStAIX 1 :r r NU ook een heerlijk antipasti Italiano kaasplankje voor bij de borrel thuis ,eft ijs cadeau 1N1NW.H E R BERG- 0722100181 Steak tartaar van Iers rund I Pirtientonl sjalot ansjovis zilverui Worcester1 truffelmayo I radijs eigeelcrème pluksla Boïtyl gerookte Ierse za^im Crème fk-iithe I limoen waterkers WWW.DfKAMER.NL WWW. BRASSERIEVE LDTXÜ M 072 532 S3 072 5331? 13 K I oiHNCR sax aohdje witte mcrk- '*wwsptjKeBS.He(L(so ML 0?2 5822235 GERECHT Saddbroorf Pub cheese dip I chicken wings GERECHT Lambstew] aardappel Puree I böspeenj Guinness 1 pastinaakj 6lue -Sfftton 'flsh VD0O ?r50 Pe/Jo UITKIJKPOST 10 MAART 2021 I l |B ■*•7 Onze Italiaanse chefs, Monica en Andrea, verzorgen overheer lijke Italiaanse gerechten die je na betaling via iDEAL bij ons kunt ophalen. Bestellen kan op onze website via www.olvternood.nl/catering Wij bieden je in de aankomende periode wederom de mogelijk heid om maaltijden te bestellen en af te halen. HKUKWl Bestel enline af per I tsieföori bij één vin de J deelnemende restiurints Bestellingen kunnen da gelijks opgehaald worden van 15.00 tot 17.30 bij het secretariaat van het kloos ter: Hoogeweg 65, Heiloo. Geef op de bestelpagina bij ‘extra informatie/be- stelnotities’ de exacte tijd aan waarop je de bestelling komt ophalen. Bestellingen tot 12.00 kunnen dezelfde dag opgehaald worden. Alleen bestellingen via onze Vier restiurinEs- 4 gerechten - In éénbax uaarlpersenen I9-2D-21 mirt 2021 ep t* hilen bij Bru serie Veldt v*n 15:00 tot 17:00 uur ONS MENU VOOR THUIS Bestel snel en reserveer alvast vooruit. Alle gerech ten zijn per persoon. BIJGERECHTEN Als extra te bestellen bij elk hoofdgerecht, risotto of Lasagne Geglaceerd uitjes in zoet zure saus4,00 Tuinbonen met munt en knoflook4,00 Sperziebonen met basilicum pesto5,00 Artisjokken met peterselie en knoflook4,00 Geroosterde krieltjes met rode paprika 5,00 T'--- r I - 20 - 1 F'L ff 50 N FM - 1 EHECHTÉ^ - IJS VAN I FIORE «TINA n 7 -j E LASAGNES EN RISOTTO Lasagne met pompoencrème en geroosterd spek 1 1,00 L"1 Lasagne met pompoencrème mozzarella Parme zaanse kaas, bechamelsaus en geroosterde spek. Risotto met boschampignons Roomzachte risotto met boschampignons, Parmezaanse kaas en peterselie. Lasagne met groene pesto11,00 ï-1 Heerlijke groene variant van de traditionele lasagne, met groene pesto, bechamelsaus, rookkaas en mozzarella. Nonna’s lasagne11,00 Huisgemaakte Italiaanse lasagne, naar traditioneel familirecept, met gehakt en tomatensaus, gegratineerde Parmezaanse- en mozzarellakaas. ner Box L x ZOET VOOR NA (DESSERTS) Tiramisu met aardbeien5,50 Ook gemaakt in onze eigen keuken, net als de traditionele tiramisu Nonna’s klassieke tiramisu/Tiramisu Traditionale. 5,50 Tiramisu uit eigen keuken gemaakt van verse mascarpone. espresso koffie, savoiardi (lange vingers) en cacaopoeder. Amaretto dessert van Monchou en slagroom4,00 Luchtige kastanjecrème met slagroom en geglaceerde kastanjes. Panna cotta met munt en chocolade4,00 Huisgemaakte panna cotta met verse munt en chocolade decoratie WIJN ERBIJ: Rosato (Rosé), Bianco (Wit), Rosso (Rood). Per fles 9,95 WIJNHUIS CIÜ CIÜ Biologische wijnen van authentieke, inheemse druivensoorten en gemaakt met behulp van de modernste technieken, dat zijn de wijnen van het huis Ciü Ciü. -1 website zijn mogelijk. Niet in de gelegenheid om te komen afhalen? In overleg kunnen wij het ook gratis bezorgen. Wij houden ons uiteraard aan de RIVM-richtlijnen. Minimaal 1,5 meter afstand. Maximaal 3 gasten tegelijk bij het secretariaat. Ons menu staat op de website en Facebook. Let goed op jezelf, kom alleen langs als je klachtenvrij bent. Na ontvangst verzoeken wij je direct naar buiten te gaan. Smakelijk eten en tot snel! HOOFDGERECHTEN Polpette di tonno con patate al prezze molo. 14,50 Geroosterde balletjes van Tonijn met peterselie, aardappelen. Huisgemaakte balletj’es van tonij’n aardappel, ei en paneermeel. Met in roomboter gebakken krielaardappeltjes en peterselie. Porchetta con funghi trifolati14,50 Porchetta varkensrollade met boschampignons mix. Langzaam gegaarde varkensrollade met Italiaanse kruiden, gebakken champignons, peterselie en knoflook. Polpette al sugo con fagioli14,50 Gehaktballetjes in tomatensaus met bonenmix. Huisgemaakte rundergehaktballetjes met peterselie, knoflook, Parmezaanse kaas en een bonenstoofpot met tomatensaus en knoflook. Polenta con spezzatino14,50 Polenta met stoofvlees. Crèmige Polenta met Parmesano Reggiano en een stoofpot van langzaam gegaard stoofvlees, ui, bleekselderij en knoflook in tomatensaus. «t gerechten ijji vin Öl Fiorentin* I fenvnudig thuis if te rniken met leuke hind leiding

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2021 | | pagina 4