Maaltijden bestellen bij het
Julianaklooster Onze Lieve Vrouw ter Nood
19, 20 21 MAART
I
a
Hooge
I
an
1
O
Brasserii^^#.
^tra
4
dessert
gerecht
gerecht
OE KAMEfi
fiEsr£L
f
c
1
J
9,50
RO
B
tStAIX
1
:r r
NU ook een heerlijk
antipasti Italiano
kaasplankje voor
bij de borrel thuis
,eft ijs cadeau
1N1NW.H E R BERG-
0722100181
Steak tartaar van Iers rund I
Pirtientonl sjalot ansjovis
zilverui Worcester1
truffelmayo I radijs
eigeelcrème pluksla
Boïtyl gerookte Ierse
za^im Crème fk-iithe
I limoen waterkers
WWW.DfKAMER.NL
WWW. BRASSERIEVE LDTXÜ M 072 532 S3
072 5331? 13
K I
oiHNCR sax aohdje witte mcrk-
'*wwsptjKeBS.He(L(so ML
0?2 5822235
GERECHT
Saddbroorf
Pub cheese dip
I chicken wings
GERECHT
Lambstew] aardappel
Puree I böspeenj Guinness
1 pastinaakj 6lue -Sfftton
'flsh
VD0O ?r50
Pe/Jo
UITKIJKPOST
10 MAART 2021
I
l
|B
■*•7
Onze Italiaanse chefs, Monica
en Andrea, verzorgen overheer
lijke Italiaanse gerechten die
je na betaling via iDEAL bij ons
kunt ophalen. Bestellen kan op
onze website via
www.olvternood.nl/catering
Wij bieden je in de aankomende
periode wederom de mogelijk
heid om maaltijden te bestellen
en af te halen.
HKUKWl
Bestel enline af per
I tsieföori bij één vin de
J deelnemende restiurints
Bestellingen kunnen da
gelijks opgehaald worden
van 15.00 tot 17.30 bij het
secretariaat van het kloos
ter: Hoogeweg 65, Heiloo.
Geef op de bestelpagina
bij ‘extra informatie/be-
stelnotities’ de exacte tijd
aan waarop je de bestelling
komt ophalen.
Bestellingen tot 12.00
kunnen dezelfde dag
opgehaald worden.
Alleen bestellingen via onze
Vier restiurinEs- 4 gerechten - In éénbax uaarlpersenen
I9-2D-21 mirt 2021 ep t* hilen bij
Bru serie Veldt v*n 15:00 tot 17:00 uur
ONS MENU VOOR THUIS
Bestel snel en reserveer
alvast vooruit. Alle gerech
ten zijn per persoon.
BIJGERECHTEN
Als extra te bestellen bij elk hoofdgerecht, risotto of Lasagne
Geglaceerd uitjes in zoet zure saus4,00
Tuinbonen met munt en knoflook4,00
Sperziebonen met basilicum pesto5,00
Artisjokken met peterselie en knoflook4,00
Geroosterde krieltjes met rode paprika 5,00
T'---
r I -
20 -
1 F'L ff 50 N FM - 1 EHECHTÉ^ - IJS VAN I FIORE «TINA
n
7
-j
E
LASAGNES EN RISOTTO
Lasagne met pompoencrème en geroosterd spek 1 1,00
L"1 Lasagne met pompoencrème mozzarella Parme
zaanse kaas, bechamelsaus en geroosterde spek.
Risotto met boschampignons
Roomzachte risotto met boschampignons,
Parmezaanse kaas en peterselie.
Lasagne met groene pesto11,00
ï-1 Heerlijke groene variant van de traditionele lasagne, met
groene pesto, bechamelsaus, rookkaas en mozzarella.
Nonna’s lasagne11,00
Huisgemaakte Italiaanse lasagne, naar traditioneel
familirecept, met gehakt en tomatensaus,
gegratineerde Parmezaanse- en mozzarellakaas.
ner Box
L x
ZOET VOOR NA (DESSERTS)
Tiramisu met aardbeien5,50
Ook gemaakt in onze eigen keuken, net als de traditionele tiramisu
Nonna’s klassieke tiramisu/Tiramisu Traditionale. 5,50
Tiramisu uit eigen keuken gemaakt van verse mascarpone.
espresso koffie, savoiardi (lange vingers) en cacaopoeder.
Amaretto dessert van Monchou en slagroom4,00
Luchtige kastanjecrème met slagroom en geglaceerde kastanjes.
Panna cotta met munt en chocolade4,00
Huisgemaakte panna cotta met verse munt en chocolade decoratie
WIJN ERBIJ:
Rosato (Rosé), Bianco (Wit), Rosso (Rood). Per fles 9,95
WIJNHUIS CIÜ CIÜ
Biologische wijnen van authentieke, inheemse druivensoorten en
gemaakt met behulp van de modernste technieken, dat zijn de
wijnen van het huis Ciü Ciü.
-1
website zijn mogelijk.
Niet in de gelegenheid om
te komen afhalen? In
overleg kunnen wij het ook
gratis bezorgen.
Wij houden ons uiteraard
aan de RIVM-richtlijnen.
Minimaal 1,5 meter afstand.
Maximaal 3 gasten tegelijk
bij het secretariaat.
Ons menu staat op de
website en Facebook.
Let goed op jezelf, kom
alleen langs als je
klachtenvrij bent.
Na ontvangst verzoeken
wij je direct naar buiten te
gaan.
Smakelijk eten en tot snel!
HOOFDGERECHTEN
Polpette di tonno con patate al prezze molo. 14,50
Geroosterde balletjes van Tonijn met peterselie,
aardappelen. Huisgemaakte balletj’es van tonij’n
aardappel, ei en paneermeel. Met in roomboter
gebakken krielaardappeltjes en peterselie.
Porchetta con funghi trifolati14,50
Porchetta varkensrollade met boschampignons mix.
Langzaam gegaarde varkensrollade met Italiaanse
kruiden, gebakken champignons, peterselie en knoflook.
Polpette al sugo con fagioli14,50
Gehaktballetjes in tomatensaus met bonenmix.
Huisgemaakte rundergehaktballetjes met peterselie,
knoflook, Parmezaanse kaas en een bonenstoofpot
met tomatensaus en knoflook.
Polenta con spezzatino14,50
Polenta met stoofvlees. Crèmige Polenta met Parmesano
Reggiano en een stoofpot van langzaam gegaard
stoofvlees, ui, bleekselderij en knoflook in tomatensaus.
«t gerechten ijji vin Öl Fiorentin*
I fenvnudig thuis if te rniken met
leuke hind leiding