Os Steakhouse pakt in, pakt door en pakt uit
Uiïkifèe$£
WAT IS
MIJN
WONING
WAARD...
KONINGSDAG
-:i. A. ■■■■BSaSji
Deze week thema
Zorg Welzijn
Heiloo 14
*&VOS MAKELAARS
i'
NUMMER 16
NIEUWSBLAD VOOR HEILOO EN OMSTREKEN
In verband met
kijk ook op www.uitkijkpost.nl
kopij en
advertenties
vrijdag
23 april vóór
10.00 uur
aanleveren.
072 533 18 95
www.vosmakelaardij.nl
JAARGANG 87
OS STEAKHOUSE
Idyllisch plaatje
h+Li'knMf’ 3SR
1 11 IrJI t fe“”?? .sS» I
lAlJUKMf^fl^- j|J
Tekst: Margreeth Anema
advertenties
DAG NACHT BEREIKBAAR 072 - 512 2614
www.uitvaartdekker.nl
Voor het meest actuele nieuws
Bel bij een overlijden of
voor een kosteloze voorbespreking
Straks, als alle horeca weer open
kan, kunt u genieten van een heer-
op
i de
gere-
Win-win
Klaas reed een aantal keer langs
op zoek naar het perfecte moment
Een goed verzorgde uitvaart
hoeft niet duur te zijn
UITVAARTVERZORGING
PIETER DEKKER
Os Steakhouse is ingepakt tot we het vernieuwde restaurant
straks met zijn allen mogen uitpakken. Foto: zeb.
Kwaliteit staat voorop
“Toen de horeca pardoes moest
sluiten stortte mijn wereld even in.
Toch ben ik blijven investeren om
de kwaliteit van onze diners hoog
te houden. Ik heb bijvoorbeeld drie
elektrische auto’s aangeschaft en
drie elektrische fietsen. Per voer
tuig bezorgen we bij één adres.
Nu, met meer capaciteit en mijn
nieuwe keuken inclusief de grote
warmtebrug, verwacht ik de kwa
liteit te kunnen upgraden tot een
nóg hoger niveau”, aldus chef-kok
Klaas.
om de gerechten beter op tem
peratuur aan huis te serveren
en last but not least werd het
interieur aangepast in Os-style,
inclusief de Longhorns aan de muur.
lijk Os-diner na het bowlen. De unie
ke lokale samenwerking zal ook na
coronatijd blijven bestaan.
om eens binnen te stappen. Half
februari was het moment daar.
Gerda Hommes, eigenares van
Bowling Heiloo, liet haar keuken
zien: “Je mag mijn keuken gerust
gebruiken totdat wij zelf weer open
mogen”, bood zij Klaas aan. Klaas
antwoordde dat hij natuurlijk ook
gewoon kon koken voor de gasten
van de bowling. De beide partijen
hoefden er geen dag over na te den
ken en de win-winsamenwerking
werd beklonken.
HEILOO - Os Steakhouse
heeft zijn afhaal- en bezorglo-
catie verhuisd naar Bowling
en Partycenter Heiloo. Sinds
dinsdag 13 april zijn alle heer
lijke gerechten van Os zeven
dagen per week af te halen in
de nieuwe keuken die in korte
tijd werd gerealiseerd in het
Bowlingcentrum.
lig knus restaurant met veel aan
dacht voor de gast en het vlees”,
zo vertelt eigenaar Klaas de
Groot.
ontvangen? bel donderdag tot 12.00 uur: 0226 33 10 20 (rodi verspreiding bv)
Terug naar de basis
Ook het Steakhouse
het befaamde hoekje aan
Kennemerstraatweg wordt
styled. “Wij vernieuwen de vloer en
het interieur. Nu de locatie voor het
afhalen en bezorgen verplaatst is
naar de Bowling kan het Steakhouse
weer terug naar de basis: een gezel-
Al voor de coronasluiting
werd het druk met afhalen bij Os
Steakhouse. “Hier moeten we wat
mee”, zo bedacht Klaas die opmerk
te dat de afhalers tussen de tafels
door moesten laveren om hun fel
begeerde spareribs te bemachtigen,
hét gerecht waar Os regionaal om
bekendstaat. Steeds vaker dacht
Klaas aan Bowling en Partycenter
Heiloo, een perfecte locatie mét par
keergelegenheid en ruimte voor een
moderne ruim opgezette keuken.
21 APRIL 2021
Marieke Hommes van Bowling en Partycenter Heiloo en Klaas de Groot van Os Steakhouse.
Foto: ZEB.
In twee maanden realiseerde
het team van Os een prachtige
afhaal- en bezorglocatie. De vloer
ging eruit, de keuken werd gemo
derniseerd met nieuwe ovens en
andere apparatuur, de stroomvoor
ziening werd omgelegd, er
kwam een grote warmtebrug
esfotmule
taai de succes
-or afslanken
voor
.1
'i -
AFHAJ.EN HEÏORGEN
HEILOO - ‘s Morgens vroeg maakte Ton Mosheuvel deze
idyllische foto met zijn iPhone. Met een speciaal bewerkings-
programma gaf hij de foto wat meer contrast. De spectaculaire
wolk is nu nog indrukwekkender. Een mooie foto van een koude
aprilochtendFoto: Ton Mosheuvel