Os Steakhouse pakt in, pakt door en pakt uit Uiïkifèe$£ WAT IS MIJN WONING WAARD... KONINGSDAG -:i. A. ■■■■BSaSji Deze week thema Zorg Welzijn Heiloo 14 *&VOS MAKELAARS i' NUMMER 16 NIEUWSBLAD VOOR HEILOO EN OMSTREKEN In verband met kijk ook op www.uitkijkpost.nl kopij en advertenties vrijdag 23 april vóór 10.00 uur aanleveren. 072 533 18 95 www.vosmakelaardij.nl JAARGANG 87 OS STEAKHOUSE Idyllisch plaatje h+Li'knMf’ 3SR 1 11 IrJI t fe“”?? .sS» I lAlJUKMf^fl^- j|J Tekst: Margreeth Anema advertenties DAG NACHT BEREIKBAAR 072 - 512 2614 www.uitvaartdekker.nl Voor het meest actuele nieuws Bel bij een overlijden of voor een kosteloze voorbespreking Straks, als alle horeca weer open kan, kunt u genieten van een heer- op i de gere- Win-win Klaas reed een aantal keer langs op zoek naar het perfecte moment Een goed verzorgde uitvaart hoeft niet duur te zijn UITVAARTVERZORGING PIETER DEKKER Os Steakhouse is ingepakt tot we het vernieuwde restaurant straks met zijn allen mogen uitpakken. Foto: zeb. Kwaliteit staat voorop “Toen de horeca pardoes moest sluiten stortte mijn wereld even in. Toch ben ik blijven investeren om de kwaliteit van onze diners hoog te houden. Ik heb bijvoorbeeld drie elektrische auto’s aangeschaft en drie elektrische fietsen. Per voer tuig bezorgen we bij één adres. Nu, met meer capaciteit en mijn nieuwe keuken inclusief de grote warmtebrug, verwacht ik de kwa liteit te kunnen upgraden tot een nóg hoger niveau”, aldus chef-kok Klaas. om de gerechten beter op tem peratuur aan huis te serveren en last but not least werd het interieur aangepast in Os-style, inclusief de Longhorns aan de muur. lijk Os-diner na het bowlen. De unie ke lokale samenwerking zal ook na coronatijd blijven bestaan. om eens binnen te stappen. Half februari was het moment daar. Gerda Hommes, eigenares van Bowling Heiloo, liet haar keuken zien: “Je mag mijn keuken gerust gebruiken totdat wij zelf weer open mogen”, bood zij Klaas aan. Klaas antwoordde dat hij natuurlijk ook gewoon kon koken voor de gasten van de bowling. De beide partijen hoefden er geen dag over na te den ken en de win-winsamenwerking werd beklonken. HEILOO - Os Steakhouse heeft zijn afhaal- en bezorglo- catie verhuisd naar Bowling en Partycenter Heiloo. Sinds dinsdag 13 april zijn alle heer lijke gerechten van Os zeven dagen per week af te halen in de nieuwe keuken die in korte tijd werd gerealiseerd in het Bowlingcentrum. lig knus restaurant met veel aan dacht voor de gast en het vlees”, zo vertelt eigenaar Klaas de Groot. ontvangen? bel donderdag tot 12.00 uur: 0226 33 10 20 (rodi verspreiding bv) Terug naar de basis Ook het Steakhouse het befaamde hoekje aan Kennemerstraatweg wordt styled. “Wij vernieuwen de vloer en het interieur. Nu de locatie voor het afhalen en bezorgen verplaatst is naar de Bowling kan het Steakhouse weer terug naar de basis: een gezel- Al voor de coronasluiting werd het druk met afhalen bij Os Steakhouse. “Hier moeten we wat mee”, zo bedacht Klaas die opmerk te dat de afhalers tussen de tafels door moesten laveren om hun fel begeerde spareribs te bemachtigen, hét gerecht waar Os regionaal om bekendstaat. Steeds vaker dacht Klaas aan Bowling en Partycenter Heiloo, een perfecte locatie mét par keergelegenheid en ruimte voor een moderne ruim opgezette keuken. 21 APRIL 2021 Marieke Hommes van Bowling en Partycenter Heiloo en Klaas de Groot van Os Steakhouse. Foto: ZEB. In twee maanden realiseerde het team van Os een prachtige afhaal- en bezorglocatie. De vloer ging eruit, de keuken werd gemo derniseerd met nieuwe ovens en andere apparatuur, de stroomvoor ziening werd omgelegd, er kwam een grote warmtebrug esfotmule taai de succes -or afslanken voor .1 'i - AFHAJ.EN HEÏORGEN HEILOO - ‘s Morgens vroeg maakte Ton Mosheuvel deze idyllische foto met zijn iPhone. Met een speciaal bewerkings- programma gaf hij de foto wat meer contrast. De spectaculaire wolk is nu nog indrukwekkender. Een mooie foto van een koude aprilochtendFoto: Ton Mosheuvel

Kranten Regionaal Archief Alkmaar

Uitkijkpost : nieuwsblad voor Heiloo e.o. | 2021 | | pagina 1